o kadar değerli bir 3 puan aldık ki !!!
puan tablosuna baktığımızda daha da iyi anlaşılıyor bu 3 puanın değeri.
küme düşme hattı ile 3 puan fark var...
işin daha da ilginci ilk üçle de puan farkı sadece 3
KAYSERİ hezimetinden sonra alınan 3 puan çok iyi oldu hakettiğimiz 3 puan yalnız bukadar laubali olunursa rakip cezayı keser son dakkalarda net 3 pozisyon buldu mersin sivassspor 2 3 fark yapmadan rahat maç izleyemeyeceğiz anlaşılan rasmüüsen neden yoktu anlamadım herkese emeklerinden dolayı tesekkür ederim taraftarlarımız azdı kemik taraftarımız vardı onlarda azalmış nedendir bilmiyorum takımın desteğe ihtiyacı var
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Kayseri'de yediğimiz farkı daha ilk yarıda bulup,büyük moral kazanabilirdik..Çok acemice goller ve penaltı kaçtı..Hatta bence bir penaltımız da verilmedi..Az kalsın beraberlik golünü de yiyecektik..Neyse..İlaç gibi işte..
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Üç gün once hocayı istifaya çağıranlar macları izlemeden turkiyede sadece 4 takima gore sekil alan sozum ona tarafsiz medya gibi sonuca göre yorum yapanarkadaşların yorumlarini merak ediyorum maca gelince rasmussen oymamalıydı diyen arkadaslar rasmussen rahatsız olduğu icin oynamad macın ilk yarısında 10 dan sonrasını sayamadigim % 100 lük goller ve birde penaltı kaçırdık tarihi bir fark olabilirdi ama olsun tüm kadronun ayağına saglk
Dinleyebildiğim her dakikasını dinledim çok iyi oynadık ama gol atmakta sıkıntı çekiyoruz Pedriel çok kaçırıyor aslında Rasmussen oynasaydı farka gidebilirdik.
kardeş haklısın da arada böyle rotasyon yaparak oyuncuları dinlendirmek lazım sonuçta zaman zaman haftada 2maç oynanıyor. Mesela beşiktaş maçında da rasmusen onbirde başlar eneramo yedek başlayıp oyunun gidişatına göre değişebilir