Sivasspora hakem hataları ile cidden ayıp edildi hatta ayıpdan öte resmen infazı gerçekleştirildi, maç boyunca.Şimdi ne olacak, TFF ya da MHK bu maçları izliyor mu?sanmam, onların izleyeceği maçlar belli.Anadolu da feryat olsa onların umurunda olmaz.Bu hakem hataları Sivasa değilde üç büyük ya da TS ye yapılsa sanırım kıyametler kopmuştu, tüm kesimden çığırtkanlık yapanlar artmıştı.ama iş bize gelince herkes suspus oluyor.E.şehir maçında iyi oynamadık doğru ama iyi oynamadık diye hakem de aleyhimize kararlar verecek diye bir kanun mu var?Herşeye rağmen biz oyuna dönelim.Teknik heyetin ve futbolcuların bu maçtan çok iyi dersler çıkaracağını düşünüyorum.Umarım erken dönemde böyle bir uyarı bize önümüze sağlam basmamıza vesile olur, maçlara daha temkinli ve istekli hazırlanır ve galibiyetlere başlarız.Ben iddia ediyorum ki A.gücü maçını alacağız.Geçen seonu hatırlarsak sezonun ilk maçında GS yendikten sonra herkes bu takımın şampiyonluğa oynayacağını dile getirdi, ama sonraki haftalarda yakalana mağlubiyet serisi ile düşme telaşı ile T

değişti, bu snee ise tam tersi olacak.ilk 10 haftada 12 puanlık bir seri bize yetecektir bu olusmuzluklardan kurtulmak için.Allahtan umut kesilmez...