Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar
Alt 22.11.2011, 19:25   #31
HALIL
Usta Yiğido
 
HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 04.06.2006
Mesajlar: 5.919
Thanks: 3.392
1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1283 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar

nen yani bu haber gerçek mi yalan mi
__________________
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
HALIL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar
Alt 22.11.2011, 19:50   #32
karakaplan58
Acemi Yiğido
 
karakaplan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 18.07.2010
Mesajlar: 100
Thanks: 48
28 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 518 karakaplan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster


İşte Telegol Programı Sunucusu Serhat Ulueren'in Metris'de Mecnun Otyakmaz ile konuşmaları:

Aziz Yıldırım ve birkaç kişi bize haber gönderip, maçı vermemizi istedi. Ancak telefonlarına çıkmadım. Ortada ne para var ne de çanta. Mehmet Yıldız, "Başkan Trabzon 1 milyon teşvik primi veriyor" dedi, "Söyle onlara ne maç satarız, ne de teşvik alırız" karşılığını verdim. Kalecimiz Korcan'ı da yaktılar.Neymiş, elinden topu kaçırmış. Volkan hatalı gol yemedi mi? O zaman Volkan'ı da biz satın aldık

S.U: Mecnun Başkan nasılsın? 3 Temmuz'dan bugüne neler yaşadın?
M.O: Gençliğimin önemli bir zamanı cezaevinde geçti. Gençlik yıllarımda maalesef pis işlere bulaştım. Evet, hepsi hataydı. Gençken içimdeki şiddet fazlaydı ve bunların bedelini 95 yılına kadar ödedim. Sonra tövbe ettim.

Maçtan önce oyuncuları uyardım
S.U: Peki ne yaptın ki bugün buradasın. Şikeye nasıl karıştın?
M.O: Ben ve arkadaşlarım asla şike yapmadık. Aziz Yıldırım'la çok görüşen, hatta iyi anlaşan bir kişi değilim. Aramız hep gergin olmuştur. Yıldırım, şampiyonun belli olacağı son maç öncesi birçok kişi gibi bana haber gönderdi. Ama onlarla bu tür diyaloglara girmedim. Onlar benden Sivasspor olarak maçı vermemizi istediler ama ne telefonda ne de yüz yüze onlara söz vermedim. Maçtan önce teknik kadroya ve oyunculara, "Maçı satan şerefsizdir. Onurunuzla oynayın" dedim. Bu konuşmam gazetelerde, "Arkadaşlar sert oynamayın" şeklinde çıktı. Bu, bana ait değildir.

Aziz Yıldırım o parayı vermedi ki...
Mehmet Yıldız maçtan 2 gün önce geldi, "F.Bahçe maçı için Trabzonspor takıma 1 milyon teşvik primi vermek istiyor. Ne dersiniz?" dedi. Ona şu karşılığı verdim: "Söyle onlara biz ne Fener'e maç satarız, ne de Trabzon'dan teşvik primi alırız. Sakın bir daha kimseyle görüşme." Biz Fener'e maç satmadık. Ben Aziz Yıldırım'la telefonda konuşuyorum. Üstelik maçla alakası yok. Telefonu kapatıyoruz, Aziz Başkan birkaç dakika sonra muhasebecisi Tamer'i arıyor ve "Bana acil para gönder" diyor. Ben bu konuşmalardan sonra cezaevine gönderiliyorum. Ortada para da yok çanta da.

2006 yılından bu yana temizim
S.U:Futbolda bugüne kadar hiç pis işlerin içinde oldun mu?
M.O: İlk geldiğim yıllarda baktım herkes maç alıyor, satıyor. Yani tam bir rezalet durum var. Birkaç yıl ben de doğru olmayan işler yaptım ama inanın 2006 yılından beri ne futbolda, ne özel yaşantımda hiçbir kanunsuz, hileli işin içinde olmadım.

S.U: Kaleciniz Korcan'ın yediği gol için ne diyorsunuz?
M.O: Çocuğu da yaktılar. Neymiş, elinden topu kaçırmış. Sanki Volkan hatalı gol yemedi mi? O zaman Volkan'ı da biz satın aldık.

Taşçıoğlu'nu araştırsınlar
S.U: Maçtan önce elinizle 4 işareti yaptınız. Maç da 4-3 bitti.
M.O: Yanımda Sivas Valisi vardı. Aziz Yıldırım biraz uzaktı bana. Maçın başlamasına dakikalar kalmıştı. İstanbul medyasından yakından tanıdığım 2 kişi 'size k...cağız' tarzında el işareti yapınca, ben de onlara 4 yaptım. Yani '4 atacağız size' demek istedim. Biz 4 atacaktık ama yardımcı hakem izin vermedi. Aleks Taşçıoğlu olması lazım. Mutlak golümüzü yedi. Ama o hakeme kimse bir şey söylemedi. Soruşturulmadı bile olay.
ADAM GIBI ADAM MECNUN BAŞKAN YANINDAYIZ HERZAMAN
karakaplan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar
Alt 22.11.2011, 20:27   #33
34orhan58
Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 24.06.2011
Mesajlar: 301
Thanks: 34
93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 515 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar

ya arkadaşlar başkanın avukatı bağlanıp söylemiş bazı söylenilenlerin asılsız olduğunu ben programı izlemedim fenerbahçe açıklama yapmış resmi sitesinden başkanın avukatının söylediklerini kime nasıl inancaz belli değil telegolde doğrumu söyleniyor uydurma mı anlamadım
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar
Alt 22.11.2011, 20:29   #34
34orhan58
Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 24.06.2011
Mesajlar: 301
Thanks: 34
93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 515 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar

artık bütün olanlara kulakları kapatıp olacakları beklememiz lazım boşunada her söylenilenle meşgul olunması yarar sağlamaz zaten olacklar neyse %80 i bellidir yakında açıklanır yeter bu kadar mide bulantısı bu ne ya
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar
Alt 22.11.2011, 22:57   #35
gangster
Acemi Yiğido
 
gangster - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 27.11.2006
Yaş: 40
Mesajlar: 125
Thanks: 127
45 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 gangster Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar

Fenerbahçe Spor Kulübü dün akşam Kanaltürk'te yayınlanan Telegol Programı ile bugün bazı gazetelerde yayımlanan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

İşte Fenerbahçe Kulübü'nün o açıklaması;

"3 Temmuz’un ilk dakikalarından bu yana süregelen sistematik karalama kampanyasının bir diğer örneğine, bugün; "Hürriyet, Sabah, Pas Fotomaç gazetelerinin ve haberlerin doğruluğunu araştırmaksızın, -yalnızca hit almak uğruna- sayfalarına taşıyan internet sitelerinin" bir kez daha ortak olduğunu görmekteyiz.

Telegol programının sunucusu Serhat Ulueren, Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz ile tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nde görüşmüş; bu görüşmeye istinaden bazı iddialarda bulunmuştur.

S.Ulueren, Sivasspor Başkanı ile yaptığı bu görüşme sırasında, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasına dair Otyakmaz’ı defalarca arayarak, kendisinden maçın sonucunu etkileyecek yardımlarda bulunmasını istediğini iddia etmektedir.

Bu hayal ürünü ifadeler karşısında, Sayın Otyakmaz’ın avukatı Kemal Kapulluoğlu, müvekkilinin isteği üzerine yayına bağlanarak, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını en yalın haliyle anlatmıştır.

Sayın Av. Kemal Kapulluoğlu, 21 Kasım 2011, Telegol Programı:

"Müsabakadan önce Aziz Yıldırım’ın, Mecnun Bey’i defalarca aradığı konuyla ilgili, müvekkilim Mecnun Bey, bu telefon konuşmalarında Aziz Yıldırım’ın müsabakaların sonuçları ile ilgili herhangi bir talebi olmadığını ancak kendisini defalarca aradığını söylediniz. Ancak yayının ilk bölümlerinde bu böyle anlaşılmadı. Sanki böyle bir talep için aranmış gibi anlaşıldı.

Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanlığı yaptığı dönemde Sayın Otyakmaz da başkanvekilliği yaptığı için, birbirleriyle konuşmalarından doğal bir şey yoktur. Ayrıca o dönemde deplasman takımlarında % 5 oranında seyirci getirme hakkıyla ilgili olarak Fenerbahçe’nin bu maça daha fazla taraftar getirebilmek için konuşmalar yaşandığını ifade etti. Sayın Aziz Yıldırım ile müsabakanın neticesine ilişkin hiçbir yüzyüze ya da şifahen bir görüşme olmamıştır"

Kemal Kapulluoğlu, Ziya Şengül’ün yaptığı açıklamaya istinaden"Mecnun Otyakmaz’a kimse böyle bir teklifte bulunamaz. Ben Aziz Yıldırım’ın da böyle bir teklifte bulunacağına inanmıyorum" ifadelerini kullanmıştır.

Gerçekleri paylaşmak, asılsız iddialar üzerinden spekülatif yorumların önüne geçmek adına yapılan ilgili açıklamayı, bugün bazı gazetelerin görmezden gelerek kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalıştığı görülmektedir.

Zorlu ve sıkıntılı bir süreçten geçmekte olan kişilere moral vermek için ziyarette bulunanların, bu görüşmeyi bir yayın malzemesi olarak kullanmasını insani her tür duygudan habersiz olmak olarak yorumluyoruz.

Bu tür bir yayıncılığı, savunma hakkını henüz kullanamamış kişilere dair sistematik karalama kampanyasının bir parçası olarak görüyor; buna alet olanları kınıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü"
__________________
SİVASLIYSAN ÖVÜN DEĞİLSEN İTAAT ET
gangster isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar
Alt 23.11.2011, 03:04   #36
sivaslıadem
Usta Yiğido
 
sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 08.02.2010
Mesajlar: 2.396
Thanks: 3.701
976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar

başkanımız çıksın artık bu takımın ona çok ihtiyacı var
En kısa zamanda aklanmasını bekliyoruz
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar
Alt 23.11.2011, 09:31   #37
Sivasspor 3G
Acemi Yiğido
 
Sivasspor 3G - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 10.11.2011
Mesajlar: 88
Thanks: 38
13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 468 Sivasspor 3G FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar

başkanın görevini bırakmaya hazırlandığını hissettim çok üzüldüm onsuz bir sivasspor... istemiyorum. Umarım çıkınca fikrini değişir.
Sivasspor 3G isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar
Alt 23.11.2011, 12:12   #38
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido
 
A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 02.12.2009
Mesajlar: 1.395
Thanks: 1.983
777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar

'Aziz Yıldırım bana şike teklif etmedi'

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisine şike teklif etmediğini söyledi.
.............................. .............................. ..............................
Otyakmaz'ın yazılı açıklaması ise şöyle: "1988-1995 yılları arasında maceralı bir dönemim oldu. O dönemde gençliğin verdiği heyecanla bir takım hatalar yaptık" şeklinde bir sözüm oldu. Ancak öyle gazetelerin yazdığı gibi pis işler değildi. Ve bunların cezasını da o dönemde hapiste kalarak ödedim. 16 yıldır en ufak bir suç işlemedim. Başıma bu işlerin gelmesinin 16 yıldır kurtulamadığım geçmişimden kaynaklandığını söyleyebiliriz. 2004 yılında Sivasspor'a başkan oldum. Önceden görev yaptığım 3 yılda ise futbolda bir takım yakışıksız olayların yaşandığını bildiğimi ve bunlardan edindiğim ders ile benim başkanlığımda hiçbir şekilde bu tür işlerin içinde olunmayacağına yemin ettiğimi, tüm yakın çevrem ve beni tanıyanlar bilir. 'Maç satan karısını satar' gibi iddialı bir cümleyi de ancak bu düsturda olanlar kullanabilir. Bu işlere tevessül etseydim bundan bir kaç sene önce belki de Sivasspor'u şampiyon yapabilirdim. Ama hiçbir usulsüzlüğe girmemeyi tercih ettiğimizi tüm Sivasspor camiası bilmektedir."
Fenerbahçe'nin Sivasspor'u yenerek şampiyon olduğu son maçtan bir gün önce, futbolcularla toplantı yaptığını dile getiren Otyakmaz, "Toplantıda Fenerbahçe maçının bizim onur maçımız olduğunu belirttim. Aşırı sert ve beraberliğe oynamamız halinde çeşitli spekülasyonlara sebebiyet verebileceğimizi, sert oynamanın kart görmemize veya teşvik alındığı yorumlarına sebebiyet olabileceğini, bu yüzden de fair play çerçevesinde kazanmak için oynamamız gerektiğini dile getirdim. Tüm teknik heyet ve futbolcularım buna şahittir." dedi. Otyakmaz, Yıldırım'ın kendisine şike yönünde herhangi bir teklifinin bulunmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: yenisafak.com.tr ( http://yenisafak.com.tr/Spor/?t=23.11.2011&c=6&i=352720 )

Doğru haber vermemekten 1 yıllıkhapis cezası alıp da bu cezası ertelenen ve bir daha aynı suçu işlemesi halinde cezası uygulanacak olan sözde haberci bu kez ne diyecek bakalım.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar
Alt 23.11.2011, 21:00   #39
cilgin1966
Acemi Yiğido
 
cilgin1966 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 58
Thanks: 1
13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cilgin1966 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar

yav bunlaın başka işleri yokmu her önemli maç öncesi bu haberleri çıkarıp takımın motivesini bozuyorlar kasti haber yapıyorlar
cilgin1966 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar
Alt 23.11.2011, 22:40   #40
infial§
Usta Yiğido
 
infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 27.09.2011
Yaş: 42
Mesajlar: 2.531
Thanks: 1.455
1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Başkandan Çok Önemli Açıklamalar

meclis te şike cezası ve şıddet yasaları goruşuluyo,cezaların ındırımi kabul edıldi
__________________
TÜRK BAYRAĞI'NIN OLMADIĞI YERDE KARDEŞLİK OLMAZ!!!!
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
açıklamalar, baŞkan, başkandan, çok, mecnun, metrİs, önemli


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git