merhaba arkadaslar siz benim demek istediyimi yanlis anladiniz bakin biz her zaman dosluktan yanayiz hic kimseyle yani ozellikle anadolu takimiyla bir proplemimiz olmaz ankara guclu kolpalar haric sizinle hic bir sorunumuz olmaz ha sunuda biln bizim ALLAHTAN baskada kimseden korkumuz yok konyalini bir lafi vardir pilavdan doneni kassigi kirilsin diye neyse pazar gun u geliyoruz iyi oynayan kazansin ha suda var herkez icin gecerli ne ekersen onu bicersin derler simdiden size basarilar .
ayrica su yukardaki arkadasin yaptigi skor tahminine cok guldum ya kardes hayellerde yasama derim ::P ::P neyse saygilar herkeze .
yine güzel bir anadolu derbisi olacak bir maç....
kazanmamız gereken br maç inş yenende biz oluruz... konyadan gelen arkadaşlarla stad dahada şenlenir ins
Evet, iki güçlü Anadolu takımının zevkli ve zorlu mücadelesine sahne olacak bu maç, İki takımında kendine has özellikleri var, Sivasspor hücümda inanılmaz etkili, ligin ilk başlarında pek gol atamıyordu ama gittikçe açıldı, kanatlarıda çok iyi kullanıyor, Konyasporumuz ise hücümda pek etkili olamamasına rağmen takım oalrak çıkışlarında rakip takıma hayli zor anlar yaşatıyor, ayrıca defansımız çok az hata ile maçlarını tamamlıyor (son antep maçı hariç) Skor tahmini yapmak zor böyle maçlar için ama 1-1 diyorum ama gelenek bozulmasın HAKEDEN KAZANSIN
Selam tüm Sivaslılara..Umarım gerek sahada gerek tirbünlerde dostluk ve centilmenlik içinde bir maç olur.İyi olan kazansın
Konya dan Selamlar...
kardeşler bakın bazıları tribünde bizi sıfır görür sakin sizde o gaflete düşmeyin bizim bilafımız var Bİ YÜZÜMÜZ İPEK Bİ YÜZÜMÜZ KÖPEK ..... bize sivasta nasıl muamele ederseniz bizde konya da aynı şekilde karşılığını veririz ...+ 5 otobüs geliyoruz ki ayakta gelenlerde olur yani en az 250- 300 kişi ile geliyoruz ... geliyoruz çünkü bizde konyasporumuza güveniyoruz inşallah size acı bi süpriz yaşatıp konyaya ilk deplasman galibiyetini almış ve 3 puanı hanemize yazdırmış olarak döneceğiz skor tahminim 2-4 ..... kafanızı yorrmayın herhalükarda en az 1puan cepte ....