Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor 2-0 Fenerbahce
Alt 05.11.2011, 01:35   #71
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivasspor 2-0 Fenerbahce

Alıntı:
köklüce köyü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İŞTE BU SİTEDE BAZI YİĞİDOLARIN SİVAS fener KARŞILAŞMASI TAHMİNLERİ TOPLAM 15 SAYFADAN SADECE İLK ÜÇ SAYFASINDAKİ TAHMİNLER. BEN KENDİ ADIMA SİVASSPOR SAYFASINDA BU TAHMİNLERİ GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLDÜM UMARIM KARŞILAŞMA SONUCU BİRAZ UTANMIŞLARDIR BU ARKADAŞLAR. LÜTFEN YİĞİDOLAR ŞU İKİ TAKIM DESTEKLEMEYİ BIRAKIN SİVASSPOR SİZE YETER...

DOGU_BEY :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
İZMİRLİYİĞİDO :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
35Fulya58 :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-4)
akkuzu :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
TRAPER :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
MAXSİMUN :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
tkyazici :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
HayaT :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
babapiton :Sivasspor - Fenerbahçe.............(0-2)
arifemre :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
furfat :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
davudi :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
burak58as553 :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
F.Şahin :Sivasspor - Fenerbahçe.............(0-2)
Kingsize58 :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
MetalGear :Sivasspor - Fenerbahçe.............(2-3)
samet yıldız :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
bulutbey27 :Sivasspor - Fenerbahçe.............(0 -2)
murat_n :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
mustafa_kavak58 :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
engin2609 :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
Kardeşim:
Futbolda gönülden geçen başka,futbol realitesi başka...Her ne olursa olsun bu maçın fovorisi bütün otoriteler olmasada genel anlamda ortak görüş fb den yanadır...Arkadaşların böyle skor tahminlerine ne şaşırmalı nede üzülmelidir..İşler yolunda gitmiyorken polyannacılık oynamanın hiç kimseye olmadığı gibi Sivassporada faydası olmayacaktır...Ama her ne olursa olsun takıma sahip çıkmak gönülden geçenleri bile buraya yazmak sizlerin ne kadar takımınızı şehrinizi sewdiğinizi gösterir ki buda onur verici bir durumdur...
Alt 06.11.2011, 12:50   #72
köklüce köyü
Yeni Yiğido

14 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 505 köklüce köyü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
işte bu sitede sadece basit bir tahmin oyunundan yola çıkarak insanların 2 takım tuttuğunu bilen İLERİ ZEKA ÖZÜRLÜ bir GERÇEK (!) taraftar!!! bizlerin bugüne kadar hangi yorum ve yazsını takip ettin de skor tahmin yarışmasındaki sonuçları alarak burda ZIRVALAYIP salya akıtıyorsun???
Neden zoruna gitti bu kadar, ben sadece takımınıza güvenin dedim. Ben feneri yeneriz derken sizin yaptığınız yorumları gören fb lilerin cevabı kendi taraftarınız bile yeneceğinize inanmıyor oldu. AMA SENİN GİBİ İLERİ ZEKA ÖZÜRLÜ ARKADAŞLARA EN GÜZEL CEVABI SİVASSPOR VERDİ. BEN SALYA AKITMIYORUM AMA SEN ATKI BERE GİTTİ DİYE GÖZ YAŞI AKIT.

AYRICA BENİM HİÇ BİR YORUMUMDA HAKARET YOK NEDEN HAKARET EDİPDE SEVİYESİZLİK YAPIYORSUN.
köklüce köyü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda köklüce köyü'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.11.2011, 16:30   #73
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Daumen runter Cevap: Sivasspor 2-0 Fenerbahce

Alıntı:
köklüce köyü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İŞTE BU SİTEDE BAZI YİĞİDOLARIN SİVAS fener KARŞILAŞMASI TAHMİNLERİ TOPLAM 15 SAYFADAN SADECE İLK ÜÇ SAYFASINDAKİ TAHMİNLER. BEN KENDİ ADIMA SİVASSPOR SAYFASINDA BU TAHMİNLERİ GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLDÜM UMARIM KARŞILAŞMA SONUCU BİRAZ UTANMIŞLARDIR BU ARKADAŞLAR. LÜTFEN YİĞİDOLAR ŞU İKİ TAKIM DESTEKLEMEYİ BIRAKIN SİVASSPOR SİZE YETER...

DOGU_BEY :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
İZMİRLİYİĞİDO :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
35Fulya58 :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-4)
akkuzu :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
TRAPER :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
MAXSİMUN :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
tkyazici :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
HayaT :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
babapiton :Sivasspor - Fenerbahçe.............(0-2)
arifemre :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
furfat :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
davudi :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
burak58as553 :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
F.Şahin :Sivasspor - Fenerbahçe.............(0-2)
Kingsize58 :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
MetalGear :Sivasspor - Fenerbahçe.............(2-3)
samet yıldız :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
bulutbey27 :Sivasspor - Fenerbahçe.............(0 -2)
murat_n :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-3)
mustafa_kavak58 :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
engin2609 :Sivasspor - Fenerbahçe.............(1-2)
Kardeşim emeğine sağlık,tek tek aramış bulmuş sun 'irlandalıla'rı',bır forma,atkı,şapka vs için eğilp bukulen tıpler bunlar,super lig de kı tum takımların taraftarlar sitelerıne bakın rakıp takım leh'in de tahmın yapan başka taraftar yoktur,burdakı bırkac kişi haric yazıklar olsun,devam edin
Alt 06.11.2011, 17:12   #74
köklüce köyü
Yeni Yiğido

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim emeğine sağlık,tek tek aramış bulmuş sun 'irlandalıla'rı',bır forma,atkı,şapka vs için eğilp bukulen tıpler bunlar,super lig de kı tum takımların taraftarlar sitelerıne bakın rakıp takım leh'in de tahmın yapan başka taraftar yoktur,burdakı bırkac kişi haric yazıklar olsun,devam edin
Gardaş bu daha 5/1 i, bir trabzon sitesinde bursa veya eskişehir taraftar sitesinde böyle bir şey göremezsin.
bide ismi önemli değil bazı arkadaşlar tahmin sayfasında Sivasın yenileceğini söylemiş maç sonunda da aynı adam yeneceğimizi biliyordum diye yazmış
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı köklüce köyü'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.11.2011, 18:25   #75
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1074 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sivasspora tahminde galibiyet vermedik diye bir sazan daha çıkmış ötmüş..siz ne kadar ileri zekalı tiplersiniz be...maç sonucuna göre kimi irlandalı ilan ediyrosunuz lan siz! siteye daha dün üye olup burda mal mal konuşmayın adamın asabını bozmayın! Bizim Sivassporluluğumuz ölçmek sizin gibi denyolara kalmaz analdınız mı?
Alt 06.11.2011, 18:53   #76
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:

sivasspora tahminde galibiyet vermedik diye bir sazan daha çıkmış ötmüş..siz ne kadar ileri zekalı tiplersiniz be...maç sonucuna göre kimi irlandalı ilan ediyrosunuz lan siz! siteye daha dün üye olup burda mal mal konuşmayın adamın asabını bozmayın! Bizim Sivassporluluğumuz ölçmek sizin gibi denyolara kalmaz analdınız mı?
kıdemli ırlandalı,gozlerını aç yazımı iyi oku beyin olmayan kafana iyı kazı,stadyum da fener'ı destekleyen ezıkler,satılmıslar,neyse sen ve senın gıbı adamlar da aynı,
Alt 06.11.2011, 19:32   #77
köklüce köyü
Yeni Yiğido

Alıntı:

BİREBİR KENDİNİ ANLATMIŞIN DENYO, SAZAN MAL GİBİ CÜMLELERLE, BU İSİMLER SANA ÇOK UYAR KENDİNİ AYNANIN KARŞISINDA GÖRMÜŞ GİBİ KONUŞMUŞUN
ULAN ÖKÜZ BEN BU SİTEYE YENİ ÜYE OLMADIM 2006 DAN BERİ ÜYEYİM VE EN ÇOK ZİYARET EDENLERDENİM
DAHA FAZLA AĞZINI BOZMA BENİM HER LAFIMI KIÇINLA ANLAMA BU KONUYUDA DAHA FAZLA UZATMA TERBİYENİ TAKIN BURDA O ETTĞİN HAKARETLERİ SANA YEDİRİRLER
Bu Konuda köklüce köyü'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.11.2011, 22:22   #78
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Kardeşim:
Muhabbetinize girip polimik yapmak değildir amacım...Rakip taraftar demişssin ya ufak bi örnek wereyim ama senin söylemini çürütüyor buÇünkü ben gerek burada gerekse kendi taraftar sitelerimin hepsinde koyu bir Bursaspor taraftarı olmama rağmen Bursasporun mağlup olacağı yönündeydi..Böyle tahminler bence futbol gerçekleriyle yüzleşmektir..Her ne kadar kendi takımıma aşık olsam bile şu sıralar Bursaspor berbat bir durumdayken nasıl olurda İBB gibi bence ''taş' gibi bir takımı yenebiliriz diyebilirim.Bunu dersem duygusal bir söylem olur çıkar kaldıki Bursa bu maçtanda galip gelemedi...saygılar..
Alt 06.11.2011, 22:39   #79
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Maçtan önce Fener'in yeneceğini düşünüyordum..Buna bakarak benim fenerli olduğumu düşünen kişi futbol fukarası,zihin ukalasıdır..Sığ düşünmeyin..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Metal Gear'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.11.2011, 23:00   #80
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1074 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim:
Muhabbetinize girip polimik yapmak değildir amacım...Rakip taraftar demişssin ya ufak bi örnek wereyim ama senin söylemini çürütüyor buÇünkü ben gerek burada gerekse kendi taraftar sitelerimin hepsinde koyu bir Bursaspor taraftarı olmama rağmen Bursasporun mağlup olacağı yönündeydi..Böyle tahminler bence futbol gerçekleriyle yüzleşmektir..Her ne kadar kendi takımıma aşık olsam bile şu sıralar Bursaspor berbat bir durumdayken nasıl olurda İBB gibi bence ''taş' gibi bir takımı yenebiliriz diyebilirim.Bunu dersem duygusal bir söylem olur çıkar kaldıki Bursa bu maçtanda galip gelemedi...saygılar..

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçtan önce Fener'in yeneceğini düşünüyordum..Buna bakarak benim fenerli olduğumu düşünen kişi futbol fukarası,zihin ukalasıdır..Sığ düşünmeyin..

sizler gibi gerçekleri gören büüyklerimin olması benim için yeterli...belki ben de o anki kızgınlıkla sınırı aşan sözler söyledim ancak sizin yaptığınız 2 takım tutuyorlar, yok irlandalılar gibi sözler hakaretin daha da ağırı ve seviyesizidir...bir tahmin oyununa bakara bu kadar kesin konuşup insanların sivassporluluğunu ölçmek kimsenin hakkı ve haddi değildir...

Etiketler
fenerbahce, sivasspor