Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ünsal'dan genel kurul önerisi..
Alt 10.07.2011, 23:15   #101
efekozan
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 efekozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ünsal'dan genel kurul önerisi..

sonuna kadar arkandayız sen dogru adamsın mecnun başkan
efekozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2011, 23:52   #102
ZAFER_YILDIZ
Yeni Yiğido

ZAFER_YILDIZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ZAFER_YILDIZ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

LES KARGASI GIBI SALDIRYA GECTILER....GUN BIRLIK ZAMANI ARKADASLAR...
ZAFER_YILDIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2011, 12:35   #103
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

fikret ünsal,sen sivasspordan gönderildinya o zaman sivassporun temizlendiğine kesin olarak inandım. arkandayız yönetim,arkandayız mecnun başkan
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2011, 12:37   #104
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Timurun karsilamaya gitmis!!!

Timur sivasi isgal ederken birtakim sivasli timur bize dokunmasin diye Timuru karsilamaya gider timurda ilk onlardan baslar katletmeye bizim Yerel basin ve bagzi kesimler takindiklari tutuma bakilirsa havaya bakip islik calip görmemezlik yapiyorlar- Hepsi adaletsizligi karsilamaya gitti... onursuzlar. serce kadar onur sahibi degiller serce bile yuvasini korur. simdi Trabzon basinina bakin bakalim ne yaziyorlar.timurdan beri zihniyetini degistirmeyen sivasdaki bu gruh.Takimlarin yanida durma cesareti gösteremiyorlar.

Sözüm. sessiz kalip görmezden gelenlere ve icden ice hesap yapip el ovusturana.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2011, 13:00   #105
giants
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Timurun karsilamaya gitmis!!!

Timur sivasi isgal ederken birtakim sivasli timur bize dokunmasin diye Timuru karsilamaya gider timurda ilk onlardan baslar katletmeye bizim Yerel basin ve bagzi kesimler takindiklari tutuma bakilirsa havaya bakip islik calip görmemezlik yapiyorlar- Hepsi adaletsizligi karsilamaya gitti... onursuzlar. serce kadar onur sahibi degiller serce bile yuvasini korur. simdi Trabzon basinina bakin bakalim ne yaziyorlar.timurdan beri zihniyetini degistirmeyen sivasdaki bu gruh.Takimlarin yanida durma cesareti gösteremiyorlar.

Sözüm. sessiz kalip görmezden gelenlere ve icden ice hesap yapip el ovusturana.
Yapilan adaletsizligi hukuksuzlugu göre göre. Kötü Günde Takiminin yöneticisinin yaninda olmayanlar firsatcilar kuyu kazicilar elindekine sahip cikma cesareti gösteremiyenler. sehrinin degerini birakip partizanlik yapanlar,yalakalar. iyi günde hangi yüzle bu taraftarin karsisina cikacaksiniz onu merak ediyorum.
Alt 11.07.2011, 13:34   #106
KaNgAlLıYiGiDoO
Acemi Yiğido

41 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 KaNgAlLıYiGiDoO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal, 2 Temmuz 1993'te 37 kişinin yaşamını yitirdiği Sivas olayları ile ilgili olarak, ''Bunu Sivas'ta PKK'dan başka organize edecek herhangi bir yapının olmadığını biz doğma büyüme Sivaslı olduğumuz için gayet iyi biliyorduk'' dedi.

Olaylara ilişkin 1995 yılında ''Figüran Aziz Nesin'' adlı kitap çıkaran Ünsal, son gelişmeleri değerlendirdi.

Bu konuda 18 yıldır tartışmaların sürdüğünü ifade eden Ünsal, ''2 Temmuz 1993 Cuma günü meydana gelen olaylardan sonra bizim araştırmalarımız, gözlemlerimiz tamamen PKK'yı işaret ediyordu. İşte o günlerde yazdığım kitapta da ben PKK bağlantısını çok açık bir şekilde burada yazmışım. Bir kaç yerde de 'PKK bağlantılı' diye geçirmişim. Hatta özel televizyon programlarına çıktığımızda da ben orada hem Başbağlar'ı, hem Madımak olaylarını PKK'nın yaptığını söyledim. Bu iddialarımız maalesef o günlerde hiçbir şekilde ciddiye alınmadığı gibi bizim yalan söylediğimiz, Sivas'ın işte şerefini, haysiyetini, bu yobaz meselesi yüzünden kurtarmak için bu tür yollara saptığımız söylendi'' diye konuştu.

Bugün kendisinin haklı çıktığını belirten Ünsal, ''Gecikerek de olsa adalet tecelli etmeye başladı. Ama burada en çok mağdur olan da tabii 10 milyon Sivaslı'nın dışında, yıllardır 'yobaz' damgasını yiyen Sivaslı'nın dışında, cezaevinde yatanlarımız var. Bunlar idama mahkum edildiler, daha sonra ağırlaştırılmış müebbete dönüştürüldü bu. Ama bu insanlar ne olacak. İnşallah onlara da yeniden yargı yolu açılır'' dedi.

PKK'nın olaylardaki amacını çok iyi bilmek gerektiğini anlatan Ünsal, PKK'nın, Karadeniz bağlantısını sağlamak için Sivas kırsalına hakim olmak istediğini, bu nedenle Sivas'ta Alevi-Sünni çatışması çıkararak mezhep ayrılıkçılığını körüklemeyi hedeflediğini söyledi.

Kentteki Alevi ve Sünni vatandaşların sağ duyulu davranması sayesinde olayların çok daha büyümediğini vurgulayan Ünsal, ''Bunu Sivas'ta PKK'dan başka organize edecek herhangi bir yapının olmadığını biz doğma büyüme Sivaslı olduğumuzu için gayet iyi biliyorduk'' dedi.

Olaylarda yönetim zafiyeti olduğunu da iddia eden Ünsal, ''Zafiyet de gösterilince olaylar ancak 18 yıl sonra ortaya çıktı, çıkarıldı. Ben bu olayları ortaya çıkaran İçişleri Bakanlığımızın personeline, Adalet Bakanlığımızın personeline, sayın Başsavcılarımıza, savcılarımıza, emniyet teşkilatımıza gerçekten çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda da 18 yıldır usanmadan, yılmadan, bıkmadan Sivaslılara 'yobaz' diyen sözde aydınların, sözde sanatçıların da bir özür borcu olduğunu düşünüyorum, acaba özür dileyecekler mi?'' ifadelerini kullandı.

Olayları PKK'nın yaptığına dair kendilerini yönlendiren durumu da anlatan Ünsal, ''2 Temmuz'a kadar PKK 28 bin 400 kilometre karelik Sivas topraklarında yoktu. Ama nasıl olduysa 2 Temmuz günü birden bire Hafik ve Sivas'ın doğusunda bulunan Zara ilçelerimizden ihbarlar geldi, bütün jandarma kuvvetleri her iki ilçeye sevk edildi. Birden bire PKK ortaya çıktı. Bu olay da olunca PKK tamamen Sivas kırsalına yerleşti. Bu da gösterdi ki bu olayın altında kesinlikle PKK var. 3 gün geçti Başbağlar köyü basıldı'' diye konuştu.

Madımak olayının ardından Başbağlar'da hunharca bir katliam gerçekleştirildiğini, bu olayların bir tesadüf olmadığını, kamuoyunda bir Alevi-Sünni çatışması rüzgarı estirilmek istendiği ifade eden Ünsal, ''Estirildi ve zemin de buldu. Ondan sonra PKK yoluna devam etti, Karadeniz'e de açıldı'' dedi.

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/...-figuran-miydi

Şimdi soruyorum size bu adammı fırsatçı? Yoksa yönetimin içinde başkanın içeri girmesi ile uzun bir süre çıkamayacağını bilerek başkanlık yapmaya diş bileyen ama küme düşerse bırakıp kaçacaklar mı?

İyi hatırlıyorum bir televizyon programında Madımağı silmek için biz Sivasspor gibi bir değeri gündeme getirdik ve Bugün Sivas Madımak olaylarıyla değil Sivassporla anılıyor demişti.
Ben inanmak istemiyorum şike yapıldığına ama basının karalama kampanyası ile Sivas madımaktan sonra silinmeyecek bir ünvana kavuştu...
ŞİKECİ SİVAS...
İstersek aklanalım....
KaNgAlLıYiGiDoO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2011, 13:56   #107
giants
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
KaNgAlLıYiGiDoO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal, 2 Temmuz 1993'te 37 kişinin yaşamını yitirdiği Sivas olayları ile ilgili olarak, ''Bunu Sivas'ta PKK'dan başka organize edecek herhangi bir yapının olmadığını biz doğma büyüme Sivaslı olduğumuz için gayet iyi biliyorduk'' dedi.

Olaylara ilişkin 1995 yılında ''Figüran Aziz Nesin'' adlı kitap çıkaran Ünsal, son gelişmeleri değerlendirdi.

Bu konuda 18 yıldır tartışmaların sürdüğünü ifade eden Ünsal, ''2 Temmuz 1993 Cuma günü meydana gelen olaylardan sonra bizim araştırmalarımız, gözlemlerimiz tamamen PKK'yı işaret ediyordu. İşte o günlerde yazdığım kitapta da ben PKK bağlantısını çok açık bir şekilde burada yazmışım. Bir kaç yerde de 'PKK bağlantılı' diye geçirmişim. Hatta özel televizyon programlarına çıktığımızda da ben orada hem Başbağlar'ı, hem Madımak olaylarını PKK'nın yaptığını söyledim. Bu iddialarımız maalesef o günlerde hiçbir şekilde ciddiye alınmadığı gibi bizim yalan söylediğimiz, Sivas'ın işte şerefini, haysiyetini, bu yobaz meselesi yüzünden kurtarmak için bu tür yollara saptığımız söylendi'' diye konuştu.

Bugün kendisinin haklı çıktığını belirten Ünsal, ''Gecikerek de olsa adalet tecelli etmeye başladı. Ama burada en çok mağdur olan da tabii 10 milyon Sivaslı'nın dışında, yıllardır 'yobaz' damgasını yiyen Sivaslı'nın dışında, cezaevinde yatanlarımız var. Bunlar idama mahkum edildiler, daha sonra ağırlaştırılmış müebbete dönüştürüldü bu. Ama bu insanlar ne olacak. İnşallah onlara da yeniden yargı yolu açılır'' dedi.

PKK'nın olaylardaki amacını çok iyi bilmek gerektiğini anlatan Ünsal, PKK'nın, Karadeniz bağlantısını sağlamak için Sivas kırsalına hakim olmak istediğini, bu nedenle Sivas'ta Alevi-Sünni çatışması çıkararak mezhep ayrılıkçılığını körüklemeyi hedeflediğini söyledi.

Kentteki Alevi ve Sünni vatandaşların sağ duyulu davranması sayesinde olayların çok daha büyümediğini vurgulayan Ünsal, ''Bunu Sivas'ta PKK'dan başka organize edecek herhangi bir yapının olmadığını biz doğma büyüme Sivaslı olduğumuzu için gayet iyi biliyorduk'' dedi.

Olaylarda yönetim zafiyeti olduğunu da iddia eden Ünsal, ''Zafiyet de gösterilince olaylar ancak 18 yıl sonra ortaya çıktı, çıkarıldı. Ben bu olayları ortaya çıkaran İçişleri Bakanlığımızın personeline, Adalet Bakanlığımızın personeline, sayın Başsavcılarımıza, savcılarımıza, emniyet teşkilatımıza gerçekten çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda da 18 yıldır usanmadan, yılmadan, bıkmadan Sivaslılara 'yobaz' diyen sözde aydınların, sözde sanatçıların da bir özür borcu olduğunu düşünüyorum, acaba özür dileyecekler mi?'' ifadelerini kullandı.

Olayları PKK'nın yaptığına dair kendilerini yönlendiren durumu da anlatan Ünsal, ''2 Temmuz'a kadar PKK 28 bin 400 kilometre karelik Sivas topraklarında yoktu. Ama nasıl olduysa 2 Temmuz günü birden bire Hafik ve Sivas'ın doğusunda bulunan Zara ilçelerimizden ihbarlar geldi, bütün jandarma kuvvetleri her iki ilçeye sevk edildi. Birden bire PKK ortaya çıktı. Bu olay da olunca PKK tamamen Sivas kırsalına yerleşti. Bu da gösterdi ki bu olayın altında kesinlikle PKK var. 3 gün geçti Başbağlar köyü basıldı'' diye konuştu.

Madımak olayının ardından Başbağlar'da hunharca bir katliam gerçekleştirildiğini, bu olayların bir tesadüf olmadığını, kamuoyunda bir Alevi-Sünni çatışması rüzgarı estirilmek istendiği ifade eden Ünsal, ''Estirildi ve zemin de buldu. Ondan sonra PKK yoluna devam etti, Karadeniz'e de açıldı'' dedi.

Şimdi soruyorum size bu adammı fırsatçı? Yoksa yönetimin içinde başkanın içeri girmesi ile uzun bir süre çıkamayacağını bilerek başkanlık yapmaya diş bileyen ama küme düşerse bırakıp kaçacaklar mı?

İyi hatırlıyorum bir televizyon programında Madımağı silmek için biz Sivasspor gibi bir değeri gündeme getirdik ve Bugün Sivas Madımak olaylarıyla değil Sivassporla anılıyor demişti.
Ben inanmak istemiyorum şike yapıldığına ama basının karalama kampanyası ile Sivas madımaktan sonra silinmeyecek bir ünvana kavuştu...
ŞİKECİ SİVAS...
İstersek aklanalım....
hay anasini be bari Mecnun Otyakmazida madimak basbaglar olaylarinin icine koysaydin tam olacakdi. sümdi gecmisde söyledigin dogru yada yanlis seyler senin bugün ve dün yaptigin yanlisliklari kapatirmi saniyorsun. kici sikisan ya ergenekon ya ceteci yada PKK deyip en kötüsünü gösterip benim kötülüklerime göz yumun bakin benden kötüsüde var diyor ama kimse artik bu saatden sonra yemez. senin tutumun daha göz alti basladiginda bu is olmustur sivasspor sucludur. hadi beni secin tutumudur da seni artik o külübün kapisindan mazemeci diye soksunlar ben inaniyorumki basda bende dahil olmak üzere sivasspor taraftarlarinin yüzde doksani o kulübün bir biletini almaz.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı giants'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.07.2011, 14:00   #108
giants
Tecrübeli Yiğido

alevisi sunnisi Türkü Kürdü dindari dinsizi,kadini,erkegi,cocugu yaslisi ile tüm sivaslinin ortak degerinin icine soktugun bu son yazin tam bir ahlaksizlikdir. bu sürecde bu takima yapilan bölücülükdür. senin simdi yaptiginin PKK ile ne farki var insan bu kadar onursuz ve düskün olurmu senin amacin bu takim taraftarlarini parcalamak ve bölmekmi. düskün herif.varsa onurun 20 yil önceki meselereri kasiyip türkiye kamuoyunda bizim alehimize kutuplasma yaratacagina varsa onurun Yapilan hukuksuzluk icin iki satir yaz.
Alt 11.07.2011, 14:09   #109
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
KaNgAlLıYiGiDoO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ŞİKECİ SİVAS...
İstersek aklanalım....

AH be hemşerim bu mesaj nedır sımdı,nedır bu fıkret unsalı aklama cabaların. neyın bu adam senın baban mı? yakınımısın demıyorum baban mı dıyorum? Acak öz evladı bır ınsanı bu kadar körü körüne savunabılır.
yalnıs bır zamanda yalnıs bır acıklamayla kamuoyu olusturdu bu bır gercek.Kalkıp Sivasspor'u düşündüğünden gıbı mesajlar yazmışsın ama yüz kişinin 99 u bunu komik buluyor,sen de zaten bellıkı cok cok yakınsın bu ınsana ve mesajların taraflı halıyle.bu son mesajına kadar mesajını alıntılamak ıstemedım ama bu son mesajda kendını aşmışsın! Alakasız sacma sapan bir yorum olmuş bana göre..
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2011, 14:11   #110
KaNgAlLıYiGiDoO
Acemi Yiğido

41 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 KaNgAlLıYiGiDoO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sen onurunla burda yazdın ya...
Resmen kışkırtıcılık yapıyorsun...
Sivasspor kimsenin babasının malı değil bunu cumartesi günü TSO başkanıda söyledi. Asıl kandini bilmez üç beş kişi burda oturmuş klavye başında iki satır millete sallıyosunuz.
FİFA bugün açıklama yaptı karışan herkezin spordan men edilmesi lazım dedi.
Asıl sizin onurunuz varsa kişleri değil SİVASSPOR'u Sivas'ı düşünün.
Bu arada seninde ne mal olduğun anlaşıldı Fikret Ünsal'a olan öfkenin kaynağıda bulmuş oldu ve herkez görmüş oldu.
Sivas'a yobaz diyen şerefsizleri Sivaslılardan özür dilemeye çağıran, Arif Sağ gibi adamların yaptıklarını gün yüzüne çıkaran, Kendi için değil Sivas için çalışan bir adama dediğin laflar senin kişiliğini ve burda bir Fikret Ünsal Provokatörlük yaptığının resmi kanıtıdır...
Ben Fikret Ünsal için değil bu memlekete bir büyük Katkısı olan Mecnun Otyakmaz'a bile iki gün sonra yapacakların bugünden bellidir.
KaNgAlLıYiGiDoO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
genel, kurul, ünsaldan, önerisi