Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Küçükkılıç'tan Yiğidolara…
Alt 28.07.2011, 18:38   #21
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Küçükkılıç'tan Yiğidolara…

Allah razı olsun okadar sivaslı var ama sahip çıkan yok..
Anlamıyolarki bizleri bitiriyolar oyun tam kurulmuş düzanbazlık...
Alt 28.07.2011, 20:52   #22
canberat
Acemi Yiğido

canberat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 canberat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BÜYÜK BAŞKAN SİVAS ARKANDA ALLAHIN İZNİYLE
canberat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2011, 21:03   #23
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

heyy allahim nedir bu lutfen gecsin artik su kotu gunler kolay dokulmeyen gozyasimiz bu durum icinmi dokulecekti sana inancimiz sonsuz buyuk baskan bu goz yasi senin icin bosa dokulmedi
ama suda bir gercekki bu adalete guvenemiyorum inanamiyorum harciyorlar adamin kralini ama sen hep bizim inandigimiz guvendigimiz baskansin ve insallah allahin adaletiyle cikacaksin ordan selam getirenden allah razi olsun saolsun varolsun
Alt 28.07.2011, 22:03   #24
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

BAŞKANIMIZA başından beri hep inandım güvendim halada güveniyorum masum olduğuna benim için onun ifadesi önemlidir savcı şunu demiş polis bunu demiş beni ilgilendirmiyor başkandan haber verdiği için küçükkkılıca çok tesekkür ederim beni bugün biyazı çok üzdü fanatikte gs fb bjk ts ile 4 lü turnuva yapmak istemiş bu adnan öztürk adlı yöneticide bu şerefimizi lekeler bizim yerimize savcılıkta 1 yığın şike dosyası olan sivasspor katılsın demiş geldiğimiz duruma bakın şikenin tarihsel anatomisini yazacak kadar şikeci olanlar laf söylüyorlar benide ençok bu üzüyor suçsuz yere başkanın içerde olduğunamı küme düşme korkusu yasadığımızamı lekelendiğimizemi 2 paralık adamların laflarınıma neye üzüleceğimi şaşırdım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun hayırlı olur sonu inşallah
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2011, 00:19   #25
bulentt07
Yiğido

bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 552 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI

Yahya Kücükkılıc bize moral verdi.sagolsun.Baskanımızı bekliyoruz hayırlısıyla aklanır insallah.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2011, 02:04   #26
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido

alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yahya abiyle hiç tanışmadım ama yaptıklarını büyüklerimden çok defa dinledim. Sivasspor'a hizmet eden herkesten Allah razı olsun.
Yahya abi, Fikret Ünsal gibi nankörlük yapmamış,tam tersine vefa örneği göstermiş.
Bu iki isimde Sivaslı. Birisi Sivasspor sayesinde " adam" sınıfına konulmuş,para pul harcamadığı gibi Sivasspor sayesinde görmediği,yemediği içmediği şeylere kavuşmuş. Diğeride,Sivasspor'un en zor döneminde maddi ve manevi yıpranmış.başkanlık etmiş ve hala Sivasspor'un yanında olan birisi.
Şimdi soruyorum,bunların hangisine Sivaslı denir?
İspatla Fikret abinin hakkında dediklerini senin 40 yıllık kölen olacağım.
Olabilir veya olmayabilir diyerek geçiştiriyorum.Ama senin elinde delil olmadığınıda biliyorum.Yukarıda diğer sayfada verdiğim kısa cevap için açıklama istemişsin.İnşallah yeterli gelmiştir.İyi forumlar...
Alt 29.07.2011, 09:55   #27
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
alemdarlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İspatla Fikret abinin hakkında dediklerini senin 40 yıllık kölen olacağım.
Olabilir veya olmayabilir diyerek geçiştiriyorum.Ama senin elinde delil olmadığınıda biliyorum.Yukarıda diğer sayfada verdiğim kısa cevap için açıklama istemişsin.İnşallah yeterli gelmiştir.İyi forumlar...
Kardeş,ya sen o adamı hiç tanımıyorsun,yada ona karşı kelliğin var! ( kusura bakma bu ifadeyi kullanmak istemezdim ama başka şekilde izah edemem)
Seninle tanışmayı,sana o adamın yaptıklarını,huyunu,vs. her şeyini anlatırdım. mesela dünkü gazetesine yazmış " 19 yaşındaki oğlum Sivasspor için acı çekti vs. Ne alakası var. tabiki insan olarak bende o çocuğa üzüldüm,ama o çocuk Sivasspor için polisten dayak yemedi. polise kabadayılık yaptığı için oldu. Eğer Sivasspor olmasaydı o çocuğunda babasının işi zordu. Bunu bilen yok,fikret ünsal çıkmış,oğlum Sivasspor yüzünden dayak yedi filan diyor. İkincisi,yönetime " Toptan anlamazlar,topla yatsalar hamile kaldık zannederler gibi çirkin ama tamda onun uslubuna uyan bir ifade kullanmış. Ey fikret ünsal eleştirdiğin bu yöneticilerle sen 6-7 yıl beraber olman mı? Bu ne tezat, ayrıca onlara futbol bilmediğini söyleyen adamın futbol geçmişi olması lazım. Sen ayağına top değmemiş birisin. Hayatında hiç top oynamamış adamın bunu demesi çok komik.
ALMEMDARLAR kardeşim, bak bir şeyini daha söyleyip bu konuyu kapatmak istiyorum,çünkü onun hakkında iyide yazssan kötüde yazsan sevinir,çünkü bedava reklama bayılır!
Hatırlarsan Sivasspor'a TSO otobüs kampanyası yaptığı dönemlerde TSO Başkanı Osman Yıldırım'a verip veriştirdi,haktta adamı neredeyse vatan haini ilan etti,ama osman yıldırım Sivasspor'a son model otobüs kazandırarak kimin vatan haini ve Sivaslı olduğunu gösterdi. Şimdi aynı fikret,aynı Osman Yıldırım'a sabah akşam yağ yakıyor. Onu kullanıp ve onun gölgesine sığınıp Sivasspor'a mitil atmak istiyor.
Fikret unsalla ilgili bu tür örneklerden daha çok var,sırası gelince onlarıda paylaşırım
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2011, 10:33   #28
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido

alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş,ya sen o adamı hiç tanımıyorsun,yada ona karşı kelliğin var! ( kusura bakma bu ifadeyi kullanmak istemezdim ama başka şekilde izah edemem)
Seninle tanışmayı,sana o adamın yaptıklarını,huyunu,vs. her şeyini anlatırdım. mesela dünkü gazetesine yazmış " 19 yaşındaki oğlum Sivasspor için acı çekti vs. Ne alakası var. tabiki insan olarak bende o çocuğa üzüldüm,ama o çocuk Sivasspor için polisten dayak yemedi. polise kabadayılık yaptığı için oldu. Eğer Sivasspor olmasaydı o çocuğunda babasının işi zordu. Bunu bilen yok,fikret ünsal çıkmış,oğlum Sivasspor yüzünden dayak yedi filan diyor. İkincisi,yönetime " Toptan anlamazlar,topla yatsalar hamile kaldık zannederler gibi çirkin ama tamda onun uslubuna uyan bir ifade kullanmış. Ey fikret ünsal eleştirdiğin bu yöneticilerle sen 6-7 yıl beraber olman mı? Bu ne tezat, ayrıca onlara futbol bilmediğini söyleyen adamın futbol geçmişi olması lazım. Sen ayağına top değmemiş birisin. Hayatında hiç top oynamamış adamın bunu demesi çok komik.
ALMEMDARLAR kardeşim, bak bir şeyini daha söyleyip bu konuyu kapatmak istiyorum,çünkü onun hakkında iyide yazssan kötüde yazsan sevinir,çünkü bedava reklama bayılır!
Hatırlarsan Sivasspor'a TSO otobüs kampanyası yaptığı dönemlerde TSO Başkanı Osman Yıldırım'a verip veriştirdi,haktta adamı neredeyse vatan haini ilan etti,ama osman yıldırım Sivasspor'a son model otobüs kazandırarak kimin vatan haini ve Sivaslı olduğunu gösterdi. Şimdi aynı fikret,aynı Osman Yıldırım'a sabah akşam yağ yakıyor. Onu kullanıp ve onun gölgesine sığınıp Sivasspor'a mitil atmak istiyor.
Fikret unsalla ilgili bu tür örneklerden daha çok var,sırası gelince onlarıda paylaşırım
Öncelikle Yiğido diye tanımlanan bir taraftar SİVASSPOR aşkını kovalıyorsa dayak yiyebilir,dayak atabilir,hainlik yapabilir,hainleri ezebilir,evinden Sivasspor için kaçabilir,babasının cüzdanından bilet parası araklayabilir,polisten jop yiyebilir,polise taş atabilir, bilirde bilir... ve olmaktadırda.
Bu bir reklam kokan hareket değildir.Çünkü anlatılmaz yaşanır bu duygular.Yaşayan anlatır.Yaşayan anlatıyorsa saygı duyulur.Baloncuklar uçuşuyor o çocukta ben bilirim kafasını.Sen sadece bakış açını beliritmissin.Bak bende belirttim.Anladın İnşallah.

İkincisi yönetime toptan anlamaz diyen bir yönetici varsa, gazetecide diyor,taraftarda diyor.Sen fazla platformlara girmemissin ve bunu vurgulayım dedim.Herkes diyor.Bunu diyenler çok haklı.Adamın anlık konuşmalarına bakmayacaksın.İyi takip edeceksin.Çok konuşan adam diye vurulan bir adam çok takip edilmiştir herhalde. Cumhuriyet Kupası Turnuvasında patades olan yönetime,Sivasspor Store'yi açacak bir adam ayarlayamayan yönetime, güzel bir eleştiri yapmış.Adamını bileceksin ona göre ne diyor diye tartacaksın.Kendini kurtarmış helal olsun.Ayrıca ben basın sözcüsüyken kızıyordum kendisine.Ama kızmamaya başladım.Ben başkanımızın istanbulda'ki ofisine giden biriyim.Yeniçeriler,Yiğido Gençlik ve derneklerimiz için ağlayan biriyim.Bu konularla gittim.Konuda konu açıldı.Adama talimat vermişler.Niye sen konuşacaksın,Sen basın sözcüsüsün çünkü.Adam anlamıyorsa ya görev verenler.Görev verildi Fikret abiye.Ama görevden alınmadı.Kendi bıraktı.Kendi kimliğine dönelim.Sen 5 yazarsın o ise 10 yazar.Gazeteci her zaman yazar.Git a,b,c,d, gazeteleri var.Okuyabilirsin.
Futbol geçmişi Sedat abide,olgun abide,mecnun abide,Diyarbakırlı Ahmet abide,Muhlis abide v.s. yok kardeşim. Düzen kurma ve başarılı mı oluruz başarızsız mı oluruz düşünceleri var. Ne yani mağazacı,marketci yönetici oluyorda Fikret abimi olamayacak.

Benide eleştir. Ben şerefsizim Sivassporluyum Ben taraftara yamuk yaparsam, karımı satmış olurum Bayrağı sağlam aldık, iyi taşıyoruz.Storeye,Cumhuriyet kupasına iyi bakıyoruz.Değerlerimizi korumayan Yiğido olamaz diyorum.Benide eleştir.Ama eleştirin övgü olmalı yukarda ki gibi.Sen böyle kişileri övüyorsun anladık.Aramızda ki fark, ben her iki kesimide takip ettim. Yukarıda ki sözler benim değil ayrıca.Doğaçlama yaptım.Kim benzer sözler diyordu.Onları eleştirmezsin ya. Benide hiç eleştirmessin yani gerçekte bunları desem ve uygulamasam.

Gelelim otobüse.Yönetici yazacak çizecek gaza getirecek.O konuda tüm yöneticilerimiz bunu yaptı OTOBÜSÜ kaptı.Fikret abi dahil herkesi tebrik ederim.Alanlardan destek verenlerden Allah razı olsun.Ama bu konuda komple Fikret ünsal gibi diğer yöneticilerimizin de baskısı,bakış açısı,gaza getirmesi gerçekten mükemmeldi.Para konusunda kafa çalışıyor.Haa futbolda tabiki değil.Değerlerimize yapılanları da gördük.Bunlar ayrı ve bazıları.(Fikret abiyi Futbol konusunda ayrı tutuyorum.Çünkü anlıyor)

Ayrıca senden hemen yukarıda bahsettiğim konu için değilde MESAJ kampanyası hakkında yorumlar beklerdim.50 BİN küsür kişi mesaj göndermiş kampanyaya katılmış. şAHSEN İKİ DEFA GÖNDERDİM.eH ÖYLE YAPANLARDA VAR DİYELİM.oRTALAMA 40 BİN kişi yollamış.Yöneticiyi bırak omuz verdiğin taraftarına bak.Gelmişsin sonuçta olan biten birşeyi yazıyorsun.Paşalar gibi biniyorlar dostum otobüse.Sen kampanyada 3 milyon Sivaslının oranına bak.Adamlar çalıştı aldı.Ya bizler ne gibi desteklerde bulunduk.

DEDİĞİM GİBİ bana değil artık herkese İspatlayacaksın.ÇOK YAZDIN ÇİZDİN.İSPATLA!!! bak ben herşeyi yansıtıyorum.Konularıma bakabilirsin.Teknoloji ilerlemiş.Hadi hadi..Sende var bişeyler.

Traşı bırak KAYBETTİĞİN temiz yöneticilere bak!!!
Anlarsın yakında kimin adam olduğunu...
Ayrıca sana birdahaki yazından sonra cevap yazacağımı sanmıyorum.Okuyabilirim.

Konudan fazla dışarıda çıkmayalım...

Konu alemdarlar tarafından (29.07.2011 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir..
alemdarlar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2011, 12:36   #29
KANIM AKSA 58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 KANIM AKSA 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MECNUN BAŞKAN GİBİ BİR BAŞKANIMIZ İÇERDEYKEN DAHA SUÇU BİLE KANITLANMAMIŞKEN ONU YOK SAYANLARI ŞİDDETLE KINIYORUM. ve başkalarının adını ananlarıda kınıyorum. süper lig ne ikinci lige benzer ne bank asyaya. üstelik süper ligde tek başınasınız bir sürü ayak oyunlarına karşı mücadele etmek zorundasınız. osman seçilmişin adını ikide bir zikrediyorlar. belediyenin imkanlarıyla yapılan bazı şeyler vardı sivassporun başkanıyken. süper lig ona benzemez. amatorce takılıyorlardı. süper lig cadı kazanı. bir dakikada yer bitirirler hiç anlamazlar. süper ligde para var isim var. osman seçilmişin yapacağı bişey değil bu çocukça davranmak yanlış ve hele bir başkanımız varken osman seöçilmişin adını söylemek başlı başına saygısızlıktır. unutulmamalıdırki mecnun başkana yalvararak sivassporun başına gelmesini sağlayan bizzat giderek onu ikna etmek için günlerce çabalayan osman seçilmişin taa kendisidir. çok iyi biliyorum. başkanımız bu kadar mağdur durumdayken ona destek olacağımıza saygısızca ukela ukela yazılar yazmak sivaslılık kültürüne sivaslılık onuruna sivaslılık şerefine sığmaz. BİR SİVASLI AHDE VEFA ETMEYİ BİLMELİDİR. BİR SİVASLI ADAM GİBİ ADAM OLAN BAŞKANININ ARKASINDA OLMAYI KENDİNE BİR ŞEREF SAYMALIDIR.
ağzına sağlık söylenecek tüm sözleri söylemişsin başka söze gerek yok..
KANIM AKSA 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2011, 14:02   #30
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
alemdarlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle Yiğido diye tanımlanan bir taraftar SİVASSPOR aşkını kovalıyorsa dayak yiyebilir,dayak atabilir,hainlik yapabilir,hainleri ezebilir,evinden Sivasspor için kaçabilir,babasının cüzdanından bilet parası araklayabilir,polisten jop yiyebilir,polise taş atabilir, bilirde bilir... ve olmaktadırda.
Bu bir reklam kokan hareket değildir.Çünkü anlatılmaz yaşanır bu duygular.Yaşayan anlatır.Yaşayan anlatıyorsa saygı duyulur.Baloncuklar uçuşuyor o çocukta ben bilirim kafasını.Sen sadece bakış açını beliritmissin.Bak bende belirttim.Anladın İnşallah.

İkincisi yönetime toptan anlamaz diyen bir yönetici varsa, gazetecide diyor,taraftarda diyor.Sen fazla platformlara girmemissin ve bunu vurgulayım dedim.Herkes diyor.Bunu diyenler çok haklı.Adamın anlık konuşmalarına bakmayacaksın.İyi takip edeceksin.Çok konuşan adam diye vurulan bir adam çok takip edilmiştir herhalde. Cumhuriyet Kupası Turnuvasında patades olan yönetime,Sivasspor Store'yi açacak bir adam ayarlayamayan yönetime, güzel bir eleştiri yapmış.Adamını bileceksin ona göre ne diyor diye tartacaksın.Kendini kurtarmış helal olsun.Ayrıca ben basın sözcüsüyken kızıyordum kendisine.Ama kızmamaya başladım.Ben başkanımızın istanbulda'ki ofisine giden biriyim.Yeniçeriler,Yiğido Gençlik ve derneklerimiz için ağlayan biriyim.Bu konularla gittim.Konuda konu açıldı.Adama talimat vermişler.Niye sen konuşacaksın,Sen basın sözcüsüsün çünkü.Adam anlamıyorsa ya görev verenler.Görev verildi Fikret abiye.Ama görevden alınmadı.Kendi bıraktı.Kendi kimliğine dönelim.Sen 5 yazarsın o ise 10 yazar.Gazeteci her zaman yazar.Git a,b,c,d, gazeteleri var.Okuyabilirsin.
Futbol geçmişi Sedat abide,olgun abide,mecnun abide,Diyarbakırlı Ahmet abide,Muhlis abide v.s. yok kardeşim. Düzen kurma ve başarılı mı oluruz başarızsız mı oluruz düşünceleri var. Ne yani mağazacı,marketci yönetici oluyorda Fikret abimi olamayacak.

Benide eleştir. Ben şerefsizim Sivassporluyum Ben taraftara yamuk yaparsam, karımı satmış olurum Bayrağı sağlam aldık, iyi taşıyoruz.Storeye,Cumhuriyet kupasına iyi bakıyoruz.Değerlerimizi korumayan Yiğido olamaz diyorum.Benide eleştir.Ama eleştirin övgü olmalı yukarda ki gibi.Sen böyle kişileri övüyorsun anladık.Aramızda ki fark, ben her iki kesimide takip ettim. Yukarıda ki sözler benim değil ayrıca.Doğaçlama yaptım.Kim benzer sözler diyordu.Onları eleştirmezsin ya. Benide hiç eleştirmessin yani gerçekte bunları desem ve uygulamasam.

Gelelim otobüse.Yönetici yazacak çizecek gaza getirecek.O konuda tüm yöneticilerimiz bunu yaptı OTOBÜSÜ kaptı.Fikret abi dahil herkesi tebrik ederim.Alanlardan destek verenlerden Allah razı olsun.Ama bu konuda komple Fikret ünsal gibi diğer yöneticilerimizin de baskısı,bakış açısı,gaza getirmesi gerçekten mükemmeldi.Para konusunda kafa çalışıyor.Haa futbolda tabiki değil.Değerlerimize yapılanları da gördük.Bunlar ayrı ve bazıları.(Fikret abiyi Futbol konusunda ayrı tutuyorum.Çünkü anlıyor)

Ayrıca senden hemen yukarıda bahsettiğim konu için değilde MESAJ kampanyası hakkında yorumlar beklerdim.50 BİN küsür kişi mesaj göndermiş kampanyaya katılmış. şAHSEN İKİ DEFA GÖNDERDİM.eH ÖYLE YAPANLARDA VAR DİYELİM.oRTALAMA 40 BİN kişi yollamış.Yöneticiyi bırak omuz verdiğin taraftarına bak.Gelmişsin sonuçta olan biten birşeyi yazıyorsun.Paşalar gibi biniyorlar dostum otobüse.Sen kampanyada 3 milyon Sivaslının oranına bak.Adamlar çalıştı aldı.Ya bizler ne gibi desteklerde bulunduk.

DEDİĞİM GİBİ bana değil artık herkese İspatlayacaksın.ÇOK YAZDIN ÇİZDİN.İSPATLA!!! bak ben herşeyi yansıtıyorum.Konularıma bakabilirsin.Teknoloji ilerlemiş.Hadi hadi..Sende var bişeyler.

Traşı bırak KAYBETTİĞİN temiz yöneticilere bak!!!
Anlarsın yakında kimin adam olduğunu...
Ayrıca sana birdahaki yazından sonra cevap yazacağımı sanmıyorum.Okuyabilirim.

Konudan fazla dışarıda çıkmayalım...

Ya kardeşim,ya sen çok biliyorsun,yada bütün Sivas yanlışy biliyor. Tanımadığım içini dışını bilmediğim bir adam değil fikret ünsal. Sen yine kendi bildiğini yap ama sakın kimseye o şöyle iyi böyle iyi filan deme.
Benim sorduğum senin verdiğin cevapların ( onunla ilgili hiç birisi tatmin edici değil) mesela oğluyla ilgili,ben oğlu için en az senin kadar üzldüğümü söyledim. O çocğua yazık ama hiçmi hırsızın kabahatı yok. Polis durduk yeremi copladı. Onu yakından tanıdığına göre sende bilirsin,o çocuk polis dayağından sonra rahatsızlanmadı önceden vardı. İkincisi,TSO Başkanını gaze getirdiğini söyledinya pesz doğrusu..! Ya arkadaş adama hakaret ederek mi gaze getirilir. Bu nasıl bir kafa? Neredeyse o tobüsü fikret aldı diyeceksin,olmaz böyle bir şey. Ya bizler .u şehirde yaşamıyoruz yada sen yaşamıyorsun!
Bu konuda ben daha yazmayacağım,ama şu kadarını bil kardeşim,ya sen fikreti zerre kadar tanımıyorsun,yada tanıdığın halde bunları yazıyorsun.
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
küçükkılıçtan, yiğidolara…