Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Fatih Terim'e acıdım!
Alt 28.11.2011, 17:10   #11
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Fatih Terim'e acıdım!

fatih terım'e nıye acıyorsunuz,turk futboluna acıyın,onun yetıstırdiği pigmeler mıllı takımı mahvetti,ahlak seviyesını dusurduler
Alt 28.11.2011, 18:26   #12
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1004 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Allah belalarını versin inşallah o haram kazandıkları parayı yiyemezler
Alt 28.11.2011, 19:29   #13
COBANSARAYLI
Tecrübeli Yiğido

COBANSARAYLI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 124 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 COBANSARAYLI ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hakem, mac berabere giderken atsaydida o iki oyuncuyu gordseydik fatih hocayi ayni yorumu yaparmiydi nede olsa kazanilmis bir mac baska ne diyecekti adana kulhanbeyi
COBANSARAYLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2011, 19:34   #14
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

Bülent yıldırım üç istanbul takımından birine kapak atmaya çalışıyor herhalde sana o duduğu verende suç...
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2011, 20:09   #15
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1342 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

bulent demirlerk tutugun takim kume duser insallah !
Alt 28.11.2011, 20:39   #16
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

ÖNCELİKLE yiğit buluta sivas taraftarlarının düşüncelerini dile getirdiği güzel yazısından dolayı tebrik ediyorum fatih terimden önce türk futbolu için acınmak lazım böyle hakemlerle türk futbolunun gideceği 1 cm yol yok milli takıma 4 büyütülmüş takımın kazma oyuncuları seçiliyor gördük işte acınacak hallerini yazılı ve görsel medyada bu çirkef takımların sürüyle yalakası var maçı seyretmesek tüm çirkefliği sivas yaptı sanırsın onlara göre gs nin 2 penaltısı verilmemiş 4 sarı 2 kırmızısı verilmemiş böyle hakemlerin bukadar avukatı takım amigoları varken hakemlerede pek şuç bulmamak lazım bu hakeme 8.4 puan veren gözlemcininde gözüne uygun gözlük hediye etmek lazım
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.11.2011, 22:37   #17
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 852 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

güzel yazmisin tebdrikler,...
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2011, 23:07   #18
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Bence hakem hataları karşılıklıydı.Lehimize olanlar..........Baros on ilk hareketinede penaltı çalınabilirdi.Borjanın yaptığı penaltıda Borjan kırmızı görebilirdi.Hava topunda Pedriel kart görebilirdi.Yine Pedrielin pozisyonunda hakemi aldatmaktan kart görebiilirdi.Aleyhimize olanlar.....Baytarın golünde birşey yok.Ayhan hakemi aldatmaktan kart görebilirdi.Yani hakem lehimize daha çok hata yaptı bence
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2011, 23:40   #19
yiğidoyiğit
Acemi Yiğido

yiğidoyiğit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 yiğidoyiğit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sevgili dostum Abdullah Yiğit önce eline sağlık bunu belirtelim. Ancak makalene bir kaç ilave daha yapalım. O meşum maçta bir çok zavallı vardı. Bunların en başını AYHAN AKMAN ve bu haysiyetliyi tebrik eden takım arkadaşları vardı. Ayrıca yayıncı kuruluş bir harikaydı. Ceza sahası içinde Kamil'in auta itildiği pozisyon ile GS savunmacısının yere yatarak eli ile topu kesmesi pozisyonu tekrar olarak bile gösterilmedi.
Kanaltürk'te Serhat saz arkadaşları ile beraber saçma sapan konuştular. Bu medya ve hakemlerle bu lig olmaz olsun.
yiğidoyiğit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yiğidoyiğit'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.11.2011, 00:17   #20
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

bende terime acidim
baskanlarinada acidim komik duruma dusmusler
cunki kartlar dogruydu diyorlar iki rezil adam oysaki bu kartlarin baska renginin olamayacagini itirazinin bile sacma olacagini herkes biliyor birde gecmisler kameraya hakemin iki verdigi kartin dogrulugundan hakemi kutluyorlar oysaki biraz kafayi kullanan objektif olan hemen bilirki hakem iki adamini atti ama 3 puanida resmen verdi acinacak haldesiniz fatih ali oglum isiniz cok zor

Etiketler
acıdım, fatih, terime