Alıntı:
kangallıwert Nickli Üyeden Alıntı
İyi güzel yazmissin ama hepsi eksik ve yanlis..Fener ve bjkden yedigin farklarda kalede arif vardi bu 1..O gs macında kovalasan kalecin devre arasinda esortmanlarla Adnan Sezgin tarafindan ülkesine kacirilmistir bu 2..Ayrica alt ligde puan durumunda 2.olman seni üst lige cıkarmak icin yeterli degerli degildir sivas kac kere son 2*3 haftada süper lige cıkmayi kacirmisti..Ve adam kovalama meselesine gelince gelip 3 sene once Mecidiyekoyde adam kovalarken benide kovaliyordunuz ulan beni niye kovaliyorsunuz sarhos gibi onunüze geleni kovalamak Bizans takimlarina dik durmak manasinami geliyor?Neyse bu konulari tartismaya gerek yok tarihin sizi andigini ben degil futbol kamuoyu biliyor..Ayrica seneye Bank Asyada sonra sırasiyla süper amatore dogru size basarilar dilerim....Bu arada giderken yaniniza antep'ide alirsaniz süper olur...
|
he paşam biz şike yaptık he paşam zaladı adnan sezgin kaçırdı.. zaten beşiktaşlı sinan enginide galatasaray satın aldı bilerek oynamadı.. bizi kenan evren lige çıkardı lider sakarya bize 17 puan fark açmış biz 3. sıradakine 12 puan fark atmışız zaten çıkmazdık dediğin gibi..
şelale sokak galatasarylıların mekanı maçlardan önce orada toplanırlar baya yoğunluk baya kalabalık olurlar hani bi sokağa sığmaz dolar taşarlar maç gnü senin orada ne işin vardı kaçmazsan kovalamazdın demekki galatasaraylıydın kaçtın kovalandın bu kadar basit....
biz bank asyadada amatör kümedede çıkar kaldırıma oradan destekleriz takımımızı gerekirse 11 kişi çıkartır tribünden onları oynatırız oynatacak topçu bulamazsak sahanın ortasına 11 tane ankaragücü forması koyar yinede destekleriz..
ve son olarak kangallı arkadaş imalatı harbiye diyorum araştır bak karşına ne çıkacak kurtuluş savaşında imalatı harbiye diyorum araştır bak karşına ne çıkacak biz bu takımı başarıları şampiyonlukları vs için sevmedik zaten ne başarı nede şampiyonluk görmedik...