elendik ama bence her iste bir hayir vardir insallah bari bundan sonrakini kurtaririz oguz çetin iti ve hidink dede giderde yerlerine adam gibi bir turk antrenor gelirse sevinirim ve eski turko ruhumuzu buluruz insallah ama akkilanmamiz için illaha canimizin yanmasi mi gerek !
Milli marşımızı bilmeyen,dolayıbıyla milli duygulardan yoksun Hiddink Türk Milli takımının başına 4 milyon dolar verilerek getiriliyorsa hiç kimse kusura bakmasın bende o Milli takımın yenilmesine fazla üzülmem.
Türk hocaları geri zekalımı?
Takımın başında şenol güneş olmalı ama tarafsız bir şenol güneş olmalı milli takım uçar.
TAMAMEN işğüzarlıkla şovmenlikle ve büyük takım yalakalığıyla kurulmuş dandik birtakım ve türk millletinin düşündüğünü anlayamayan bi teknik ekip sonuç hüsran dikkat edin birçok maçımızı şansımıza kazandık biyere kadar şans takım hem kenarda hem sahada hem tribünde çöktü kaldı adamlar zebellah gibi hala havadan oynadık seyirci desen adamlar desteğe değil kösteğe gelmiş futbolcular desen ruh gitmiş sanki sabaha kadar beşik sallamışlar sonuç normal 93 dakkada kalecinin kurtardığı kaleyi bulan şut yok şu düştüğümüz rezillliğe kepazeliğe bakın öbür maçtan sonra teknik ekip değiştirilmeli bence yeniden yapılandırılmalı
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
su nu da soylemeden gecemiyecegim yine elendik barajlarda trajikomik
elendik ama bence her iste bir hayir vardir insallah bari bundan sonrakini kurtaririz oguz çetin iti ve hidink dede giderde yerlerine adam gibi bir turk antrenor gelirse sevinirim ve eski turko ruhumuzu buluruz insallah ama akkilanmamiz için illaha canimizin yanmasi mi gerek !
halil kardeş doğru diyorsunda önümüzde zorlu sürecçler var şike felan onun için 2012 ya katılmamz gerekıodu ama artı katılamıyacağı türkiyeyi ve süper lig bndan etkılenecek belkı böyle playy off bile göremeiyeceizz
açtığım konuyu başka bi haberle birleştiriyorsun maksadın neyse anlamadım haber değil farkındaysan milli takım formunda yazdım açtım konuyu birleştiren vatandaş sana sesleniyorum benle bir derdin varsa buyur söyle böyle adminlik olmaz ağzımı bozmak istemiyorum bir daha olursa farklı davranırım haberin olsun
hemde nerezalet volkan efendi toplari seyrediyor gelen gol oluyor son ra seyir ciye küfür ediyor oyet miyor emre geliyor oda küfre basliyor kameralar göster sin
milletin parasini yiyor lar son küfrediyorlar rezalettttttttttttttttt
ne soylesek bos artik dilimizde tuy bitti federasyon desen rezil turk futbolu ne hallerde turkiye ligi ne hallerde turk milli takimi ne hallerde turkiye kupasi statusu yerlerde ! ben turk futbolu adina bu kadar kotu bir donemi hatirlayamiyordum artik bastakilerin beceriksizligi mi neyse ! (tff'den bahsediyorum tabiki) turk futbolunun bittigi geceydi bu gece arkadaslar malesef su sike sorusturmasi zaten tum turkleri futboldan soguttu herkez diger sporlara yoneldi hata sporu d'a birakti dizilere basladi herkez mesela
bu takimda herkezin alay konusu olan sabrinin ne isi var hakan baltanin ne sisi var selcuk sahinin ne isi var servet çetinin ne isi var umut bulut halil altintop ve daha niceleri kesinlikle performansa bakilmiyor bunlar torpilli ! geciniz
artik yeni bir federasyon baskani (tarafsiz ve yurekli biri ) ve iyi bir turk antrenor (abdullah avci en buyuk ve en akkilica aday olur bence) ve milli takimi somurmeyen oguz çetin gibi adamlardan kurtulmaliyiz ki ulkemiz ilerlesin ve bunu çok iyi biliyorsunuz turkiye cumhuriyetinin ekonomisi için futbol çok onemli euro 2012 de katilamadik ayni mantalite ile devam edersek brezilya 2014 kupasinada katilamayiz ama dediklermi yaparsak yepyeni bir kadroyla ve turko ruhuyla buyuk isler beceririz insallah
turkçem daha iyi olsa daha neler neler soylerim ama neyse kalin saglicakla