Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.11.2011, 22:57   #101
sabanaydn
Acemi Yiğido

sabanaydn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 sabanaydn Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

tüm yiğidolara selam takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum.Sonuç bana çok anormal gelmedi ben sivası hergün takip eden biriyim hiçbir maçını kaçırmam.Hazırlık maçları dahil takip ederim oyuncuları çok iyi bilirim.At yarışı oynayabilmek için atları iyi tanımak lazım şansa oynanmaz boş konuşulmaz.... ilk 10 haftanın analizini kısaca yapayım.1 hafta karabükte hakemin 5 dakika içinde verdiği 2 penaltı bizi kötü etkiledi %60 topa sahipken 2-1 maglup olduk oyun oynamayan takıma yenilmek acıydı o takımın hali ortada.2. hafta eskişehirle iyi mücade ediyorduk bir kaç pozizyon harcadık eskişehir kontra ile üstümüze geliyordu iki pozisyon ve iki gol 2 kırmızı kart yedik atılan penaltı batuhan penaltı değil diye açıklamada bulundu 3. gol ofsaytı böyle şanssız bir maçtı.bu iki hafta hakemler çok etkii oldu.eskişehir evimizdeki ilk maçımızdı ve bu maçtan sonra takımımız kendi evinde gol yemedi 3.hafta ankaragücü maçında çok iyi oyunla 2-1 yendik dahada farklı olabilirdi.4. hafta bursa maçında yine müthiç futbolla 3-0 galip geldik.5. hafta antalya deplasmanında oyuna yine iyi başladık özellikle ilk 20 dakika maç 3-0 olabilirdi ama 1-0 önde geçtik sonra ikinci yarıda orta alan mücadelesi ile maçtan 2-2 berabere ayrıldık.6. hafta gaziantep maçı yenmemiz gereken maçtı yalnız ben sivassporlu futbolcuların bu kadar lakayt oynadığını bu kadar pas hatası yaptığı maç görmedim kimse bilmez ama 10 maç içinde en kötü maçımız buydu karşılıklı pozisyonlar var ama oyun yok ısırgan yapımız yoktu.maç 0-0 bitti maçın hakkıydı.7. hafta kayseri maçı ilk dakikalarda kayseriye verilen saçma penaltı moralleri bozdu adamın sırttı dönük ama verdi ne yapalım.70 dakikada skor 2-1 mağlupken bir serbest atış kaleci atilla elindeki topu kaçırınca 3-1 oldu takım iyiyken kaleci moralleri bozdu son 10 dakika iki takım atak oynuyordu maç 5-2 iken beraberliğ yakalcak pozisyonları bulduk ama son saniyede 6-2 mağlup olduk kayseri oyunu ile değil sansı ile götürdü.8. hafta evimizdeki mersin maçı takım adına müthişti izleyenler bilir 7-8 gol atsak kimse şaşırmazdı kaçan gollere acıyorum averaj düzeltirdik.9. hafta beşiktaş maçı yine çok iyi ayağa top yaparak iyi oyun çıkardık. 1-0 mağlup iken deplasmanda beşiktaşa %62 ye%38 üstünlüğümüz vardı.beraberliği yakaladıktan sonra takım yine iyi oynadı inanılmaz goller kaçırdık.Dakika 80 de hakem serbest atış anında egemeni uyrarması lazımdı mahmutu çeken oydu sonra mahmut çkince penaltı verdi yine hakem hatası ve 2-1 mağlup ken gol ararken son saniye 3-1 oldu iyi oynadığımız maçı yine hakem bitirdi.Bizim maçlarımızda ilk 9 haftada 6 rakibe 2 bize toplam 8 penaltı çalınmış.hakemler oyunumuza karışmasalardı bu takım şuan ilk üçte idi.Bende rıza hoca gibi söylüyorum en üzüldüğüm maçlardan bir tanesi beşiktaş maçı oldu.10. hafta fenerbahçe maçı beşiktaş maçını üzerine koyarak galip geldik.Takımın şampiyonluğa oynadığı yıllar dahil önemli özelliği ayağa top yapması kendilerine olan güvenleri ...hiç kimse diyemez ki fenerbahçe kötü oynadı ondan yenildi hayır efendim sivasspor oyununu oynadı ve rakibe top yaptırmadı iyi presle haçın tek hakimdi.İlk glümüzde ofsayt olsada bir ton gol kaçırdık hiçbir fenerbahçeli bunun arkasına saklanamaz.Evden bir ton eşya çalınmış sen aaa makasıda çalmışlar diye komik olamazsın...Hak edenin kazandığı gündü.Biz kurbanı kestik! herkesin bayramını şimdiden kutlarım.Onlara şerefeyi gösterdik arefeyi bayramı göstermedik....
sabanaydn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sabanaydn'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.11.2011, 23:00   #102
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Bünyamin Gezer ile ben ayni görüsteyim Sivasspor hep böyle oynasin yenimiyecegi Takim yok
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.11.2011, 00:22   #103
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1008 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

tüm futbolcuları kutlarım süper oynadılar. bu arada rıza başgaaan
Alt 06.11.2011, 14:03   #104
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Maç hakkında sadece tek bir cümle yorum yapmak istiyorum : Biz bu konsantremizi, bu oyunumuzu tüm sezon sergileyelim , 2009da yarım kalan hesabı bu sene görürüz..Maçın özeti budur
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2011, 14:14   #105
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Söylemeden geçemiycem 4 eylül stadı inanılmaz bir ambians yakaladı bu maçta..Oyuncu ve taraftar inanılmaz kenetlendi, futbolcuların ruhunu sahaya yansıtarak oynamaları bizde eksik olan şeydi ve bunu gidermeye başladık sanırım son 3 maçta gayet açık göründü bu..
İstanbuldan fenerbahçeli bir arkadaşım maç esnasında ikinci golden sonra bana mesaj attı içeriği " Sivasta atmosfer çok fena gibi, tüm stad 3,3,3 diye inliyor baskı altında oynadığımız çok belli " Yani bu mesaj bile o kadar çok şey ifade ediyor ki...
Bir de Kadir ve kıvanç bu maçta standartlarının üzerine çıktılar ve ligin belki de en iyi ortasahasına nefes aldırmadılar .Kadir i zaten biliyoruz da Kıvanç sana ne demeli ki...Bir de murat akça ..olan bence faty 'e oldu formayı biraz zor alır özellikle bu performansından sonra ..Takım mükemmeldi ama murat akça ve kıvanç alışıldık performanslarının çok üzerinde oynadıkları için özel bir teşekkürü hakettiler ..
Tekrar söylüyorum bu performansı sezona yayarsak 2009daki başarı hiç uzak değil, bir hayal de değil

Ha buarada bir dipnot gelin bakalım lazlar, 2 aralıkta sıra sizde..
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.11.2011, 14:27   #106
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

herkes ustune duşen gorevı fazlasıya yerine getirdi,bu kadar guzel oyuna 3 puan yakıstı,bayram oncesı göğsümuz kabardı gururlandık,başımız dik,teşekkurler sivasspor,sırada trbzn var gel bakalım ts aralık ta sıvas ayazın da gorusuruz!!!
Alt 06.11.2011, 15:01   #107
köklüce köyü
Yeni Yiğido

14 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 530 köklüce köyü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

işte bu sitede sadece basit bir tahmin oyunundan yola çıkarak insanların 2 takım tuttuğunu bilen İLERİ ZEKA ÖZÜRLÜ bir GERÇEK (!) taraftar!!! bizlerin bugüne kadar hangi yorum ve yazsını takip ettin de skor tahmin yarışmasındaki sonuçları alarak burda ZIRVALAYIP salya akıtıyorsun???
Neden zoruna gitti bu kadar, ben sadece takımınıza güvenin dedim. Ben feneri yeneriz derken sizin yaptığınız yorumları gören fb lilerin cevabı kendi taraftarınız bile yeneceğinize inanmıyor oldu. AMA SENİN GİBİ İLERİ ZEKA ÖZÜRLÜ ARKADAŞLARA EN GÜZEL CEVABI SİVASSPOR VERDİ. BEN SALYA AKITMIYORUM AMA SEN ATKI BERE GİTTİ DİYE GÖZ YAŞI AKIT.

AYRICA BENİM HİÇ BİR YORUMUMDA HAKARET YOK NEDEN HAKARET EDİPDE SEVİYESİZLİK YAPIYORSUN.
köklüce köyü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda köklüce köyü'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.11.2011, 17:46   #108
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bünyamin Gezer ile ben ayni görüsteyim Sivasspor hep böyle oynasin yenimiyecegi Takim yok
+++bunyamın gezer adam gibi hakemdi dürüsttü ne yazık hep böyle iyi hakemlerimiz bu ortamlarda hakemliği bırakmak zorunda kaldılar...
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2011, 17:53   #109
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
burak58as553 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu mactaki performansımızı diger tüm takımlara karsı göstersek şampiyon oluruz heralde
***not ama hakemler avrupada veya asyada gelmesi gerekir bence
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2011, 19:17   #110
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1099 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
köklüce köyü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden zoruna gitti bu kadar, ben sadece takımınıza güvenin dedim. Ben feneri yeneriz derken sizin yaptığınız yorumları gören fb lilerin cevabı kendi taraftarınız bile yeneceğinize inanmıyor oldu. AMA SENİN GİBİ İLERİ ZEKA ÖZÜRLÜ ARKADAŞLARA EN GÜZEL CEVABI SİVASSPOR VERDİ. BEN SALYA AKITMIYORUM AMA SEN ATKI BERE GİTTİ DİYE GÖZ YAŞI AKIT.

AYRICA BENİM HİÇ BİR YORUMUMDA HAKARET YOK NEDEN HAKARET EDİPDE SEVİYESİZLİK YAPIYORSUN.
ileri zekalı olduğun kadar körsün aynı zmanda..bak bakalım orda benden başka kaç kişi mesaj yazıp sana tepki göstermiş yaptığın şu zavalıllık için...siteye daha dün üye olmuşssun kimseyi tanıyıp bilmeden bir yarışmaya bakarak milletin 2 takım tuttuğunu söyleyecek kadar acizsin..benim üeylik tarihime bak, sitede nasıl biri olduğumu öğren ondan sonra konuş benim hakkımda ve sırf bir yarışmaya göre suçladığın diğer sivassporlular hakkında. Şu acizliğinle Sivassporluluğumuz ölçecek en son kişi sensin..İyi oku bakalım maç yorumlarını sana kaç kişi tepki göstermiş ondan sonra konuşşİşine gelirse okumak tabi.

Etiketler
değerlendirelim, maçı