maalesef, basit hatalardan yine maglup olduk, basit hata yapma aliskanligi,miz yine devam ediyor bu takim bir an once hatalar,i duzeltmeli ve savunma yapma,yi ogrenme,li yoksa ilk 8 hedef,i hayal olur
Sn.Çalımbay mesajlarınızın tamamını okumuş, herkes gibi benim ve
futbolcularımında hataları oluyor, bu nedenle daha iyiyi nasıl yapabilirize
cevap bulabilmek için , siz değerli yorumculardan teknik,taktik,strateji
yönünden fikirler almak ve faydalanmak adına Çarşamba günü saat :17.00
de Tesislere davet ediyor burada kısa bir toplu görüşme yaptıktan sonra
fikir verebilecek arkadaşları 5 dakikayı geçmemek üzere tek tek odaya
davet edecek ve görüşlerini alacak bu görüşmeler ışığında takımı hazırlayacak
konu bana intikal edince bende sizlere bu duyuruyu yapmak zorunda kaldım.
Hazırlıklı gelmenizde fayda var.
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı eskibektaşlı'a Teşekkür Ediyor...
hatalar hatalar sivasspor bir türlü beceremiyor transfer yapmayı adam akıllı bir oyuncu alamadık bu kafayla bu sene düşecek ilk takım biziz takımın kanatlar çalışmıyor defans evlere şenlik pas yapamıyoruz olumlu organize tek bir atağımız yok.yorulan karabüklü oyuncular son 5 dakika resmen topu sağa sola attılar ama bizden topu alıp rakip alana yıkan tek bir adam çıkmadı.işimiz çok zor hatta imkansız
ne dersen de biz bugün senin yanlış tercihlerin yüzünden kaybettik çalımbay efendi. cihan varken sandro kazması nasıl oynar cerny ve rasmussen nasıl yedek oturur kardeşim eneramo bu takımın forveti olamaz sağ bek transferi istiyoduk boşuna istemiyoduk hayro sol bek oynarsa olacağı bu kayseri maçının yıldızı ali atam neden yok.eses maçında bu hataların telafisi olmaz çalımbay efendi.
***bence kaliteli cok iyi oyuncularımız vardır
***ama bunları sahaya yansıtacak ve sürecek iyi bir hocamıız yok
*** rıza hocadan bu kadar başka artısı yok
ARKADAŞLAR MADEM BU KADAR FUTBOLU SEVIYORSUNUZ FUTBOL BILGINIZ VAR NEDEN FUTBOLCU OLMADINIZ YADA NEDEN TEKNIK ADAM OLMADINIZ RIZA ÇALIMBAY ELINDE OLAN NE BUTCE PARA İŞLERI BUNLAR RIZA HOCA İSTEMZ MI ÇOK IYI TOPCULAR ALMAK KENDINDEN SOZ ETTIRMEK FUTBOLCU ONCE PARAYA SONRA GIDICE SEHRE BAKIYOR MALESEF SIVASA ANCAK BU KALITE ADAMLAR GELIR FAZLASNI BEKLEMIYIN ..... HE HAKLIYIZ HEPIMIZ ALIŞTIK HEP KAFAYA OYNAMAYA ZOR GELIYOR BIZE SIMDI SON SIRALARDA OYNAMAK... MAÇI İZLEMEDIM SONUCU OGRENDIM VALLAHI ÇOK ÇOK UZULDUM NE DIYELIM .. SİVASİMİZİ DESTEKLEYELIM
Arkadaşım burda herkes kendi fikirlerini söylüyor. O zaman güntekin onay ercan taner gibi isimler niye futbolcu olmamıs?? Tamam konuşması kolay ama eleştiriye de açık olmak lazım. Bu ülkede milyonlarca kişinin futbola merakı var illa herkesin yorum yapabilmesi için futbolcu mu olması lazım. "At olmadan da jokey olunabilir." JOSE MOURİNHO
Sn.Çalımbay mesajlarınızın tamamını okumuş, herkes gibi benim ve
futbolcularımında hataları oluyor, bu nedenle daha iyiyi nasıl yapabilirize
cevap bulabilmek için , siz değerli yorumculardan teknik,taktik,strateji
yönünden fikirler almak ve faydalanmak adına Çarşamba günü saat :17.00
de Tesislere davet ediyor burada kısa bir toplu görüşme yaptıktan sonra
fikir verebilecek arkadaşları 5 dakikayı geçmemek üzere tek tek odaya
davet edecek ve görüşlerini alacak bu görüşmeler ışığında takımı hazırlayacak
konu bana intikal edince bende sizlere bu duyuruyu yapmak zorunda kaldım.
Hazırlıklı gelmenizde fayda var.
Bu konuda doğru söylüyorsan gitmeyi düşünüyorum hani tesisler eve biraz uzak boşa gitmeyelim?
Takımın basına gelmedık ıs kalmamıs fb den bıle futbolcular bır bır kacarken sıvas yenı transferler yapıp kadroyu korumus Ankaragucu Manısa hocası maddı sıkıntıyı bahane edıp kacarken Rıza herturlu sıkıntıya ragmen takımı koruyup kollamıs takımın basında kalmıs ıyı kotu transfer yapmıs lıgde kalıp kalmayacagı halen belırsızken sızın gıbı oturdugu yerden rıza hocaya sallayanları Allaha havale edıyorum.Daha napsın bu sıkıntıda bundan ıyısı olmaz.Kume dahıl dusse bu takım Rıza hocadan harıc herkes sucludur buna emınım.
helal olsun gardaş bizim insanımız gittikçe yiğido yerine döneklemeye doğru diyor yiğit insanlar insanların arkasında konuşmaz .arkasında durur ne olursa olsun davasında vazgeçmez o kadar insanımız futbolu biliyorlarki hepsi bir messi xavi gibiler.:confus ed:
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR