Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçı tvden canlı izledim...Öncelikle gelen seyircinin az olması oldukça üzücüydü, ama oraya giden vefalı yiğidoların verdiği destek ve rakibe uyguladığı baskı oldukça iyiydi...Bunun için oradaki vefakar yiğidolara çok teşekkürler...Maça gelecek olursak oyun genelinde 3 puanı fazlasıyla hakedecek bir maç çıkardık...Kadro seçimi (Murat Akça hariç) doğruydu ama sanırım onun hafif sakatlığı vardı...Maçın bizim adımıza en iyisi Milan Cerny idi..Faty de beğendim çıkana kadar hayrettin ve Kıvanç da iyiydiler...Eğer ilk yarıyı önde kapamış olsak 2.yarıda o gözüyle gördüğü kırmızı kartı Hasagiçe veremeyen hakem bozuntusuna rağmen 3 puanı alırdık...Maçın kırılma ve kader anı dışarıda topu eliyle kesen ve yerde hakeme 'eyvah atıldım, kırmızıya razıyım' gözüyle bakan Hasagiçin göz göre Hüseyin Sabancı denen haysiyetsiz tarafından atılmamasıydı...Özellikle 2.yarının ilk 15 dakikası harika baskı yaptık, goller kaçırdık...Zaten Hasagiçin atılmama olayı da bu dilimde oldu...Ondan sonra oyun dengeye geldi ama 2 kontra atak dışında belediye gibi takıma öyle poizyon verip düzgün top oynatmadık...Maçtan önce 1 puan alırız kötü de olmaz diye düşünüyordum ama maçı izleyip hele o verilmeyen kırmızı kartı görünce kaçan 3 puana çok üzüldüm...Sezon başından beri bu hakem forması giymiş dansözlerden daha ne kadar çekeceğiz? En kötü ihitimalle en az 8-9 puanımız sırf bu dingiller yüzünden gitti yeter artık, adi herifler!
Milan Cerny uyum sürecini atlattı takıma giderek alıştı ve Rıza hoca da 3 haftadır formayı ona teslim ederek doğruyu yaptı...Şu maçta Grosicki 5 dakika devreye girebilse bu maçı rahat alırdık...Gol atmada sıkıntımız yok, oldukça üretkeniz ve çalışlmış atakalrımız var, ancak özellikle de golü attıktan kısa süre sonra golü yememizde...Dokaya ceza sahası içinde oldukça 2-3 rahat çalım ve hareket yaptırırsanız o da atar...Kalede Atillanın olması doğru terchti, sanırım Borjan 18'de bile yoktu...Atillamnın yediği golde yapacağı bişey yokt...Yan toplarda fena değildi, 3-4 sefer eliyle de iyi oyun kurdu...
Devre arası yararlanamadığımız yabancıları elden çıkarabilirsek iyi olur...Onlardan en az 2 tanesi giderse yabancı oyuncu alınabilir...Ama en az 2 yerli isim mutlaka takıma katılacaktır...