Şuan 12 misafir ve 6 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 1 kişi var.
--------------------------------------------------------------------------------
01: Anti-Diyar
02: AyhanBayrak
03: Gunay
04: Ser58dar
05: ultrayigido
06: YatodaSin[*]
Şuan 12 misafir ve 7 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 0 kişi var.
--------------------------------------------------------------------------------
01: AyhanBayrak
02: Gunay
03: Ser58dar
04: sivaslıavukat
05: Sweetgirl
06: TeKYuMRuK
07: Undercover58
Şuan 3 misafir ve 1 üye çevrimiçi.
-------------------------------------------------------------------------------- 01: AyhanBayrak
* = Chat'te
benden baska kimse kalmadi ve halende gece nöbeti devam ediyor yikilmadik ayaktayik :p
Şuan 3 misafir ve 1 üye çevrimiçi.
-------------------------------------------------------------------------------- 01: AyhanBayrak
* = Chat'te
benden baska kimse kalmadi ve halende gece nöbeti devam ediyor yikilmadik ayaktayik :p
Ayhan bey,maaşallah bu ne enerji) Tek başına kalmışın nöbeti asla bırakmamışın.tebrikler) Affına sığınarak Kendi adıma seni yılın "süper nöbetçisi"ilan ediyorum. kutluyorum sizi
Saygılar
ayhan abi uyumuyorki zaten maşallah :p uzun birgunde ben yapayım bari tek başıma kalamadım o kadar sabahladımda hep ayağımı sürüdüm galiba ama ayhan abim benden sonra tek kalmıs niye acaba :p :p