Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çözümü Tartışalım!
Alt 20.09.2011, 12:13   #181
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1004 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Çözümü Tartışalım!

Daha önce de yazdım : " 4-2-3-1 taktiği kesinlikle bize uygun bir taktik değil "

Takım ileride çoğalamıyor. Tek forvet Eneramo son derece yeteneksiz. Arkasındaki üçlü de ileriye destek veremiyor. Dolayısı ile hep 10 kişi gibi oynuyoruz. Bu durumu fark eden başka arkadaşlarda varsa görüşlerini beklerim.

Defans ve kalecimizde sık sık büyük hatalar yapınca yenilgiler kaçınılmaz oluyor. Yol yakınken acilen 4-4-2'ye dönülmelidir diyorum.

En azından 2-3 maç denesek ne zararımız olur ? Zaten devamlı yeniliyoruz belki taktik tutarsa ligde kalabiliriz ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.09.2011, 12:28   #182
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Çözümü Tartışalım!

Arkadaşlar tüm futbolcuları bire bir ele alırsak aslında kaliteli bi kadromuz var.Kalecisinden tut forvetteki Eneramo'ya kadar hepsi gerçekten iyi futbolcular.Ama sezon sonunda bazı kulüplere ve bizim üzerimize oynanan oyunlardan inanın futbolcular,teknik heyet ve yönetim çok etkilenmiş gözüküyor.Hala başkanı ve kalecisi içerde (mahkum) olan bir takımdan hele hele küme düşürülme korkusu hissedilen bi takımdan ne beklersinki..Bence o TFF kurumunun başındaki o adamlar !!! hala sağlam bi açıklama yapmadılarki çocukların kafası rahat olsun.Bakın görün eğer bi sağlam açıklama yapılsa peşpeşe galibiyetler gelecektir.Benim hiç korkum yok.SADECE BİRAZ ÖZGÜVEN LAZIM HEPSİ BU.YANİ DAHA DOĞRUSU SAĞLAM Bİ AÇIKLAMA BEKLİYORUM BEN FUTBOL FEDERASYONUNDAN.
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2011, 13:50   #183
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

daha ilk haftadayız hemen karamsarlığa kapılmayalım diyorum, bakın geçen senenin şampiyonluğa oynuyan trabzonspora 1 puanda, geçen senenin favori takımlarından olan gaziantepspor ve kayserispora bakın 0 puanda. herşey bitmiş değil, Ankaragücü maçıyla çıkışa geçeceğiz inşallah.
Alt 20.09.2011, 13:57   #184
existence
Yiğido

existence - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

113 Mesajına 224 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 existence ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bizden bi cacık olmaz. Böyle yıllardırda söylüyoruz zaten 5 dk bile birlik olup tezahurat yapamıyoruz. yolda yanlışlıkla birine baksak ne bahıyon gardaş deyip delikanlı kesilen kısım maçta diyorki, La öz gaçahla bura garışacak ya oturah yada arhaya gaçak diyor. Pee. sana kavga et kır dök diyen yok ki. En azında bi 5 dakika be 5 dakika ayağa kalkta bi ıslık çal ses çıkart ki oyuncun hareketlensin karşı rakip biraz çekinsin. Fedarasyona siyah çelenk koyalım desek yine 15 kişiyi toplayamayız.
existence isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda existence'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2011, 17:13   #185
namso58
Acemi Yiğido

50 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 namso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor orta sahada top tutamıyor üç pas yapamıyor diyen arkadaşlara sesleniyorum ben MİLOS un transfer olacağını duyunca bir video sunu izleyince tamam dedim aradığmız orta saha bu dedim adam topu alıp adam geçebiliyor ve dikine gidebiliyordu...sivas da böyle bi adam olmadığı için sivas gol pozisyonuna giremiyor ... MİLOS la RASMUSSEN i beraber oynatabilseydikkk o zaman sivas sivas olurduu...
SİVASSPOR DA SORUNLAR ŞU
1: hayrettinden sol bek olmaz adam saatli bomba ne yapacağı belli olmuyor ( transfer şart )
2: uğur kavuk tan sağ bel olmaz ( transfer şart )
3: kadir in yanına hem teknik hem güçlü bir libero şart kıvaçla olmaz bu
4: 10 lazım bize top ayağına yakışan yapışan dikine gidebilen ( bu MİLOS du kaçırdık bazı üstün zekalı yorumcular sayesinde)
ÇÖZÜM BU KADAR başka bir şeye gerek yokkk
namso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2011, 17:19   #186
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çözüm çok yakın gözükmüyor.. bursa maçından sonra belki..
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2011, 17:37   #187
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BUGÜN ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADINDA YAKLAŞIK 30 BİN BAYAN VE ÇOCUK TARAFTAR MAÇTA OLACAKMIŞ. ADAMLAR TAKIMLARININ ZOR GÜNÜNDE YANINDA OLUYO BİZLER BÜYÜK OLDUĞUMUZ HALDE TAKIMIMIZI YERDEN YERE VURUYORUZ BİRAZ DAHA DUYARLI OLALIM
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2011, 19:34   #188
kaplanlı
Tecrübeli Yiğido

102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 kaplanlı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ne kadar hakemleri suçlasakta takımın sezona çok kötü başladığı ortada.2 maçtada ortaya bir şey koyamadık.takımda ciddi şekilde güvensizlik ve dikkatsizlik var.defans hattı hiç ışık vermiyor.yapılan transferlerin kaliteli futbolcular olduğu inkar edilemez.fakat takım olmak başka bir şey.mehmet nas ve uğur kavuk süper ligde ilk on bir oyuncusu değil bence.şimdi bu durumu toparlamaktan başka çaremiz yok.rıza hocanın daha iyi bir kadro sahaya sürmesi gerekir.kendine güvenen mücadele eden takım olursak maç kazanmaya başlarız.henüz 2.hafta karalar bağlamak yanlış olur.ankaragücü maçını kazanıp moral bulmamız lazım.kafamızdaki olumsuz düşünceleri bırakıp maça adapte olmamız lazım.geçen sezonun ortasından sonra oynadığımız oyunu oynarsak her maçı kazanacak şekilde umutlu oluruz.rıza hocanın ve takım kadrosunun bunu başarabilecek kapasite ve gücü var.taraftarlar olarak takımın ve hocamızın yanındayız.
kaplanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2011, 01:52   #189
yiğidobaytar58
Yiğido

yiğidobaytar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 yiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISI

tek çare sabır etmek..ben inanıyorum...bu takıma kerim , faty ve pedriel döndükten sonra düzelecek...ALLAH başka sakatlık vermesin inş...
Alt 21.09.2011, 09:24   #190
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
kaplanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne kadar hakemleri suçlasakta takımın sezona çok kötü başladığı ortada.2 maçtada ortaya bir şey koyamadık.takımda ciddi şekilde güvensizlik ve dikkatsizlik var.defans hattı hiç ışık vermiyor.yapılan transferlerin kaliteli futbolcular olduğu inkar edilemez.fakat takım olmak başka bir şey.mehmet nas ve uğur kavuk süper ligde ilk on bir oyuncusu değil bence.şimdi bu durumu toparlamaktan başka çaremiz yok.rıza hocanın daha iyi bir kadro sahaya sürmesi gerekir.kendine güvenen mücadele eden takım olursak maç kazanmaya başlarız.henüz 2.hafta karalar bağlamak yanlış olur.ankaragücü maçını kazanıp moral bulmamız lazım.kafamızdaki olumsuz düşünceleri bırakıp maça adapte olmamız lazım.geçen sezonun ortasından sonra oynadığımız oyunu oynarsak her maçı kazanacak şekilde umutlu oluruz.rıza hocanın ve takım kadrosunun bunu başarabilecek kapasite ve gücü var.taraftarlar olarak takımın ve hocamızın yanındayız.
uğur kavuk, mehmet nas ve hayrettin.

ortak özellikleri yaşlarının 30'u aşmış olması. heyecanlarını kaybetmişler.
bu saatten sonra ölümüne oynayıp da ne yapacaklar? kimin kızına kendilerini beğendirecekler?
alacaklarını almışlar satacaklarını satmışlar...

yanlış anlaşılmasın, bu üçü de bizim futbolcumuz. elbette işimize yarayacaklar. sakatlıkların, kart cezalılarının olduğu durumlarda bu üç futbolcuya da ihtiyacımız olacak.

ama bu üç futbolcu aynı anda ilk 11'de başlıyorsa.... o zaman sorun var demektir.

eskişehir maçını düşünün.

mehmet nas: maç boyunca adamın adını 40'lı dakikalarda ilk sarı kartı gördüğü zaman duyduk, orta sahada hangi atağı engelledi? forveti besledi mi? pozisyona soktu mu forvetleri? pas trafiğine ne katkıda bulundu?

hayrettin: söylemeyim ne yaptığını, biliyoruz zaten.

uğur: bazen vasat bazen kötü, yaratıcı değil, yırtıcı değil, becerikli değil. ne desek boş.... zorunlu yedek olmalı
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
asin, benİ, benİm, Çözümü, suçlu, tartışalım