benim aklimda binbir soru var kulubumuzden biri cikip adam gibi aciklama yapsinlar neolur lutfen ya !!!
bu yil cok zor olacak bu gecirdigimiz iki yil dan daha zor
ÖNCELİKLE BAŞKANIMIZA geçmiş olsun yetkilerinin alınmasına üzüldüm sivasspor üzerinde inkar edilemez emekleri var bizi ilgilendirdirmeyen bir yarış yüzünden başımıza bu işler açıldı trabzon şampiyon olsaydı ne fb nede diğer takımlara birşey olmayacaktı bundan aylar önceki yorumlarımda son maç 2 ucu pişliklideğnek misali başımıza iş açacaktır demiştim bukadar olacağını tahmin etmemiştim ortada henüz kanıt sayılabilecek birşey yokken burdaki bazıları kendilerini savcı yargıç yerine koymuşlar hükmü vermiş kalemi kırmış onlara diyecek söz bulamıyorum
ben başkanın şike yaptığına inanmıyorum velevki yapmış olsa dahi yine arkasında olurum çünkü bunu eminimki sivassporumuzun menfaatleri için yapmıştır bunu herkez bilsin
ben başkanın şike yaptığına inanmıyorum velevki yapmış olsa dahi yine arkasında olurum çünkü bunu eminimki sivassporumuzun menfaatleri için yapmıştır bunu herkez bilsin
ben başkanın şike yaptığına inanmıyorum ( bu cümleden sonrakine sana katılmıyorum çünki şike yapmıssa sivassporun yararına olmaz bu zararına olur çünki sivasspor adı lekelenir. ve şahsen yapmışşa ben arkasında felan olmam. bu bnm düşüncem.
başkanımız elbet aklanacaktır bundan bir şüphemiz yok olumsuz düşünenler ise bence yorumlarını mahkemeden sonraya bıraksınlar..suçlu olduğu kanıtlanırsa istediğinizi söyleyin..mecnun başkan takımını sevenlerini satmaz.dualarımızı ve desteğimizi esirgemeyelim büyük başkanımızdan..
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
sevgili yigidolar biz inanıyoruz başkanımız inş aklanıp çıkacaktır biz onu seviyoruz vermiş oldugu hizmetler ve verecegi çok şey oldugunu biliyoruz inş güzel günler yakında görecegiz. aşagıda ki link te başkanımız için vefakar cefakar ve asil taraftarlarımızla yaptıgımız meydandakiş başkana destek konuşmamız bulunmaktadır herkese selam ederim AMİGO HİKMET KESER
basariya giden her yol mesrudur diyorsun yani.
hey allahim ne insanlar var.
bu başkanın kıymetini yoklugunda anlayacaksınız hepınız...
Ama iş işten geçmez inşallah maç satmayı gerçekten siz başkana yaKIŞTIRIYORMUSUNUZ eyer öyleyse sizlerin sivassopr düşmanlarından ne farkınız var... sabretmeyi bilin iki dakka delikanlı olun..gerçekler su yüzüne çıkacaktırkimse bol keseden atmasın başkanın tek suçu fenerbahçe kongre üyesi olmasıdır... bunlar üzerin felaket tellallıgı yapıyorlar bilsin kerkez sivaslı böyle ucuz numaralara gelmez. sadece bel altında vuruyolar Allahın izniyle bu belalardanda kurtulup aklanacagız sivasspor sivas şehri adına yakışır bir sekilde bu 18 takım içine olup elbirligiye gereksiz kişilere gerekli cevabı verecegiz...sivasın deli kanlı başkanı aklanıp gelecektir bir gün aramıza bu böyle biline...
__________________ ATIL İTİL AMA SATILMA.....
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sandal5877'a Teşekkür Ediyor...