arkadaslar yazacagim cok sey var hangisinden baslayim bilemyorum acikcasi haydi bismillah:
1.grosicki: kendine gelmeli takim oyunu oynamali artistik hareketleri birakmali adeta surundu onun kalibresinde bir oyuncuya yakismiyor daha cok genc performansi yukselmesi lazimken git gide iniyor o hem kendi kariyerini bitiriyo daha baslamadan hemde sivassporun kaderi ile oynuyo
2.kadir bekmezci:daha hazir degil ;kivanc:cabaliyo ama bank asya topcusu; bu ikili hic iyi oynamadi ilk yari
iste bu 3 oyuncu yuzunden yenildik bugun ozelikle grosicki bizim q7 miz o kotu oynarsa takimda otomatikman kotu oynar tabi ki
erman 1 gol kacirdi ki 100 de 100 bir pozisonda hemde son dakikalarda kacirdigimiz pozisyonu grosicki pasin sidetini ayarlayamadi yoksa goldu
3 sonuclu bir macti sans karabukun tarafindaydi penaltilar kacan "O" gol
hakem ilk yari berbatti yapacagini yapti ikinci yari toparlandi
yani zanediyorum ki takimimiz lige hic hazir degil halbuki en kolay maclarimiz ilk haftalarda bu hafta 1 alabilirdik iyi olurdu ama acikcasi bu futbolla haketmedik artik nazar boncugumuz olsun derim ve insallah kotu basladik guzel devam ederiz
hatirlayin gs macini 2-1 yenmistik ve kotu bir sezon gecirdik simdi 2-1 yenildik insllah iyi bir sezon gecirecegiz
takimda cok eksiklikler var
son olarakta benim moralimi bozan en buyuk sey bu macta fatynin sakatlanmasi allah acil sifalar versin insallah bir seyi yoktur ayagini burktu duserken acil sifalar ve iyi haberlerini bekliyoruz
ha bu arada artik tek forvet degil cift forvet oynayalim korkak futbol degiil cesur futbol oynayalim aynen milan borjan gibi
macin en kotuleri:(bir suru var evet):
1.grosicki
2.kadir bekmezci
3.sandro(hic gormedim onu sahada)artik bu oyuncunun nesi iyi anlamadim riza hoca senin sandro sevdan tuttu neden adam bank asyada bile yedek oynar yakismiyo bu takima hatta her takima bu brezilyanin yuz karasi teknik sifir adam baya bir turist
macin en iyleri
1.borjan:tek kelimeyle macin yildiziydi artik guvenim sonsuz ona
2.hayrettin:cesuryurek keske hepsi senin gibi oynasa keske 10 tane hayrettinimiz daha olsa
3.sivasspor taraftarlari bir avuctular ama o kadar yol kattetmisler oda bu berbat futbolu izlemek icin gelmisler
riza hocaya da bir laffim var teknik bilgin cok zayif bunu inkar edemez gitmesini de istemiyorum nednmi sadece sivasli oldugu icin o bir efsane ama size soruyorum riza sivasli olmasaydi hic birimiz ona tahamul edebilirdik mi bu kadar ? zanetmiyorum objektif olmak gerekir bize hikmet karaman gibi birisi lazim ha illaha sivasli bir hoca mi istiyorsunuz umit ozat var
ben sivasspor taraftariyim bu takim icin olurum canimi veririm su an agliyorum yeter artik yeter !!! bize ecel terleri dokturdugunuz bir gun olsun rahat bir mac izleyelim cabuk aklinizi basiniza toplayin
bu takimi gercekten destekleyen 1milyon sivasli ancak vardir(5 milyonun icinden) digerleri bildigimiz gibi 3 buyuk fanatigi malesef sivasin da en buyuk sorunu bu artik buyuk birlik zamani bu takimi sonuna kadar destekliyecegiz hepimiz yari yolda birakmak yok oyle biz yigidoyu sivasliyi takimiz isterse sonuncu olsun hic puan alamasin ama hep umitli olmamiz gerekiyo bu takimin toparlanaciginin kanaatindeyim gelecek hafta es es ile macimiz var 3 puan sart oldu ankaragucunu de yenmeliyiz bu sartlarda
saygi deger yigidolar lutfen beni yanlis anlamayin ben sadece icimi doktum sizler de benim ailemsiniz
ben halil saygilar