Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çalımbay: Şanssız Bir Gün
Alt 24.10.2011, 08:01   #61
YENiCERiavrupa
Acemi Yiğido

54 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 YENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Çalımbay: Şanssız Bir Gün

Bazi arkadaslarimiz normal diyo bu skor olur diyo boyle kazalar ! karsimizdaki ezeli rakipimiz Gayseri !!!!! ne olmasi ne kazasi ya bu takim ne yapiyor anlamiyom ki valla billa !! bu zamana kadar hep riza hocaya destek verirdim ama artik vermiyorum cunku riza hoca bu isi yapamaz yurutemez!!!
Kimse Bana kizmasin Hoca istifa etmeli ve Hikmet Karaman Gelmeli eger gelirse oda tabi.
YENiCERiavrupa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2011, 08:13   #62
yiğido5058
Yeni Yiğido

yiğido5058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 yiğido5058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza hoca bu takımı sen kurdun,her türlü sorumluluk sendedir bilesin.
Saygılarımla
yiğido5058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yiğido5058'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.10.2011, 08:30   #63
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

maalesef faty ve navratil bu takımın oyuncusu değilller, onlara kaleci, uğur ve hayretin de destek verince olanlar ortada...
bu sakatlarda ne zaman düzelecek çok büyük bir merak konusu!!!
Alt 24.10.2011, 10:18   #64
izmirliyigido
Gast

Son bir haftada yaşadığımız acıların üstüne, birde ezeli rakip olarak gördüğümüz bir takımdan YARIM DÜZİNE gol yemek üstüne tuz biber oldu. Tam 6 gol yemek nasıl olurda şanssızlık olarak nitelendirilebilir? Şanssızlık demek için başa baş oynayıp, gol fırsatlarını rakip takımın değerlendirmesi demektir.

Takıma bakıyorsun daha 3 hafta öncesine kadar futbol oynayan takımdan eser yok. Taktiğe bakıyorsun, rakibin gol ataklarını ve pasörü olan Amrabatı'ı kilitleyecek bir taktik yok. Defansa bakıyorsun evlere şenlik.

MEHMET NAS, ERMAN KILIÇ, UĞUR KAVUK, PEDRİEL VE HATTA HAYRETTİN YERLİKAYA, hiç mi vicdanınız yok, hiç mi öz eleştiriniz yok. Ben bu takıma ne veriyorum, benim takıma ne faydam oluyor diye... Hiç mi içiniz sızlamıyor? Madem ki kendinizi kaliteli futbolcu sayıyorsunuz yav Allah'ın aşkına oynayın, oynayın yav !...

Sizin yerinize gençler olsaydı bu kadar gol yerdik. Ziya oynasaydı, Cihan Özkara oynasaydı, Cihan Yılmaz oynasaydı, Murak Akça oynasaydı, Mahmut Boz oynasaydı, Keita oynasaydı en az bu kadar yerdik. Bunlar da niye oynamaz anlamış değiliz.

Bir sözümde Rıza hocaya; istediğin futbolcuları aldın artık, "kadroyu ben kurmadım" mazeretine sığınamazsın. Futbolcuların hatalarına dışarıdan bizim gibi yorum YAPMA, MÜDAHELE ET !... Sopa senin elinde, kırbaç senin elinde, yetki senin elinde. Oyun içerisinde müdahele et, antremanda müdahele et, kadrodan kesmede müdahele et, oyundan almakta müdahele et !.. Et işte, et... Bir şekilde et !.. Yeter ki bizi REZİL ETME !...

Daha ne kadar bizi başka takımlar kurtaracak? 2 yıl önce Diyabakırspor, Denizlispor, geçen sene Konyaspor, Bucaspor kendilerini yaktıkları için ligde kaldık. Yoksa kendi başarılarımızla kalmadık. Bu sene de haydi Ankaragücü, Gaziantepspor, Kayserispor, Samsunspor, Karabüspor kötü diyoruz. Ama dikkat edin hepsi de toparlanmaya başladı. Tam 5 hafta sonra bu futbolla ligin dibindeyiz.

Kötümser değilim, sadece oynanan futbolla kararmasarım. Rıza hocam, lütfen GEREKENİ YAP !..

.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.10.2011, 10:46   #65
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

6 gol yediğimiz başka maç hatırlamıyorum... Bu sonuca sebeb olanların başta Çalımbay olmak uzere kendilerinden başkalarını suçlamadan Sivasspor'un yakasından düşmelerini istiyorum...
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2011, 10:52   #66
doktor38
Acemi Yiğido

doktor38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 doktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISI

sen hayrettin ile devam et.her maç birkişi eksik oynuyoruz.devam et devam.
doktor38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2011, 10:54   #67
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ayıp ayıp,futbolda mağlubiyette var falan filan kabul ama,yahu bizi ts ile kayseri yenmesin herkes yensin.ikisindende 6 yedik.gayserili topoşlarda koro halinde anamıza sövdü.sevgili futbolcularımız ben sizin kalıbınıza tüküreyim emi,yazıklar olsun.rıza hocam sende şu hayrettin ve uğurdan vazgeç artık bu adamlar defansın dinamiklerini bozuyorlar.navratil ve faty gibi iki klas stoperimizin oynadığı defansa rağmen 6 gol yiyoruz,midem asit yaptı resmen.
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2011, 10:57   #68
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 849 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Rıza Çalımbay derhal futbolcuları toplamalı ilk iş olarak da maçı futbolcularına izlettirmeli bakalım futbolcular nasıl oynamışlar kendilerini izlemeli,,

Buradan çıkarılacak ders ile Mersin maçına hazırlanmalı.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2011, 11:39   #69
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Bireysel olarak birisini ön plana çıkarmak belki hata ama ben bir taraftar olarak artık bu uğur kavuğun aymazlığına ve dibe vurmuş performansına artık tahammül edemiyorum.Dünkü yediğimiz 3 golde birinci dereceden sorumlu yine..
Takım çok mu iyi? hayır tabiki ama uğurun bu ilk değil kii..taraftar artık görüyor ama malesef teknik ekip inatla sabretmeye devam ediyor..bülent uygunun Sivasspora attığı en büyük kazık uğur kavuk ve yasin çakmak ikilisidir.Yasinden kurtulduk ama uğurdan vazgeçemiyoruz

Yetti hocam vallahi de yetti billahi de yetti ..Bir futbolcunun bu kadar fazla kredisi olamaz
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2011, 12:15   #70
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 849 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Hocam olur böyle şeyler,kafaya fazla takmamak gerek.Kayserispor`dan çıkarılması gereken dersleri çıkarıp Mersin maçına odaklanalım.

Mersin maçı kolay geçmiyecektir,her maç zordur zaten.Biz Mersin maçında elimizden gelenin en iyisini yapıp,taraftarımızında desteği ile bu maçtan galip geleceğimize inanıyorum...
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Çalımbay, farkı, felaket, gün, hocanın, iyi, mağlubiyet, niyetinden, rıza, sivassporda, tellahlari, üzüntüsü, Şanssız