Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Elbette hakem yanlışları müsabakanın seyrini değiştirir.Önceki yıllarda büyük denilen ist takımlarınada bu şekilde maç kazandırıyorlardı.Bariz kırmızı kartlar çıkmıyordu penaltılar werilmiyordu maçı ist takımlarının lehine çewiriyorlardı.Benim yorumda anlatmak istediğim daha başka bir konuydu sanırım vurguyu yapamadım...Demek istediğim Sivasspor alehine bir kaç kritik kararlar werilmiş olsa dahi Sivasspor Süperlig te oynamış olduğu bu iki karşılaşmadada rakibinden oldukça kötüydü.Ve bu takımlar çok üst düzey takımlarda değilBen tam buraya vurgu yapmak istedim.Futbol bilgimiz de mevcut kurallarıda biliriz..Penaltı pozisyonları her ne kadar bariz olsada biliyrsunuz yoruma açık pozisyonlardır..Aslında futbolda her kural öyledir..Burada geçen yılda bir çok kardeşim her karşılaşmadan sonra hakemlere oldukça stem etmişlerdi..Haklı oldukları durumlarda vardı tabii..Ama inanın Sivasspor son iki yıldır alt sıralarda düşmemeye oynuyor ve çok şükür de düşmüyor.Ama hiç kimsede çıkıp bunun için bir çalışma bir transfer falanda yapmadı..Rıza hocayla devam etmek en büyük yanlıştı..Adam akıllı transferlerin yapılmaması dahada büyük bi yanlış bence..Sivasspor inanın kendine rakip olamayacağını düşündüğüm iki takımada yenildi.Daha dişli takımlarla oynamadı bile..Anlatmak istediğim konunun özü budur...
|
KARDEŞİM ÖYLE GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN Kİ KATILMAMAK ELDE DEĞİL BU TAKIM BANKASYADA ARKADAŞLAR BU KADAR AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM ŞİKEDEN DEĞİL AMA BU ADAMLARLA BU TEKNİK HEYET YÖNETİM VE FUTBOLCULARLA BİR HALT OLMAZ MEHMET GİTMEKLE HAKLIYDI RIZA HOCA KOVDU ADAM KÖPEK GİBİ ÇIKTI GÖLÜNÜ ÇATIR ÇATIR ATTI ASİSTİNİ DE YAPTI RIZA HOCAYA DA KAPAK YAPTI GİTTİ O GÖBEK ERİMİŞ KİLO VERMİŞ ADAM AT GİBİ KOŞUYOR FİZİK GÜCÜ YERİNE GELMİŞ KELECİ İLE 3 KİŞİYİ DEVİRMİŞ GOL ATMIŞ 4 KİŞİYİ DEVİRMİŞ ARA PASINI VERİP GOL ATTIRMIŞ RIZA HOCAYA KAPAK ETMİŞ DAHA NE DİYİYİM KISACASI DEFOL GİT RIZA HOCA ÇOK SERT YAZIYORUM YAZACAM DA BU TAKIM BURALARA KOLAY GELMEDİ GOL ATTINDA HAKEMMİ VERMEDİ ORTA SAHAYI GEÇTİNDE HAKEMMİ ORTASAHI GEÇTİN GEÇMEMEN GEREKTİ DEDİ ENGEL OLDU KALEYE ŞUT ÇEKTİNDE HAKEM ŞUT ÇEKEMEZSİN DEDİ VERMEDİ Mİ.... ENARAMOYU SIRTINDAN ÇEKMİŞ NEDEN VERMEDİ DİYORSUN ADAM GÖRMEDİ BELKİ BU SENE HAKEMLERE KİMSE KABAHAT BULMASIN ARKADAŞ SİVAS O PENALTIYI ATSAYDI GOL DİYELİM KALECİNİN YEDİĞİ O KART NE 1 DAKKA ARAYLA 2 SARI LAN SATILMIŞ OYUNCULAR BE HAKEMLER DEĞİL BU SENE KARARLI VE İSTEKLİ HAKEMLER HELAL OLSN HAKEMLERE ADAM GELME YANIMA DİYE GİT DİYE HAREKET EDİYOR HAKEME GİDİYOR YOK DAHA NELER GİT LAN KALENE SANANE HAKEMLE ALAKAN RIZA HOCA NEREDEN BULDUN BU DANGALAK OYUNCULARI GROSİCKY İ DE YEDİN HOCA YEDİN BU TAKIMIN GROSCKY VE ERMAN HARİC SAT HEPSİNİ ALT YAPIYLA ÇIK EN AZINDAN ADAMLAR KARİYER YAPMAK İÇİN OYNAR BÖYLE REZİL HOCANIN BÖYLE REZİL OYUNCULARI OLUR İŞTE HAKEME KABAHAT BULANA KADAR ORTASAHAYI GEÇEMEYEN KALEYE ŞUT ATAMAYAN HOCANIN ÖĞRENCİLERİNE SUÇ BULUN ARKADAŞLAR ÖYLE 3 KÖFTE 1 KRUŞA YOK O DEVİRLER BİTTİ............