Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.11.2011, 00:02   #61
Gangstayigido
Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 09.01.2010
Mesajlar: 216
Thanks: 0
59 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 Gangstayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

sivassporda bugün herkes canini disine takti ama bugün iki futbolcu varki bence bugün iyi oynamamizda katkilari inanilmaz coktu
o iki futbolcu bir defanstan top cikartan bir sonraki anda hücumda olan sahada basmadik yer birakmayan eneramo ve orta sahanin maestrosu gibi hem cok isabetli pas attan daima orta alanda pres yapan kivanc
Gangstayigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.11.2011, 00:13   #62
sivas_leee
Yeni Yiğido
 
sivas_leee - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 07.02.2007
Yaş: 33
Mesajlar: 32
Thanks: 0
9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 sivas_leee Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Kim demiş her kuşun eti yenmez diye, sarı lacivert kanaryanın tam mevsimi ))
sivas_leee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.11.2011, 00:29   #63
gülkız
Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 11.09.2006
Yaş: 42
Mesajlar: 432
Thanks: 58
125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Rıza Hoca rakibi iyi analiz etmiş bu sefer,tebrik ediyorum kendisini Güzel maç ve güzel skor,darısı diğer maçlara inşallah...Rıza Hoca maç sonu istikrar lazım diye beyanat vermişti..Takımın iskeletini bozmamasını;Kadir,Kıvanç ve Erman triosunu bozmamasını umarım..Aksi sonraki maçlarda çıkmadığı sürece çok iyi anlaşan orta saha ekibi olabilirler..Uğurdaki oyun çıtasının yükselmesi güzel,inşallah 1-2 maçla sabit kalmaz yoksa eski uğur denmeye başlanır yine...Ziya biraz fazla faullu oynasada Hayrettine göre iyi...Hayrettin oyunda ileri çıktığında geri gelmekte sıkıntı çekiyor ama Ziya ona göre oyunda daha hızlı geri gelebiliyor fakat adam kaçırması çok oluyor o zamanda faul yapıyor biraz daha dikkat etmesi lazım...Defans da Navratil-Murat çok iyi anlaşıyorlar bence de..Pedriel,geçen maça göre iyiydi ama vasatın altından vasata geçiş yaptı,yoksa çok top kaybettiği oldu..Eneramo çok iyi oynadı yine,Grosicki bildiğimiz Kamildi,hep böyle oynasa daha iyi olur takım adına...Takımın paslaşmaları iyiydi yerine göre kısa pas,uzun pas ayarlarını yapabilmeleri güzeldi...Rakibin ayağında top alma yüzdeleri de yüksekti..Ancak fenere karşı oynanan böyle bir oyunu burak yılmaz veya adrian gibi suretli ve tek topla kontratağa çıkan topçulara sahip trabzona karşı oynanırsa gol yenmesi kaçınılmaz olur..Çünkü takım halinde ileri çıkılması rakibe avantaj doğurabilir..fener maçındaki hırs ve isteğin sürmesini ümit ederim çünkü milli takım arası Sivasspora pek iyi gelmiyor..Aradan sonra oynanan maçların temposu düşük oluyor o yüzden gençlerbirliği,galatasaray ve trabzon gibi rakiplerle oynanacağı unutulmamalı 15 günlük arada..Cüneyt Çakır güzel maç yönetti ne de olsa elit kategoride hakem..Bayram öncesi fener galibiyeti güzel oldu,darısı diğer maçlara
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gülkız'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.11.2011, 00:35   #64
sivaslıadem
Usta Yiğido
 
sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 08.02.2010
Mesajlar: 2.396
Thanks: 3.701
976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

en çok fenerbahcenin yenilmezlik serisine son verdiğimiz için seviniyorum
sivasla başlayan havalanmalar sivasın tokadı ile patladı
helal olsun sivasıma
ilk defa sivasın fenere karşı galip geleceğine bu kadar inanmıştım
artık sivas korkulacak bir takım olmuştur
Istanbul yalakalarına gereken dersi vermiş olduk oyunumuzla
Içimizdeki ırlandalıları adreslerine teslim ettik böylece

Maç için fazla söze gerek yok tüm takım mükemmeldi bu oyun devam ederse sivas bir çok taşı yerinden oynatmaya devam edecek
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.11.2011, 01:01   #65
Playaz58
Acemi Yiğido
 
Playaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 20.08.2005
Yaş: 41
Mesajlar: 140
Thanks: 35
57 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Playaz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Karabukspor (daha 1. mac) macindan sonra burda bir cogumuz hocayi yolladi, oyunculari asti, yeni teknik direktor getirenler, baskan adayi olanlar vardi.

Karabukspor macindan sonra ki yazimda aynen sunu yazmistim:

Alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------
Playaz58 altindir
Ben anlamiyorum! Lig daha yeni baslamis. Karabuk' e yenilmis olabiliriz. Hakemin verdigi kolay penaltilar sayesinde. Hadi onuda es gectik.

Ya biz taraftara ne oluyor? Daha ilk hafta beyler. Soyle 5-10 hafta gecsin, ondan sonra takim ne oldugunu belirtir. Simdiden umitsizlik yasamayalim.
Umitsiz olupta takimi yalniz birakmayalim. Herkes bir menajer herkes bir antrenor olmus. Oyle kolay degil ki vasat bir anadolu takimina futbolcu getirmek. Transfer ayni kumar gibidir. Tutturursan kazanirsin, yoksa kaybedersin.

Ilk hafta yenildik diye..hocaya ve futbolculara bazi arkadaslarimiz demedigini birakmadi. O zaman Fatih Terim istifa mi etsin, Carvalhal istifa mi etsin, Capa istifa mi etsin.

Ilk haftalar genellikle takimi ve sistemi oturtturma zamanidir.
Hazirlik maclarinda ki motivasyon ve taktik ile lig maclarini karistirmayin.


Hatirlayin bir hazirlik macinda kocaelispor o zaman en iyi Arsenal' i 4-1 yenmisti, fakat kocaeli ligden dusmustu. Yani demek istedigim hazirlik maclarinda ki oyun stili ve sonuclari hicbir zaman kaide almayin. Bu antreman macindan farksizdir. Oyuncularda stres olmaz! Kenarda stres olmaz!
Aradan tam tamina 10 hafta gecti. Ve bugun gorduk ki biz futbol sablonumuzu oturtmaya baslamisiz!
Bu mac gosterdi ki Sivas futbol olarak kidem atlamis ve futbol oynamaya baslamiz.

Uzun lafin kisasi! Herseyde sabir onemlidir. Zaman tanimak onemlidir. Kolay degil 1 senede 15'e yakin yeni futbolcu geldi. Bunlari adapte etmek, sablonu ogretmek, turk futbolunu ogretme, sivasimi ogretmek! zaman alir! Bu oyuncularia 7/24 saat beraber olan hocadir. O kisi duzgun ve adaletli biriyse formayi hak edene verir ve bize kararlarina saygi duymak kalir!

Suan ki Sivassporumun yuzde yuz kapasitesinde degildir. Tabii ki daha kat etmek icin bir suru mesafe var. Fakat birgun bu kivama gelecektir!

Hoca ve futbolcu asma ve kesmelerini, kahveden dolmus futbol bilgilerimizle lutfen burada tartisma konulari yapmayalim!

Herkes ozgurdur bir konu hakkinda veya bir mac hakkinda yorum bildirmeyi, ama lutfen yillarin futbol dervisi gibi, bir teknik direktor gibi olmayalim! Biz biz olalim! Samimi olalim! Ama rencide edici olmayalim! Sivasli olalim!


Lutfen skor yorumculugu yapmayalim, fakat taktik ve teknik analizlerle yorumlarimizi ve bilgilerimizi paylasalim. Boylece bu forumun kalitesinide yukseltmis oluruz.

Ister bir futbolcu kotu olsun, ister bir antrenor veya malzemeci veya doktor kalite olarak kotu olsun! Sivasspor icin can-i gonulden mucadele ediyorsa, tum gucunu varini yogunu maci kazanmak icin veriyorsa! O futbolcu ve teknik kisilere laf soylemek ayiptir!
__________________
Yigidin harmandan geldigi yerden ey be dostum...
Playaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Playaz58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.11.2011, 05:20   #66
B.DUMANLI
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.06.2007
Yaş: 64
Mesajlar: 4.363
Thanks: 2.502
2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1067 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Dün aksam Sivas´li olmanin ve Sivasspor´u desteklemenin gururunu yasadim.Aslinda dün 2-0 yenmenin disinda ;Sivasspor ayagina gelen tarihi farki kacirdi.Iki topumuzu kale cizgisinden cikardilar,birindede Grosicki ´nin uzun deparlarla topu tasiyip atamadigi,birde Ugur´un ayni sekilde tasiyip topu isabetli adrese gönderme yerine kaleye vurunca buradada golleri kacirmis olduk.Fakat herseye ragmen dün Sivasspor adeta patladi ve fener seyircisi ilk defa boynu bükük 4 Eylül´den ayrildi buda bana ayri bir zevk verdi.Sivasspor´da bir kisi varki yildizi her gecen gün artiyor ,nazar degmesin adeta ben bu mevkinin sahibiyim dercesine kusursuz oynuyor.Buda Murat Akca.Sivasspor bu futbolcusunu umarim elinde tuttabilir.Kalecimiz Borcan´in basta hatali cikislari vardi ,fakat yedekte kalisi aklini basina getirmis birde genellikle toplari sektirmiyor,reflekslleri güzel.Dün aksam sahada olan tüm futbolcumuz basariliydi.Bilhassa orta sahamiz fenere pas yaptirmadigi gibi oyniyacak alan birakmadi.Iki K yani Kivanc ve Kadir dün harika top oynadilar.Orta saha iyi olunca forvetlerde buna ayak uydurdu ve ortaya bu sonuc cikti.Ayrica Riza hoca ise Fenerbahce´yi cok iyi analiz etmis,Fenerbahce´ye verdigi taktikle oynayacak alan birakmadigi gibi ,sezon basindan beri verdigi emeklerin karsiligini dün aldi.Gecen hafta Besiktas´a yenildik fakat bunun sinyallerini biz zaten gecen hafta almistik.Bu haftada Fener´e patladik.Sivasspor düsmanlari dün bir kez daha gördüki bu takim küme düsmez.Dün Sivasspor´un oynadigi futbolu bu yil Türkiye liglerinde hangi takim 90 dakika boyunca oynamistir?
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.11.2011, 07:16   #67
Yusuf Çevik
Usta Yiğido
 
Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 30.10.2009
Mesajlar: 2.066
Thanks: 2.698
778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sivasspor`u tebrik ediyorum.Bize bayramdan önce bir bayram sevinci yaşattılar.Bu galibiyet ilaç gibi geldi.

Bakmayın,geçen hafta hakemin eyyamcılığına gittik.Gerçekten iyi takımız.Bu oyunumuzun üstüne çıkmalıyız.

İlk golümüz ofsayttı ancak,hakem gözünden yakalamak o kadar da kolay değil.Sonuçta 2-0 yendik.Neredeyse 90 dk boyunca elimizde olan bir maçtı,daha ilk yarıda farka bile koşabilirdik.Mutluyuz.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.11.2011, 07:25   #68
ahmettunc
Yeni Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 17.12.2006
Yaş: 54
Mesajlar: 30
Thanks: 3
19 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 ahmettunc Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
gürünlüyiğido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
başta teknik direktör Rıza Hocaya ardından müthiş performas gösteren futbolculara ve orada takımına sahip çıkan YİĞİDOLARA bize bayram hediyesi verdikleri için teşekkür ediyorum umarım yükselişimiz devam eder
Tabiki önce Ruza hocayı ve sporcuları kutluyoruz. Çok değil daha dün Bu siteden Rıza hocayı yerden yere vuranlara bu galibiyet iyi bir cevap oldu. Unutmayalım ki Rıza hoca bir Sivas sevdalısı.Selamlar, İyi bayramlar.
ahmettunc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.11.2011, 07:28   #69
ahmettunc
Yeni Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 17.12.2006
Yaş: 54
Mesajlar: 30
Thanks: 3
19 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 ahmettunc Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Selam Rıza Hoca SELAM
ahmettunc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.11.2011, 08:04   #70
Alişan
Tecrübeli Yiğido
 
Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 10.06.2006
Yaş: 53
Mesajlar: 762
Thanks: 2
131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sivassporun bu kadar organize olması net bir sonuç getirdi geçen hafta beşiktaş maçındada güzel oynadılar fakat ellerine geçen fırsatları değerlendiremediler hakem hatası geçen haftayı kötü kapattırdı bu hafta hakem gayet güzel yönetti. Sivasımız takım halinde sahanın her tarafında vardı daha önceleride söyledim tek eksiğimiz elimize geçirdiğimiz net pozisyonları değerlendirebilsek yenemiyeceğimiz takım yok. Sivasımızda ruh ortaya çıkmaya başlıyor bunun en büyük payı öz anadolu çocuğu toprağımız gardaşımız rıza hoca helal rıza hoca elllerine sağlık biz hep böyle sevindir.
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git