Alıntı:
ec58 Nickli Üyeden Alıntı
Maç bittikten sonra şu oynamamalı bu oynamamalı demek kolay; Futboldan anlayan 100 adama bu maçın kadrosunu yaz desen 90 ı Rıza hocayla aynısını yapar. Benimde takımda oynamasın dediğim oyuncular var ama o zaman takım 7 kişiyle sahaya çıkar. Kalecilerin 2 si uğur kadir Belki nas Pedriel Bu maç için erman eneramo faty oynamasın dedim, Eee Kim oynayacak. Maçta Rıza hoca Murata bağırıyor Vur şu topa gitsin diye, Bu kadar düşmüş artık, Biz nasıl tedirgin maç izliyorsak o bizden 5 beter. ne yapabilir. Şu anki ortamda Rıza hoca Sivas için Şanstır, çok büyük şanstır...
Birde takmışınız Puan silmeye, Şike mike yok bizim maçımızda, medya ağzıyla konuşup puan silinecek diyorsan Sivassporlu olduğundan şüphe ederim. Maç satan karısını satar dedikten sonra hiç bir Sivassporlu Acaba bile diyemez dememeli. o kadar...
|
Bir kere maçın kadrosu açıklanmadan, taaaaa sezon başından beri ben hep aynı şeyi söylüyorum. Bu PEDRİEL ile MEHMET NAS'ın bu takımda yeri yok. 2. lig topçuları. BAL YAPMAZ ARILAR, vız vız vız ortalıkta dolaşıyorlar, koşuyorlar olumlu bir hareketleri yok. Mehmet Nas 2gol attı diye fikrimi en ufak şekilde değiştirmem, ben oyuna katkısına, paslarına, top çalma ve top kayıplarına bakarım. Bir orta saha oyuncusu böyle olmaz. Pedriel desen ayrı bir alem, bir kere sağlam basamıyor ki, ikili mücadeleye girsin, top çalsın, top sürsün. 40 kere kafaya çıkacak 1 kere gol atacak. Rakip defans bile önlem almıyor o varken sahada. Nasıl olsa rüzgardan uçar diye düşünüyorlar herhalde..
Kim oynayacak diyorsun, Nas'ın yerine
RADA oynayabilirdi.
KEİTA'yı unutturdular bize. Bence Nas'tanda daha kötü olamazdı.
CERNY'i başta beğenmeyenler sürekli forma verilince bakın nasıl canavar gibi oldu. Gol atıyor, gol attırıyor, top çalıyor, rakibi bozuyor, defansa katkı sağlıyor. Adam hallaç gibi atıyor.
Alıntı:
ec58 Nickli Üyeden Alıntı
Kalecilerin 2 si uğur kadir Belki nas Pedriel Bu maç için erman eneramo faty oynamasın dedim, Eee Kim oynayacak.
|
demişsin...
ERMAN niye oynamasın? Teknik bir yapısı var, koşarken aniden şut çıkartabiliyor, pas atabiliyor, sürati ile rakip defansı dağııtıyor. ENERAMO niye oynamasın? Güçlü fiziği ile 2 kişiyi birden oyundan düşürüp rakip defansı geride tutuyor, haaa birde faul yapmasa 10 numara 5 yıldız bir forvet olur.
FATY oynamasın demişsin, tamam Faty'nin yerine oyuncu var, o bir alternatif.
Alıntı:
Birde takmışınız Puan silmeye, Şike mike yok bizim maçımızda, medya ağzıyla konuşup puan silinecek diyorsan Sivassporlu olduğundan şüphe ederim.
|
demişsin,
Hiç şüphe duyma Sivasspor'un bu durumu yüzünden geceleri uyku tutmayacak kadar, stresten mide ağrılarına sahip olacak kadar hakiki bir Sivas'lı, hasta bir Sivasspor'luyum. Yaşın kaç bilmiyorum ama BELKİ de senin yaşından daha fazla Sivasspor'un sevdasındayım.
Hoca ile bir alıp veremediğim yok. Sadece medyanın yönlendirmesiyle tüm oklar üzerimize çevrilmiş durumda. Sanki dünyanın tek şikeci takımı bizmişiz gibi tüm kamuoyu bize şikeci gözüyle bakıyorken, "HAYIR ARKADAŞ BİZ ŞİKECİ DEĞİLİZ, BİZ ÖÜNÜMÜZE GELEN TAKIMI YENİYORUZ, HATTA BAKIN PUAN SIRALAMASINDA 4., 5. SIRADAYIZ, HAKEMLER BİR GOLÜMÜZÜ VERMESEDE BİZ ÜSTÜNE 2 TANE ATIYORUZ" demek varken, sen laubali şekilde oyna son saniyede ister haklı olalım, ister haksız HAKEMİN İYİ NİYETİ VE DOĞRUYU GÖRMESİYLE 3 puanı kurtardık diye seviniyoruz el alem öyle demeyecek, demiyor. Hakem sayesinde 3 puanı aldınız diyecekler. DİYORLAR... Halbuki at 4 tane, 5 tane, 6 tane, bulmuşsun oyundan düşmüş Samsunspor'u ne dalga geçiyorsun? Oyna adam gibi futbolunu. Terbiyesizlik size mi kaldı? Yapın 4-1, 5-1 son saniyede ki gol ister olsun, ister olmasın.. Oynamazsan, işte böyle "Adamın aklını alırlar son saniyede"
HAKSIZMIYIM KARDEŞİM? Haksızmıyım arkadaşlar? ... İşte hocaya bu yüzden kızıyorum. Artk sen bu cümlelerimden bir analiz yap. Kızgınlığım sana değil, beni mide hastası yapanlara !...
Selam ve sevgilerimle kardeşim..
.