Alıntı:
OFS58 Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞ BEN ÇOK KONYALI TANIYORUM HALA KONYA'YI TUTMAYAN
PEKİ SEN SÜPER LİGE ÇIKTIĞINDA KAÇ TANE BAYRAK ASTIN İSTANBUL'A
SİVAS SPORUN VE SİVASLININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ HERKES GÖRDÜ İSTNABUL'DA
BU KONULARI TARTIŞMAYALIM.
VE KONYA TARAFTARINI TÜM TÜRKİYE TANIYOR, (TABİ SİZ KENDİNİZ NASIL TANITTI İSENİZ ÖYLE)
SEVGİ VE SAYGILARIMLA,
|
bizi sen nasıl tanıyon söle bakalım ha söle de bilelim kaldı ki bizim konyada konyasporu tutmayanlar selcuk ünide okuyan dışardan gelmiş adamlar kaldı ki istanbulda 2.200.000 kayıtlı sivaslı var acaba kaçı sivası gercekten sadece sivası tutyor söle bakalım bak benim amacım ortamı kzıştırmak değil ama sizde konuştuğunuza dikkat edin pazar günü geliyoruz 5 otobüs doldu belki daha da fazlası olacak kaldı ki sivasta okuyan kardeşlerimizde gelecekler maça yani en azından 300-400 kişi olacağız bide oraya olimpiyatta oynadığınız maçın resmini koymuşsunuz kardeş bizi onlarla karıştırmayın biz nalçacıyız onlar tarzan onlar kolpa biz adam gibi adamız bunu sölememe gerek yok ama unutma maçıda alacağız sizde deplasman taraftarı nasıl olurmuş deplasmanda takım nasıl desteklenirmiş göreceksiniz ( önceden bilgi almak isteyen arkadaşlar ankara,adana,izmir,istanbul ve antalya da yaptıkalrımıza bakabilirler kaç otobüs aktığımıza öle yada böle geliyoruz işte) saygılar sevgiler görüşmek üzere pazar günü inşallah yenecezzz sivas1- konya 3