Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca şunu da ben ekleyeyim bugüne kadar basında abartılı olarak yayınlanan ve belgelendiği iddia edilen birçok şey o dosyalarda yok ya da kesin sağalm bir delil olarak kabul edilebilecek şeyler değil..biraz doğru haber yapan site ve gazetelerde az ama öz konuşan birkaç kişiyi takip ederseniz bunları öğrenirsiniz...daha önce dediğim gibi de büyük ölçüde hiçbir takım küme düşürülmeyecek ama kişisel bazda ağır cezalar olacak...
|
bahsettiğiniz köşe yazarları gazeteciler bu tiplerden değildir umarım
Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım'ın spor medyasındaki bazı gazetecileri kendi menfaatleri doğrultusunda kullandıkları, yönlendirdikleri iddia edildi....
Özellikle Hürriyet gazetesi eski spor yazarı Sinan Engin, Akşam gazetesi spor yazarı Alaattin Metin, Sporx Genel Yayın Yönetmeni Tahir Kum, F.Bahçeli yorumcu Ercan Saatçi'nin de aralarında bulunduğu bazı gazeteci ve yorumcuları kendi amaçları doğrultusunda yönlendirmeye ve haber yaptırmaya çalıştığı ileri sürüldü.
'SENİN KARDEŞİN YAPTIRIR İŞTE'
Sinan Engin'in, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yönlendirmesiyle 22 Mayıs 2011 tarihinde Sivasspor-Fenerbahçe maçında Trabzonspor taraftarlarının Fener formalarıyla sahaya gireceği ve Fenerbahçe'nin hükmen yenilmesini sağlayacağına ilişkin bir haber yaptırması, polisin teknik takibine takıldı. 20 Mayıs 2011 saat 12.40'ta Sinan Engin'in Aziz Yıldırım'ı '05.. ...1903 ' numaralı cep telefonundan aradığı tespit edildi.
- Sinan Engin: Verdim gördün değil mi... Felaket manşet yaptırdım. Bi de bütün Trabzonlular falan Mehmet Aslan diyor ki 'baba' diyor 'mail yağmuruna tuttular. Telefon... Felaket' dedi. 'Küfür ediyorlar' dedi.
- Aziz Yıldırım: Bakarım, okurum. Sağol. Eline sağlık teşekkürler.
- Sinan Engin: Senin kardeşin yaptırır işte.
Sabah