Ben bu kadar güzel oynamasına razı değilim arkadaş 4 büyütülmüşler elimizden kapar da Ziya'mı bitirirler diye korkuyorum. Şaka bir yana ALLAH nazarlardan saklasın süper oynuyor başarılarının devamını diliyorum. Süpersin ZİYA...
__________________ EN İYİ "SİVAS'LI" , TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYANDIR...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tykinik58'a Teşekkür Ediyor...
Ziya'nın performansının artarak devam ediyor olması biz yiğidoları son derece mutlu etmektedir. Hayrettin'den sonra Ziya'nın da alt yapıdan çıkması sevindiricidir. Önceki senelerde şampiyon olan altyapı A2 takımından tek bir futbolcu bile A kadroya taşımayanlar utansın...
Ziya'nın yürüyüşünün değişmediğini görmek dileğiyle...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Ziya geleceğin yıldızı olacak ben bundan eminim,Ziya'nın form grafiği inişli çıkışlıda olsa sakatlığı olmadığı sürece takımda banko oynamalıki kendisini daha iyi kanıtlasın...Futbolun cilvesi işte bazen oynadığın futbol ön plana çıkıyor banko oynuyorsun bazende isimler ön plana çıkıyor unutuluyorsun,İnşaallah Ziya bundan sonraki maçlarda fazla unutulmazda banko oynar....
Altyapıdan yetiştirdiğimiz öenmli bir yetenek. Hayrettin'e oranla topla iyi oynuyor. Tek dezavantajı mevkisine göre boyunun kısa olması. Milli takımımızın sol bek ihtiyacını yıllarca karşılayacak kapasitede bir oyuncu.
Son Samsunspor maçında özellikle ilk golde yaptığı depar ve etkileyici ortasını uzub zamandır Sivasspor'da göremiyorduk.Çok başarılı idi tamamen çalışılmış bir pozisyondu....
Tebrikler ziya,hem insan olarak hemde futbolcu olarak Hayrettin'e 10 çekersin. Hiç olmazsa bundan sonraki maçlarda elimizde saatli bombayla oynamayacağız. Allah yolunu açık etsin
Tebrikler ziya,hem insan olarak hemde futbolcu olarak Hayrettin'e 10 çekersin. Hiç olmazsa bundan sonraki maçlarda elimizde saatli bombayla oynamayacağız. Allah yolunu açık etsin