Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş,ya sen o adamı hiç tanımıyorsun,yada ona karşı kelliğin var! ( kusura bakma bu ifadeyi kullanmak istemezdim ama başka şekilde izah edemem)
Seninle tanışmayı,sana o adamın yaptıklarını,huyunu,vs. her şeyini anlatırdım. mesela dünkü gazetesine yazmış " 19 yaşındaki oğlum Sivasspor için acı çekti vs. Ne alakası var. tabiki insan olarak bende o çocuğa üzüldüm,ama o çocuk Sivasspor için polisten dayak yemedi. polise kabadayılık yaptığı için oldu. Eğer Sivasspor olmasaydı o çocuğunda babasının işi zordu. Bunu bilen yok,fikret ünsal çıkmış,oğlum Sivasspor yüzünden dayak yedi filan diyor. İkincisi,yönetime " Toptan anlamazlar,topla yatsalar hamile kaldık zannederler gibi çirkin ama tamda onun uslubuna uyan bir ifade kullanmış. Ey fikret ünsal eleştirdiğin bu yöneticilerle sen 6-7 yıl beraber olman mı? Bu ne tezat, ayrıca onlara futbol bilmediğini söyleyen adamın futbol geçmişi olması lazım. Sen ayağına top değmemiş birisin. Hayatında hiç top oynamamış adamın bunu demesi çok komik.
ALMEMDARLAR kardeşim, bak bir şeyini daha söyleyip bu konuyu kapatmak istiyorum,çünkü onun hakkında iyide yazssan kötüde yazsan sevinir,çünkü bedava reklama bayılır!
Hatırlarsan Sivasspor'a TSO otobüs kampanyası yaptığı dönemlerde TSO Başkanı Osman Yıldırım'a verip veriştirdi,haktta adamı neredeyse vatan haini ilan etti,ama osman yıldırım Sivasspor'a son model otobüs kazandırarak kimin vatan haini ve Sivaslı olduğunu gösterdi. Şimdi aynı fikret,aynı Osman Yıldırım'a sabah akşam yağ yakıyor. Onu kullanıp ve onun gölgesine sığınıp Sivasspor'a mitil atmak istiyor.
Fikret unsalla ilgili bu tür örneklerden daha çok var,sırası gelince onlarıda paylaşırım
|
Öncelikle Yiğido diye tanımlanan bir taraftar SİVASSPOR aşkını kovalıyorsa dayak yiyebilir,dayak atabilir,hainlik yapabilir,hainleri ezebilir,evinden Sivasspor için kaçabilir,babasının cüzdanından bilet parası araklayabilir,polisten jop yiyebilir,polise taş atabilir, bilirde bilir... ve olmaktadırda.
Bu bir reklam kokan hareket değildir.Çünkü anlatılmaz yaşanır bu duygular.Yaşayan anlatır.Yaşayan anlatıyorsa saygı duyulur.Baloncuklar uçuşuyor o çocukta ben bilirim kafasını.Sen sadece bakış açını beliritmissin.Bak bende belirttim.Anladın İnşallah.
İkincisi yönetime toptan anlamaz diyen bir yönetici varsa, gazetecide diyor,taraftarda diyor.Sen fazla platformlara girmemissin ve bunu vurgulayım dedim.Herkes diyor.Bunu diyenler çok haklı.Adamın anlık konuşmalarına bakmayacaksın.İyi takip edeceksin.Çok konuşan adam diye vurulan bir adam çok takip edilmiştir herhalde. Cumhuriyet Kupası Turnuvasında patades olan yönetime,Sivasspor Store'yi açacak bir adam ayarlayamayan yönetime, güzel bir eleştiri yapmış.Adamını bileceksin ona göre ne diyor diye tartacaksın.Kendini kurtarmış helal olsun.Ayrıca ben basın sözcüsüyken kızıyordum kendisine.Ama kızmamaya başladım.Ben başkanımızın istanbulda'ki ofisine giden biriyim.Yeniçeriler,Yiğido Gençlik ve derneklerimiz için ağlayan biriyim.Bu konularla gittim.Konuda konu açıldı.Adama talimat vermişler.Niye sen konuşacaksın,Sen basın sözcüsüsün çünkü.Adam anlamıyorsa ya görev verenler.Görev verildi Fikret abiye.Ama görevden alınmadı.Kendi bıraktı.Kendi kimliğine dönelim.Sen 5 yazarsın o ise 10 yazar.Gazeteci her zaman yazar.Git a,b,c,d, gazeteleri var.Okuyabilirsin.
Futbol geçmişi Sedat abide,olgun abide,mecnun abide,Diyarbakırlı Ahmet abide,Muhlis abide v.s. yok kardeşim. Düzen kurma ve başarılı mı oluruz başarızsız mı oluruz düşünceleri var. Ne yani mağazacı,marketci yönetici oluyorda Fikret abimi olamayacak.
Benide eleştir. Ben şerefsizim Sivassporluyum

Ben taraftara yamuk yaparsam, karımı satmış olurum

Bayrağı sağlam aldık, iyi taşıyoruz.Storeye,Cumhuriyet kupasına iyi bakıyoruz.Değerlerimizi korumayan Yiğido olamaz

diyorum.Benide eleştir.Ama eleştirin övgü olmalı yukarda ki gibi.Sen böyle kişileri övüyorsun anladık.Aramızda ki fark, ben her iki kesimide takip ettim. Yukarıda ki sözler benim değil ayrıca.Doğaçlama yaptım.Kim benzer sözler diyordu.Onları eleştirmezsin ya. Benide hiç eleştirmessin yani gerçekte bunları desem ve uygulamasam.
Gelelim otobüse.Yönetici yazacak çizecek gaza getirecek.O konuda tüm yöneticilerimiz bunu yaptı OTOBÜSÜ kaptı.Fikret abi dahil herkesi tebrik ederim.Alanlardan destek verenlerden Allah razı olsun.Ama bu konuda komple Fikret ünsal gibi diğer yöneticilerimizin de baskısı,bakış açısı,gaza getirmesi gerçekten mükemmeldi.Para konusunda kafa çalışıyor.Haa futbolda tabiki değil.Değerlerimize yapılanları da gördük.Bunlar ayrı ve bazıları.(Fikret abiyi Futbol konusunda ayrı tutuyorum.Çünkü anlıyor)
Ayrıca senden hemen yukarıda bahsettiğim konu için değilde MESAJ kampanyası hakkında yorumlar beklerdim.50 BİN küsür kişi mesaj göndermiş kampanyaya katılmış. şAHSEN İKİ DEFA GÖNDERDİM.eH ÖYLE YAPANLARDA VAR DİYELİM.oRTALAMA 40 BİN kişi yollamış.Yöneticiyi bırak omuz verdiğin taraftarına bak.Gelmişsin sonuçta olan biten birşeyi yazıyorsun.Paşalar gibi biniyorlar dostum otobüse.Sen kampanyada 3 milyon Sivaslının oranına bak.Adamlar çalıştı aldı.Ya bizler ne gibi desteklerde bulunduk.
DEDİĞİM GİBİ bana değil artık herkese İspatlayacaksın.ÇOK YAZDIN ÇİZDİN.İSPATLA!!! bak ben herşeyi yansıtıyorum.Konularıma bakabilirsin.Teknoloji ilerlemiş.Hadi hadi..Sende var bişeyler.
Traşı bırak KAYBETTİĞİN temiz yöneticilere bak!!!
Anlarsın yakında kimin adam olduğunu...
Ayrıca sana birdahaki yazından sonra cevap yazacağımı sanmıyorum.Okuyabilirim.
Konudan fazla dışarıda çıkmayalım...