Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 22.09.2011, 23:00   #71
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
ErkANkaragücü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimseye Artislik Yaptığımız yok Artislik Yapana Cevab Veriyoz Misafiriz Eyvallah Yerimizi Bilirizde Kimse Sivasspora hakaret Etmemiş Varmı Orda Sivasa Hakaret Şahsa Etmişim Hakaret De Değil...

Ciddi Ciddi Şu Düşmanlık Konusunda Bi Laf Ederdimde Dedin ya Misafirsin yerimizi Biliriz onada Eyvallah...
kardeş bizde misafirede yanlış olmaz,içinden ne geliyosa da söyle rahat ol,misafirinde başımızın üstünde yeri var.ben hakaret ettin falan demedim,sadece biraz iğneleyici geldi lafların.maçı kaybettiniz canın yandı anlıyorum,çünkü bizde aynı durumdayız,aynı sıkıntıları yaşıyoruz.

ama öyle yok SİVASa gelecez sıkıysa çıkarsın falan bunlar yanlış.yani biz harbiden ankarayı severiz.hatta SİVAStaki maçlara ankara formasıyla gelenler bile var.sonuçta biz anadolu çocuğuyuz.birbirimizi yersek bundan sadece üç büzükler bide trabzon yavşağı karlı çıkar.bizde yanlış bi laf ettiysek kusurumuza bakma
Alt 22.09.2011, 23:04   #72
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1333 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

ankaragucunu cok severim bu 102 yillik cinar bu duruma dusurenler utansin (gokcekler allah belanizi verecek)

sivasspor -ankaragucu elele ligde kalacaktir insallah

dusenler de insalla antep kayseri ve trabzonda birileri olacakti
Alt 22.09.2011, 23:04   #73
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Moral anlamında bu maç çok iyi oldu ..İçerdeki muhtemel bursaspor galibiyeti tırmanışa geçmemizi ve kendimize yeniden özgüven kazanmamızı sağlayacaktır

Maça gelecek olursan çift forvetin nasıl bize katkı sağladığını gördük. Hücumda çoğalmayı biraz daha başarıp final pasları veya vuruşlarında biraz daha etkili olabilirsek gol sıkıntımız kalmaz şu aşamada

Murat Akça'yı ben çok beğendim.Hızlı ve agresif bir stili var, yerinde müdahaleleri etkili.. bu gidişle mahmut formayı biraz zor alır ( faty de döndüğünde tandemde sorunumuz kalmayacak inşallah ama sağ bek ve kadirin yanında oynayacak oyuncunun verimi anlamında sorunumuz devam ediyor )
Rasmussen kendini belli etti bu maçta artık .Uyum sorununu ve maç eksiğini giderdiği anda bize çok katkı sağlayacak öyle görünüyor..

Kadir ve kamil çok olumlu sinyaller verdi..Özellikle kamil kendisini toparlamış gibi görünüyor daha doğrusu son şansını iyi değerlendirdi diyebiliriz
Kadir ise iyi gününde olduğu zaman orta sahamız çok dirençli oluyor bunu tekrar gördük bu akşam

Ama her ne olursa olsun bugün dirençsiz bir ankaragücü vardı.Dolayısıyla bu galibiyet umarım takımı rehavete sokmaz..Bursa maçı bizim için çok önemli...Olası bir galibiyet dediğim gibi bizim kafaya tekrar oynamamızda bir kıvılcım olabilir...
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KaanK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.09.2011, 23:08   #74
ramazan5842
Yiğido

ramazan5842 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

155 Mesajına 319 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 ramazan5842 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
sivasspor bu maçta gerçekten güven veren bir oyun oynadı.özellikle paslaşmalar süperdi.bu oyunla süper ligde yenemeyeceğimiz takım yok.inşallah böyle devam ederiz...

Maçın en iyisi kimdi : ?navratil gerek defanstaki duruşuyla gerekse kafa toplarına olan hakimiyetiyle maçın en iyisiydi.

Maçın en kötüsü kimdi : ?eneramo ne yazıkki bence bu maçta da kendini gösteremedi.

Maçta göze çarpanlar : ? sivassporun topu rakibe vermemekteki üstünlüğü ve oyuncuların aralarındaki uyumu.

Hakem hakkında ki görüşleriniz neler : ?
hakem gerçektende iki takım adına gayet güzel bir maç yönetti. doğrusu çok şaşırdım.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
rıza hoca ...???
Alt 22.09.2011, 23:08   #75
ErkANkaragücü
Acemi Yiğido

46 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 ErkANkaragücü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş bizde misafirede yanlış olmaz,içinden ne geliyosa da söyle rahat ol,misafirinde başımızın üstünde yeri var.ben hakaret ettin falan demedim,sadece biraz iğneleyici geldi lafların.maçı kaybettiniz canın yandı anlıyorum,çünkü bizde aynı durumdayız,aynı sıkıntıları yaşıyoruz.

ama öyle yok SİVASa gelecez sıkıysa çıkarsın falan bunlar yanlış.yani biz harbiden ankarayı severiz.hatta SİVAStaki maçlara ankara formasıyla gelenler bile var.sonuçta biz anadolu çocuğuyuz.birbirimizi yersek bundan sadece üç büzükler bide trabzon yavşağı karlı çıkar.bizde yanlış bi laf ettiysek kusurumuza bakma
ben zaten sivasspora bişey söylemedimki benim anam sivaslı bende o yüzden seviyorum sivası bu sivasla aramızdaki diyaloğada bu yüzden seviniyorum aramızın bozulmasınıda istemiyorum niye bozulsun.. ama çıkıp biri derseki ankaragücü cunta takımıdır bende ona derim derdin varsa çık karşımıza diye sivasspora veya sivas tribününe söylemiyorum ki ben onu....
ErkANkaragücü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ErkANkaragücü'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.09.2011, 23:13   #76
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ramazan5842 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
sivasspor bu maçta gerçekten güven veren bir oyun oynadı.özellikle paslaşmalar süperdi.bu oyunla süper ligde yenemeyeceğimiz takım yok.inşallah böyle devam ederiz...

Maçın en iyisi kimdi : ?navratil gerek defanstaki duruşuyla gerekse kafa toplarına olan hakimiyetiyle maçın en iyisiydi.

Maçın en kötüsü kimdi : ?eneramo ne yazıkki bence bu maçta da kendini gösteremedi.

Maçta göze çarpanlar : ? sivassporun topu rakibe vermemekteki üstünlüğü ve oyuncuların aralarındaki uyumu.

Hakem hakkında ki görüşleriniz neler : ?
hakem gerçektende iki takım adına gayet güzel bir maç yönetti. doğrusu çok şaşırdım.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
rıza hoca ...???
kardeş maçın en iyi oyuncusu eneramoydu sen hangi maçı izledin veya hangi gözle değerlendirdin adamı?
Alt 22.09.2011, 23:25   #77
ErkANkaragücü
Acemi Yiğido

46 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 ErkANkaragücü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bi ankaragüçlü olarak bana göre sivasda bi yıldız yokdu bu maç için erman pire gibi maşallah ilk sırada o var bence daha sonra kanatlarda oynayan iki tane sarışın biri grosicki herhalde eneramoda iyidi...
ErkANkaragücü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2011, 23:26   #78
ramazan5842
Yiğido

ramazan5842 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

155 Mesajına 319 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 ramazan5842 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş maçın en iyi oyuncusu eneramoydu sen hangi maçı izledin veya hangi gözle değerlendirdin adamı?
şu yüzden yazdım. maçta bena saç baş yoldurttu.bi insan hiç mi iyi şut çekmez.tam pas vermesini bekliyorum cılız şutlar vuruyor.eneramo gerçekten emenike vs.gibi ismini duyurmasını beklediğim bir oyuncu.fakat bir türlü kendini gösteremiyor.bu maçta fena değildi fakat ben daha ziyade çektiği şutlardan ötürü eleştirdim.doğru belki maçın en kötüsü olarak yazmamam gerekirdi..
Alt 22.09.2011, 23:27   #79
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

İyi maç oldu kazanan taraf biz olduk. Mutluyuz. Ankaragücü'ne kalan maçlarında başarılar. Bu lig Ankaragücü'süz olmaz
Alt 23.09.2011, 00:06   #80
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eveeeeeettt kazandık mutluyuz devamı gelsin inşallah.ilk 11 hakkındajki görüşlerim:

ATİLLA: çok iş düşmedi ama borjan dan daha rahat ralax.

UĞUR: ceza alanı içindeki feyki güzeldi,pası da iyi yere gitii ama gol olmadı. bindirmeler de yaptı ama daha iyi olabilirsin ve bu taraftar seni sevebilir.

NAVRATİL:gol araması pozitif duruşu ,alamnvari disiplini ile bize İLAÇ gibi geldin dev adam.teşekkürler.

MURAT AKÇA:hırslı ,inatçı mücadeleyi seviyor ve goldeki sevinci yürekten oynadığının kanıtı artıkı formayı kapmalı derim.kafası gol olsa onun için de şans olurdu.

ZİYA:her zamanki gibi ama bindirmeler yapmasını ve scmelzer gibi bi bek olmasını bekliyorum ondan.çok çalıişmalı

KADİR:açıkları kapatan dinamo görüntüsü devam ediyor topu daha olumlu kullanmalı sadece savunma değil hucuma da katkısı olsa bizii kimse tutamaz

KIVANÇ:MÜCADELE ÜST DÜZEY kadir için yazılanlar onun içinde geçerli.hava hakimiyeti zayıf.

GROSİCKİ:Ondan beklediğimiz şeyleri bilmiyor galiba,iddaa ediyorum süper ligin en yetenekli oyuncusu ama kendinin farkında değil,attığı seri çalımları her maçta 5-6 kez yapmasını ve ceza alanı içindeki forvetlere bırakmasını istiyoruz,fakat o bu resitalleri 1-2 kere yapıyor, NEDEN??? grosicki vasat performans ama vazgeçilmez oyuncumuz daha iyi olabilir.

ERMAN:bence kaptanlık ona verilmeli.çünkü erman bu takımı sahiplenirse iyi şeyer olur.taraftarın ismini bile duymak istemediği bir uğur kavuk kaptanlığı liderliği haketmiyor.erman şut çalış dostum...

ENERAMO:TAKIMIN en önemli hücüm silajhı sayabiliriz.eneramonun oyun bilgisi olduğunu bugün biraz gördük.4-4-2 sistemine uyuyor.bence eneramo ermanın pozisyonunda oynamalı daha verimli olur.yani takımın özgür çocuğu eneramo olmalı grosickiyle değişmeli erman da değişmeli açık ve forvet oynamalı.günün iyi oyuncusu tebrikler boğa...

RASMUSSEN:TAm bir santrafor.oyun bilgisi iyi.fırsatçı.aldımı kaleye direk isabetli şut atabiliyor.çok teknik değil.ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağını tahmıin ediyorum.beceriksiz yönetim bonservisini alabilirse iyi olur.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivastatlıbelam'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı