Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı
sivassporu sevgisi tartışılmaz ama insanlara utanmaz arlanmaz deme hakkı yoktur isteyen istedigi takımı tutabilir ... peki abdullah bey o kadar yazıyor ne hikmetse ne yönetim hakkında ne de yönetimin yaptıgı hataları eleştiren yazısını ben hiç göremedim yazıları hep taraftarı eleştiren tip yazıları kendi taraftarını dışarda bırakıpda fenerbahçe seyircisini 4 eylüle dolduran yönetim bunu eleştirmeyen zihniyet sonra kalkacak diyecek taraftar stada neden gelmiyor neden gelmiyor nedeni belli
|
Ya beni zorla Aptullah Yiğit'in avukatı yaptınız ( Böyle Sivassporlunun avukatı olmaktan şeref duyarım)
1- Yönetimi niçin eleştirsin? Kaos döneminde FB bile çatladı,futbolcuları bir bir kaçtı ama Sivasspor yönetimi ve takımı dim dik ayakta,bu süreci atlatmak kolay değil
2- Demmekki sende bu üç takımından birini tutuyorsun ve onun içinde gocundun. Ya kardeşim,ben onu bunu bilmem,Aptullah abinin dediği gibi eğer birisi Sivaslıyım diyorsa ve stada gittiğinde,yada sorulduğunda başka takımı tutuyorsa o şerefsizdir,alçaktır,adidir,ba şka bir şey istiyormusunuz
Helal olsun sana Aptullah abi gerçek yiğidolar hep seninle aynı şeyleri düşünüyor