Cevap: Maçı değerlendirelim
Takımımızı bu zor deplasmanda aldığı galibiyetden dolayı tebrik etmek istiyorum.Çok zor bir deplasmandan çok güzel ve de çok önemli bir galibiyet aldık.
Saha şartlarının elverişziliği futbolcuların ayak da dahi zor durabilmeleri ve akabinde
inanılmaz bir fizik gücü harcaması getirdi futbolculara. Nitekim takımımızın fizik gücünün iyi
olması maçın sonuna kadar mücadele etmelerini ayak da kalmalarını sağladı. Takımımızın fizik
gücünün iyi olması bize galibiyeti getiren en önemli unsur oldu.
Rıza hocamızı tebrik etmek istiyorum. Takıma göre kadro çıkartıyor. Geçen hafta faty ön liberoya
koyarak Trabzonun ortadan ataklarını kesti. Maçın gizli kahramanlarından biri yaptı Faty'ı. Bu
maçda da Mehmet Nası Kadir ile beraber oynatarak orta alan da Ordusporun etkili ismi Cluıo'yoya
top göstermediler. Maçın sonlarına doğru doğru hamleleri ile skoru korumak adına defansif
değişiklikler yaptı. Rıza hocamızı bu anlamda tekrar tebrik etmek gerekir.
Şu her maç da gol yeme alışkanlığımızı bırakmamız gerekiyor artık hemen hemen her maç da gol ve
de goller yiyiyoruz. Allah'dan gol yollarında çok etkiliyiz de bu yönümüzü çabuk kapatıyoruz.
Defans hattımız bu maç da da çok iyi oynadı.Orduspor duran toplar da çok etkili bir takım golü
de nitekim duran bir top dan yedik. Çok pozisyonda gördük kalemiz de şans faktörü bu kez
yanımız da idi.
Pedriel'e kızmayın arkadaşlar. Bizim ligimiz fiziki gücü çok kullanan fiziki gücün üstünlüğü
olan bir lig. Pedriel'de buna nazaran fiziki gücü yetersizliği olan bir oyuncu. Dün de sahanın
şartları onu daha da zorlaştırdı. Elinden geleni yapmaya çalışıyor çok da çalışıyor saha da
birşeyler yapmaya da çalııyor ama kapasitesi belli futbolcumuzun.
Borjan çok genç bir kaleci. Kumaşı kaliteli oyunu hızlı oynamak isteyen bir kaleci de ben onun
bu huyunu seviyorum. Bazı arkadaşlar bundan şikayetçi ama ben onu seviyorum. Ben inanıyorum ki
Borjan daha da kaliteli olacaktır.Sivasımızın kalesini da daha uzun senler koruyacakdır.
Grosicki artık istikrarını yakala bir maç iyi oynanyıp ondan sonra yatışa geçiyorsun. Çok iyi
bir oyuncusun ama artık istikrarını yakala istikrarını yakalaman hem senin hem de takım için çok
önemli bunu sende çok iyi biliyorsun.
Erman ve Hayrettin takımın ağabeyleri onlar iyi olursa takım da iyi oluyor. Birisi defansı birisi de orta sahayı toparlıyor. Onların performansı direkt olarak takımı da etkiliyor.
Bu takım bu kadro ile sezonu götürebilir. Ama sakatlık cezalı gibi durmlar da takım çok etkileniyor. Rıza hocamız bunun tespitini yaptığını yardımcılarını frbolcu izlemeye göndermesinden anlayabiliyoruz. Takımımız ileri uca ve orta sahaya iki tane futbolcu alması yeterli olacakdır. kaldı ki devre arasın da böyle futbolcu bulmak çok zor oluyor. Bulunsa da çok maliyetli oluyor. Takımımız devre arasında transfer yapmaz ise kimse burun kıvırmasın sezon sonun beklesin derim...
Son olarak da hakemlere diyeceğim. Çok canımızı yaktınız. Çok hatalı kararlar verdiniz.Adil olsa idiniz hatalı kararlar vermese idiniz takımımız şu an ilk üç de idi. Bu takım sizlere rağmen kazanmaya devam edecekdir....
|