Alıntı:
kaptann58 Nickli Üyeden Alıntı
BENDE KATILIYORUM FAKAT KİMİN KÜFRETTİĞİ ORTADA HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR AMA NEDENSE BURADA ÜSÜT KAPALI ŞEKİLDE TEPKİ VERİLİYOR O KÜFÜRLERİ EDEN MARATONDAKİ YENİÇERİ GRUBU DEĞİLMİ NEDEN AÇIKCA YAZMIYORSUNUZ
|
Diğer arkadaşlar yazmış ben de yazayım: Bursaspor maçında
Yeniçeriler grup halinde maça girmedi, giren arkadaşlar da biletini alıp girdi ve Maraton A blokta değillerdi.
Bilgilenin diye söylüyorum orada küfür edenler şuan aktif olan taraftar gruplarının birleşimiydi. Yeniçerileri bildiğinize göre aktif olan grupların isimlerini de biliyorsunuzdur. Tek bir taraftar grubu yoktu o yüzden şu grup küfretti diyemeyeceğim.
Yeniçerileri suçlamanız hiç de hoş değil.
Küfür olayına gelince. Sadece Sivas tribününde değil her tribünlerde de küfür var. Dediğiniz gibi de yeni çıkan kanunla bunun önüne geçilmeye çalışılıyor, küfür edilmesi halinde kulüpler ve kişiler cezalandırılıyor. Küfür edilmesi hasebiyle kulübümüz zarar görebiliyor.
Stadyumda küfürün olmaması daha iyi illa ki ama bazen insan kendini tutamıyor. Hakeme kızıyor, rakip takımın taraftarına sinirleniyor ve o kızgınlıkla küfredebiliyor. Rakip takım ezeli rakibin oluyor küfredebiliyorsun, insanlık hali sonuçta. Haklı olmasa da küfretmek için bir gerekçen oluyor.
Ama benim anlamadığım olay şu: Rakip takımın taraftarı gelmemiş, rakip takımla da şimdiye kadar bir husumetin olmamış durduk yere küfretmek neden?
İnşallah kulübümüz zarar görmez.