Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Anketimiz: Sivasımızın yeni Stadyumunun ismini belirliyoruz?
4 Eylül Stadyumu 68 34,00%
4 Eylül Arena 74 37,00%
Yiğidolar Arena 20 10,00%
Sivas Spor Kompleksi 0 0%
Sivas Arena 18 9,00%
Diğer : Yorumda belirtiniz!! 20 10,00%
Katılımcı sayısı: 200. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yeni Stadimizin Adi ?
Alt 05.08.2011, 17:15   #1
<Sivasspor58>
Yiğido

<Sivasspor58> - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 <Sivasspor58> FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yeni Stadimizin Adi ?

4 Eylül Stadyumu olarak kalmalı. Haa bir de şu Yazıcıoğlu sevdasından en olur vazgeçin. Adama sağken sahip çıkmadınız öldüğünde ismini her yere yazma sevdasından vazgeçin. Sıktı artık.
<Sivasspor58> isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı <Sivasspor58>'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2011, 20:12   #2
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
<Sivasspor58> Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
4 Eylül Stadyumu olarak kalmalı. Haa bir de şu Yazıcıoğlu sevdasından en olur vazgeçin. Adama sağken sahip çıkmadınız öldüğünde ismini her yere yazma sevdasından vazgeçin. Sıktı artık.
zırt pırt her yere muhsin yazıcıoğlu ismi verilmesi beni rahatsız ediyor. seveni var sevmeyeni var. ben de çıkıp deniz gezmiş stadı olsun derim, olur mu?

stadyumun ismi sivas'ın genelinin kabul edeceği ve sivas'ın genelini temsil eden bir isim olmalı.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.08.2011, 20:40   #3
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
zırt pırt her yere muhsin yazıcıoğlu ismi verilmesi beni rahatsız ediyor. seveni var sevmeyeni var. ben de çıkıp deniz gezmiş stadı olsun derim, olur mu?

stadyumun ismi sivas'ın genelinin kabul edeceği ve sivas'ın genelini temsil eden bir isim olmalı.
deniz gezmiş dediğin şahıs SİVASLImı SİVAS için ne yapmış sebasteia.görüşü fikri,zikri beni ilgilendirmiyor kardeşim.ama MUHSİN YAZICIOĞLU bu şehir için çok şeyler yapmıştı,ve o sağ olsaydı şimdi SİVASSPORUMUZ bu durumlarda olmayacaktı belkide,çünkü bir sahip çıkanımız olacaktı.

hayır ben stadın ismi MUHSİN YAZICIOĞLU stadı olsun demiyorum.ama bu kadar düşmanlık ta olmaz kardeşim,kıyasladığın isme bak...
Alt 05.08.2011, 20:47   #4
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
deniz gezmiş dediğin şahıs SİVASLImı SİVAS için ne yapmış sebasteia.görüşü fikri,zikri beni ilgilendirmiyor kardeşim.ama MUHSİN YAZICIOĞLU bu şehir için çok şeyler yapmıştı,ve o sağ olsaydı şimdi SİVASSPORUMUZ bu durumlarda olmayacaktı belkide,çünkü bir sahip çıkanımız olacaktı.

hayır ben stadın ismi MUHSİN YAZICIOĞLU stadı olsun demiyorum.ama bu kadar düşmanlık ta olmaz kardeşim,kıyasladığın isme bak...
kardeş ben ideolojik duruş olarak örnek verdim. muhsin yazıcıoğlu toplumun belli kesimini temsil eden bir isimse bu toplumun bir de öteki kesimi var değil mi? haksız mıyım?

ayrıca muhsin yazıcıoğlu bu şehre çok şey verdi demişsin. şahsen benim gördüğüm bu şehre maddi olarak zerre katkısı olmamış bir insandır. ha belki yetkisi filan olsa katkıda bulunurdu. ama olmadı, yapamadı, sivas'a hiçbir katkıda bulunmadı. var mı sivas'a muhsin yazıcıoğlu tarafından kazandırıldı diyebileceğimiz bir eser?

ayrıca rahmetliden sonra sivas'ın resmen başına bela olan bir belediye olayı var ki, orayı da hiç sorma!!!! millet koşar adım gelişiyor, sivas üç yıldır yatıyor!!!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.08.2011, 12:46   #5
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş ben ideolojik duruş olarak örnek verdim. muhsin yazıcıoğlu toplumun belli kesimini temsil eden bir isimse bu toplumun bir de öteki kesimi var değil mi? haksız mıyım?

ayrıca muhsin yazıcıoğlu bu şehre çok şey verdi demişsin. şahsen benim gördüğüm bu şehre maddi olarak zerre katkısı olmamış bir insandır. ha belki yetkisi filan olsa katkıda bulunurdu. ama olmadı, yapamadı, sivas'a hiçbir katkıda bulunmadı. var mı sivas'a muhsin yazıcıoğlu tarafından kazandırıldı diyebileceğimiz bir eser?

ayrıca rahmetliden sonra sivas'ın resmen başına bela olan bir belediye olayı var ki, orayı da hiç sorma!!!! millet koşar adım gelişiyor, sivas üç yıldır yatıyor!!!
öncelikle muhsin yazıcıoglunu siyasi olarak bir kesimin savunucusu olarak görmek körlüktür.o sivaslı sevdalısı bir insandı kapısına gidipte boş dönen bir sivaslı olmamıştır.ikincisi burda deniz gezmişlerden bahsetmenin anlamı yok.siyasi bir form a girip kim ne yazıyorsa yazabilir burda toplumun her kesiminin bulundugu bir site sivri çıkışlar yapmanın kimseye faydası olmuyacagı gibi zaten birlik olmamız gereken bir zamanda ayrılmanın anlamıda yok.m yazıcıoglu ismi kesinlikle burda siyasi olarak degil sivaslı devlet adamı olarak kullanılıyor karıştırmıyalım.ayrıca kimseyide rahatsız etmesi düşünülemez.aksi halde bu kadar çok gündeme getirilmezdi.belediyeden bahsedilmiş bu şehri yıllarca idare edenler sivasa ne kadar hizmet ettiki bu belediyeyi begenmiyoruz adamlar eksik kalan yarım kalan tüm projeleri teker teker bitiriyor asli görevini yapmıya çalışıyor ha yetermi dersen bence yetmez daha çok hizmet yapmalı bu misyona yakışanı yapmalı bu belediye.begenmiyen bidahaki seçim oy vermez iyisini seçer kimse kimsenin başına bela filan olmaz.sonuçta demokrasi budur çogunlugun seçtigi iş başına gelir.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı pover58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.08.2011, 11:09   #6
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Gardaş arkadaş Deniz Gezmiş'i misal olarak vermiş bu arada Deniz Gezmiş 24 yaşında asılmış 24 senelik hayatının 16 yılını Sivas'ta geçirmiş, burada büyümüş bunu da unutmamalı ya da onunla birlikte asılan Hüseyin İnan koyabiliriz (Ben de misal veriyorum) O Sivas'lı ama... Gürünlüdür...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.08.2011, 17:39   #7
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardaş arkadaş Deniz Gezmiş'i misal olarak vermiş bu arada Deniz Gezmiş 24 yaşında asılmış 24 senelik hayatının 16 yılını Sivas'ta geçirmiş, burada büyümüş bunu da unutmamalı ya da onunla birlikte asılan Hüseyin İnan koyabiliriz (Ben de misal veriyorum) O Sivas'lı ama... Gürünlüdür...
Hüseyin İNAN Kayserilidir
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.08.2011, 22:01   #8
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hüseyin İNAN Kayserilidir
Hüseyin İnan sivaslıdır, bozhüyüklüdür, Bozhüyük köyü Gürün'e bağlıdır, Vikipediye bakıpta söylemeyiniz, Sivas'a gelmeleri ve Sivas'ta yakalanmalarının nedeni de budur hem Deniz Gezmiş hem de Hüseyin İnan Sivas'ta yardım alabileceklerini düşündüklerinden kendi büyüdükleri yere gitmek istemişlerdir. Hüseyin İnan'ın Sivaslı olmasından kendi soyadımın İNAN olduğu kadar eminim. Tartışmaya gerek bile yok sanırım... Uzatmakta gerekmez misal verilmiş karşı çıkılmış uzadıkça siyasete dönecek ama emin olun Sivaslı...

Bu arada ben de size katılıyorum 4 Eylül ismi Sivas ile bütünleşmiştir, Sivas'ı en iyi anlatan isim budur ne kişi ismi, ne de olay ne de eski Türk büyükleri ya da eski Türk ülke isimleri Sivas 4 Eylül'dür 4 Eylül Sivastır o yüzden ben de sizin gibi 4 Eylül değişmesin diyorum...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Kibrisli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.08.2011, 23:41   #9
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hüseyin İnan sivaslıdır, bozhüyüklüdür, Bozhüyük köyü Gürün'e bağlıdır, Vikipediye bakıpta söylemeyiniz, Sivas'a gelmeleri ve Sivas'ta yakalanmalarının nedeni de budur hem Deniz Gezmiş hem de Hüseyin İnan Sivas'ta yardım alabileceklerini düşündüklerinden kendi büyüdükleri yere gitmek istemişlerdir. Hüseyin İnan'ın Sivaslı olmasından kendi soyadımın İNAN olduğu kadar eminim. Tartışmaya gerek bile yok sanırım... Uzatmakta gerekmez misal verilmiş karşı çıkılmış uzadıkça siyasete dönecek ama emin olun Sivaslı...

Bu arada ben de size katılıyorum 4 Eylül ismi Sivas ile bütünleşmiştir, Sivas'ı en iyi anlatan isim budur ne kişi ismi, ne de olay ne de eski Türk büyükleri ya da eski Türk ülke isimleri Sivas 4 Eylül'dür 4 Eylül Sivastır o yüzden ben de sizin gibi 4 Eylül değişmesin diyorum...
Kıbrıslı kardeş.Darağcında 3 fidan ve Hulki Cevizoğlunun Denizler hakkındaki kitapları dahil,bu konuda çok kitap okudum.Deniz GEZMİŞ aslen Erzurum doğumludur.Çocukluğu Şarkışla da geçmiştir.Gemerekte yakalanmıştır.Yusuf ASLAN Yozgatlıdır.Hüseyin İNAN Kayserilidir.Hüseyin İNAN ın SİVAS lı olduğuna dair bir yazı görmedim.Ayrıca keşke olsaydı gurur duyardım.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.08.2011, 20:42   #10
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
<Sivasspor58> Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş yaşarken sahip çıkamadık bari ölüdkten sonra vefa borcumuzu gösterelim diyor insanlar amma rahatsız oldunuz ha.

Etiketler
adi, stadimizin, yeni