Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Türkiye - Almanya
Alt 07.10.2011, 22:52   #1
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Türkiye - Almanya

Resmen kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı almanlar bizimle...Allah'ın malı sabri ortasaha oynuyor, ruhsuz hamit ayda yılda bir gelen pozisyonu laubali şekilde harcıyor topu 1 saat ayağında tuttuktan sonra atıyor...kazma hakan baltayla kazma servet defansın anasını ağlattılar...kaleci neuer 50 metreden uzun pasla adamları gol pozisyonuna sokuyor bizim bu 2 mal erken ileri çıkıp ofsayta bile düşüremiyor adamı.. Balon yapılıp şişirilen burak yılmaz salağı alman defasnının arasında sana yağı gibi eridi...burak efendi karşında karabükspor yok...

ya mal teknik heyet? o içten pazarlıklı oğuz çetinin bir an önce defolması lazım...hiddink de öyle...hala bize uymayan 4-3- 3 b...kunu yemeye devam ettiler...ben şu ana kadar milli takımın bu kadar ezik bir maç oynadığını hatırlamıyorum...ortada o salak sabrinin yerine bizden kıvanç veya kadiri koy yemin ederim daha faydalı olur...

malesef milli takım 20 - 30 yıl geriye gtmiş. almanlar belçikayı yener merak etmeyin biz de azerbaycanı yine de yeneriz ama yensek ne oalcak elemleri geçtik katıldık finallere bu oyunla orda delik deşik edip yollarlar...
Alt 07.10.2011, 23:03   #2
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Türk milli takımı bu futbolculardan oluşuyorsa Türkiyede ciddi anlamda futbolcu kıtlığı var demektir.
Alt 07.10.2011, 23:17   #3
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Öncelikle ben Türkiye-Almanya macini Alman Devlet Kanali Das Erste izledim.

Türk Milli Takimimiz da Arda Turan, uzun süredir sakat olan Hamit Altintop gayet güzel oynadilar. Ayrica Selcuk Sahinde bir vurusu kötü olabilir ama defansa baya yardim etmisti ayrica güzel paslar da atti. Hiddik Süper Lig Oyuncularinda Fizik yönü eksik oldugunu söyledi buna katiliyorum ayrica ikinci yarida oyuna giren Gökhan Töre de cok iyi oynadi.

Ben Servet'in oynmasini pek anlamadikm kendisi Galatsarayda oynamiyordu sakat oldugu icin bence baya vasat oynadi Egemen ile Ömer Toprak oynasaydi daha iyi olurdu. Servet'e kötü demiyoum ama hic hazir degildi.

Bu arada Alman Devlet Kanali Das Erste Aday Kadroda bulunanan yanliz ilk 18 alinmayan Türk gurbetci Oyunculardan Ömer toprak,Mehmet Ekici ve Tunay Torun Kadroya alinsin dediler.

Löw Das Erste ve Ntv Spora röpörtaj yapti yanliz ayni seyleri söylemedi Löw Dar Erste'De Almanyadan bahsett ve Türkiyenin Almanya oynamazsa iyi ataklar yaptigi ve iyi oyun oynadigini söyledi yanliz Almanya iyi oynadigi zamanlarda Türkiyenin zorlandigini söyledi. Ve Ntv Spor biz kendi oyunumuza oynuyoruz rakiple alakasi yok oyununun biz Almanya Milli Takimin oyununu oynamak istiyoruz dedi.

Bana göre Türkiyenin kadrosu iyi sadece kadroyu iyi degerlendirmek ve iyi yönetmek lazim.

Sonuc olarak Türkiye maci son maca birakti Azerbaycan yenmesi lazim ki yeneceginede yürekten inaniyorum Almanyaninda Belcikaya karsi kaybetmiyecegini düsünüyorum.

Ayrica Azerbaycan macinda ilk 11 su sekilde olmali!

1.Volkan
2.Gökhan Gönül
3.Ömer Toprak
4.Egemen
5.Hakan Balta
6.Selcuk Inan
7.Hamit
8.Aurelio(Emre)
9.Arda
10.Gökhan Töre
11.Burak
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2011, 23:25   #4
DOGU_BEY
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1076 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle ben Türkiye-Almanya macini Alman Devlet Kanali Das Erste izledim.

Türk Milli Takimimiz da Arda Turan, uzun süredir sakat olan Hamit Altintop gayet güzel oynadilar. Ayrica Selcuk Sahinde bir vurusu kötü olabilir ama defansa baya yardim etmisti ayrica güzel paslar da atti. Hiddik Süper Lig Oyuncularinda Fizik yönü eksik oldugunu söyledi buna katiliyorum ayrica ikinci yarida oyuna giren Gökhan Töre de cok iyi oynadi.

Ben Servet'in oynmasini pek anlamadikm kendisi Galatsarayda oynamiyordu sakat oldugu icin bence baya vasat oynadi Egemen ile Ömer Toprak oynasaydi daha iyi olurdu. Servet'e kötü demiyoum ama hic hazir degildi.

Bu arada Alman Devlet Kanali Das Erste Aday Kadroda bulunanan yanliz ilk 18 alinmayan Türk gurbetci Oyunculardan Ömer toprak,Mehmet Ekici ve Tunay Torun Kadroya alinsin dediler.

Löw Das Erste ve Ntv Spora röpörtaj yapti yanliz ayni seyleri söylemedi Löw Dar Erste'De Almanyadan bahsett ve Türkiyenin Almanya oynamazsa iyi ataklar yaptigi ve iyi oyun oynadigini söyledi yanliz Almanya iyi oynadigi zamanlarda Türkiyenin zorlandigini söyledi. Ve Ntv Spor biz kendi oyunumuza oynuyoruz rakiple alakasi yok oyununun biz Almanya Milli Takimin oyununu oynamak istiyoruz dedi.

Bana göre Türkiyenin kadrosu iyi sadece kadroyu iyi degerlendirmek ve iyi yönetmek lazim.

Sonuc olarak Türkiye maci son maca birakti Azerbaycan yenmesi lazim ki yeneceginede yürekten inaniyorum Almanyaninda Belcikaya karsi kaybetmiyecegini düsünüyorum.

Ayrica Azerbaycan macinda ilk 11 su sekilde olmali!

1.Volkan
2.Gökhan Gönül
3.Ömer Toprak
4.Egemen
5.Hakan Balta
6.Selcuk Inan
7.Hamit
8.Aurelio(Emre)
9.Arda
10.Gökhan Töre
11.Burak

kardeş takımın en kötülerinden biri hamitti, sen iyi demişssin ama belki de hamit milli takımındaki en kötü maçını oynadı...realde oynuyor diye sakatalıktan yeni çıkmış adamı ilk 11 de oynatmak neyin nesi???...ayrıca sahda kötünün iyisi olan 2 isim vardı biri arda diğeri sonradan giren ve hırsıyla bişeyler yapmaya çalışan gökhan töre...hakan balta gol attı diye gözden kaçmasın, servetle beraber defansın içine ettiler...kalecinin 2 uzun topla yaptığı nerdeyse asist şeklinde pasları kesemedikleri gibi ileri çıkıp adamları ofsayta bile düşürmediler...
Alt 07.10.2011, 23:41   #5
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

kardeş takımın en kötülerinden biri hamitti, sen iyi demişssin ama belki de hamit milli takımındaki en kötü maçını oynadı...realde oynuyor diye sakatalıktan yeni çıkmış adamı ilk 11 de oynatmak neyin nesi???...ayrıca sahda kötünün iyisi olan 2 isim vardı biri arda diğeri sonradan giren ve hırsıyla bişeyler yapmaya çalışan gökhan töre...hakan balta gol attı diye gözden kaçmasın, servetle beraber defansın içine ettiler...kalecinin 2 uzun topla yaptığı nerdeyse asist şeklinde pasları kesemedikleri gibi ileri çıkıp adamları ofsayta bile düşürmediler...

Evet bende diyorum zaten Servet cok formsuzdu ve Fizik olarak cok üst düsey olan Almanyaya gücsüz kaldi bende ondan diyorum Ömer Toprak Almanya Liginde taniyan oyuncu ve sakatligi da yok. Hamit de taman pek iyi degildi ama uzun aradan sonra bukadar oynayabilirdi Emre desen onunda sakatligi vardi.

En büyük hatayida Guus Hiddik yapti.

Bakin Löw tercübeli tercübesiz farketmez hazir olmayan Oyunculari oynatmiyor ,Klose oynayabilirdi KAdroya da alinabilirdi ama acik ve net diyorki hazir olman oyunclarin sakat olan yüzde 80 altinda olan oyuncular a yer yok dedi.

Guus Hiddik neyapiyor Servet adam Galatasaray bile oynamadi sakat oldugu icin tercübeli olabilir yanliz hazir degil fisiksel olarak o zaman hazir olan Oyunculari oynatacaksin bukadar bazit.

Hamit i bence sonradan oyuna sokacakti ayrica Ömer Toprak ve Mehmet Ekici kadroda yokdu. Genc Oyuncular bunlar ve Almanya Ligini taniyan oyuncular.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.10.2011, 00:29   #6
EneS ElmaS
Tecrübeli Yiğido

EneS ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 839 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 EneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:

Hamit kesinlikle kötü degildi.

Onun oynamadigi maclari cok gördük, sag tarafimiz adeta felcti. Kim oynuyacakti onun yerine?? Kazimmi??? Veya su ana kadar hic ilk 11de oynamayan tecrübesiz Gökhan Töremi?? Böyle önemli bi macta tecrübeli futbolculara ihtiyacimiz var!! Hamitin ilk 11 oynamasi en dogru karardi.

Evet katiliyorum kesinlikle en iyi maci degildi fakat kim iyi oynadiki bugün? Arda demeyin, cünkü oda iyi degildi. Kac topu yedi bitirdi. Evet savasti vede cok mücadele etti cok top kazandi fakat Ardanin asil görevi o degil! Hücuma katkida bulunmasi lazim ve bunu ne yazikki bugün pek basaramadi.

Hamit bugün dediginiz gibi en kötü macini oynamis olsa bile, bugünki mac itibariyle yine en iyilerinden biriydi! Ayrica Hamitin sutunu belkide su anda baska hic bi kaleci tutamazdi fakat kabullenmelisinizki Neuer su an dünyanin en iyi kalecisi ve bunu bugün birkez daha ispat etti. Cok akillica uzun süre Hamit'in sutunu bekledi ve harika bi refleksle golü engelledi, Hamit'de suc arayacaginiza birde kaleciyi degerlendirin.

Burak'ida elestirmissiniz. Ne bekliyordunuz ondan cok merak ediyorum? Ispanyollarla beraber en saglam ve düzenli defansa sahip olan Almanya Milli takiminin defansini tek basina alt üst etmesinimi? Ayni pozisyona Ronaldoyu soksaydik oda daha fazla birsey yapamazdi!!!

Ne yazikki tüm bu sorunlarin asil nedeni yanlis kadro, yanlis ilk 11 vede yanlis taktik secimi.
EneS ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2011, 00:40   #7
DOGU_BEY
Usta Yiğido

Alıntı:
EneS ElmaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hamit kesinlikle kötü degildi.

Onun oynamadigi maclari cok gördük, sag tarafimiz adeta felcti. Kim oynuyacakti onun yerine?? Kazimmi??? Veya su ana kadar hic ilk 11de oynamayan tecrübesiz Gökhan Töremi?? Böyle önemli bi macta tecrübeli futbolculara ihtiyacimiz var!! Hamitin ilk 11 oynamasi en dogru karardi.

Evet katiliyorum kesinlikle en iyi maci degildi fakat kim iyi oynadiki bugün? Arda demeyin, cünkü oda iyi degildi. Kac topu yedi bitirdi. Evet savasti vede cok mücadele etti cok top kazandi fakat Ardanin asil görevi o degil! Hücuma katkida bulunmasi lazim ve bunu ne yazikki bugün pek basaramadi.

Hamit bugün dediginiz gibi en kötü macini oynamis olsa bile, bugünki mac itibariyle yine en iyilerinden biriydi! Ayrica Hamitin sutunu belkide su anda baska hic bi kaleci tutamazdi fakat kabullenmelisinizki Neuer su an dünyanin en iyi kalecisi ve bunu bugün birkez daha ispat etti. Cok akillica uzun süre Hamit'in sutunu bekledi ve harika bi refleksle golü engelledi, Hamit'de suc arayacaginiza birde kaleciyi degerlendirin.

Burak'ida elestirmissiniz. Ne bekliyordunuz ondan cok merak ediyorum? Ispanyollarla beraber en saglam ve düzenli defansa sahip olan Almanya Milli takiminin defansini tek basina alt üst etmesinimi? Ayni pozisyona Ronaldoyu soksaydik oda daha fazla birsey yapamazdi!!!

Ne yazikki tüm bu sorunlarin asil nedeni yanlis kadro, yanlis ilk 11 vede yanlis taktik secimi.
zaten sorun orda yani yanlış taktik ve on birde...ama eleştirdiğim nokta şu: burak yılmaz gibi adamları 2 günde şişirirsen abartırsan olacağı bu...elbette bu şablonda fazla bişey yapamaz ama sadece bugün için değil geneline bakın ne kadar faydası oldu ki bu adamın? hamit euro 2008 de mükemmel oynadı zaten şu kötü milli takımda kalan en iyilerden ama bugün gerçekten çok top ezdi...ve sakatılıktan yeni çıkmış, maç eksiği varken 2yarı başlayabilirdi..bir mehmet topal neden yoktu? her zaman formdayken bir mehmet topuz niye milli takıma hiç çağrılmaz? ismail köybaşı bu sezona fena başlamadı hala hakan balta ısrarı nedir? sabri ortasahada ilk topları alan adam, ne günlere kaldık?
Alt 08.10.2011, 01:12   #8
EneS ElmaS
Tecrübeli Yiğido

EneS ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 839 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 EneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:

zaten sorun orda yani yanlış taktik ve on birde...ama eleştirdiğim nokta şu: burak yılmaz gibi adamları 2 günde şişirirsen abartırsan olacağı bu...elbette bu şablonda fazla bişey yapamaz ama sadece bugün için değil geneline bakın ne kadar faydası oldu ki bu adamın? hamit euro 2008 de mükemmel oynadı zaten şu kötü milli takımda kalan en iyilerden ama bugün gerçekten çok top ezdi...ve sakatılıktan yeni çıkmış, maç eksiği varken 2yarı başlayabilirdi..bir mehmet topal neden yoktu? her zaman formdayken bir mehmet topuz niye milli takıma hiç çağrılmaz? ismail köybaşı bu sezona fena başlamadı hala hakan balta ısrarı nedir? sabri ortasahada ilk topları alan adam, ne günlere kaldık?

Mehmet Topuz ve Mehmet Topal konusunda katiliyorum fakat Ismail Köybasi konusunda tereddütlüyüm..

Herneyse, Milli Takimin durumu su anda tek kelime ile KAOS..
EneS ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2011, 11:49   #9
jaguar19
Acemi Yiğido

43 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 jaguar19 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

Burakı medya neden şişirsin ist. takımının oyuncusu olsa neyse.
Bu adam geçen sene yerli gol kralı oldu.Bu sene oynadığı maçtan daha fazla gol atan isim.Takımını tek başına sırtlayan bir oyuncu.Adam kendi kendini şişiriyor zaten.
Daha geçen ki 2 milli maçta da çok iyi oynadı skora etki eden bütün pozisyonlarda o vardı.(kaçırdığı penaltı da dahil).Bu maçta da fizik olarka çok üstün almanları bile peşinden koşturdu.

Milli takıma formu yüksek oyuncular alınmalı bu konuda burakın anternatifi yok.
Ki burak almanlar karşında ayakta kalan bi kaç oyuncudan biriydi diğerleri belli bir dakikadan sonra süründü.

Bence sorun tek hocada da değil.
Türk oyuncularının oyun zekası böyle turnuva gediklisi takımlara göre çok düşük.Oyuncularımızın alt yapısı çok zayıf.

Seneye en iyi hocayı getir, ligin en iyi en formda oyuncularını seç almanya gibi takımlarla yapacağın maçların sonucu yine bellidir. Çünkü alacağın adam ceza sahasında rakibe yine hayvan gibi girecek, forvet oyuncun gıcıklığına yanındaki adama pas atmayacak, yine bası oyuncular bireysel oynayacak yine gol attıktan sonra gaza gelicez, Çünkü altyapı bozuk.

Bunun yanında fizik olarak da çok kötüyüz hocanın düzeltebileceği şeyler değil bunlar.
İş oyuncunun kendinde bitiyor.
jaguar19 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda jaguar19'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.10.2011, 23:18   #10
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Rıdvan iyi dedi...Bizim takımda,Almanya Milli takımında oynayabilecek maksimum bir oyuncu var..Hiddinke 15 trilyon veriyorlarmış..İkincilik için mi,o da riskli ya!..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
almanya, tÜrkiye