Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Delikanlı Sivaslılar!..
Alt 06.01.2012, 10:08   #31
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Delikanlı Sivaslılar!..

sivassporu sevgisi tartışılmaz ama insanlara utanmaz arlanmaz deme hakkı yoktur isteyen istedigi takımı tutabilir ... peki abdullah bey o kadar yazıyor ne hikmetse ne yönetim hakkında ne de yönetimin yaptıgı hataları eleştiren yazısını ben hiç göremedim yazıları hep taraftarı eleştiren tip yazıları kendi taraftarını dışarda bırakıpda fenerbahçe seyircisini 4 eylüle dolduran yönetim bunu eleştirmeyen zihniyet sonra kalkacak diyecek taraftar stada neden gelmiyor neden gelmiyor nedeni belli
Alt 06.01.2012, 10:41   #32
YENiCERiavrupa
Acemi Yiğido

54 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 YENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Taraftarin sucu yok bu iste suc varsa yonetimde tut elinden taraftarinin yada degisik birsey uygulada gelsinler! Birde Kale arkasinin trubunlerine bir cati yap oraya da gelen olsun genclerimiz gecer kale arkasina maratonada yasli delikanlilar gecer ozaman sen gor bak bakalim nasil taraftar akini geliyolar ! Yonetim uyuma taraftarina Sahip Cik !!!!!!!!!
YENiCERiavrupa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2012, 10:58   #33
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivassporu sevgisi tartışılmaz ama insanlara utanmaz arlanmaz deme hakkı yoktur isteyen istedigi takımı tutabilir ... peki abdullah bey o kadar yazıyor ne hikmetse ne yönetim hakkında ne de yönetimin yaptıgı hataları eleştiren yazısını ben hiç göremedim yazıları hep taraftarı eleştiren tip yazıları kendi taraftarını dışarda bırakıpda fenerbahçe seyircisini 4 eylüle dolduran yönetim bunu eleştirmeyen zihniyet sonra kalkacak diyecek taraftar stada neden gelmiyor neden gelmiyor nedeni belli

Ya beni zorla Aptullah Yiğit'in avukatı yaptınız ( Böyle Sivassporlunun avukatı olmaktan şeref duyarım)
1- Yönetimi niçin eleştirsin? Kaos döneminde FB bile çatladı,futbolcuları bir bir kaçtı ama Sivasspor yönetimi ve takımı dim dik ayakta,bu süreci atlatmak kolay değil
2- Demmekki sende bu üç takımından birini tutuyorsun ve onun içinde gocundun. Ya kardeşim,ben onu bunu bilmem,Aptullah abinin dediği gibi eğer birisi Sivaslıyım diyorsa ve stada gittiğinde,yada sorulduğunda başka takımı tutuyorsa o şerefsizdir,alçaktır,adidir,ba şka bir şey istiyormusunuz
Helal olsun sana Aptullah abi gerçek yiğidolar hep seninle aynı şeyleri düşünüyor
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2012, 15:32   #34
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
svsli585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş utanmaz arlanmaz falan demesi senin neden zoruna gidiyorki o zaman sende 3 büyüklerin yakakalığını yapıyorsun karşı çıktığına göre ???
Basit düşünenlere verecek cevabım budur..Başka bir şey demiyorum..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2012, 15:33   #35
Metal Gear
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 827 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya beni zorla Aptullah Yiğit'in avukatı yaptınız ( Böyle Sivassporlunun avukatı olmaktan şeref duyarım)
1- Yönetimi niçin eleştirsin? Kaos döneminde FB bile çatladı,futbolcuları bir bir kaçtı ama Sivasspor yönetimi ve takımı dim dik ayakta,bu süreci atlatmak kolay değil
2- Demmekki sende bu üç takımından birini tutuyorsun ve onun içinde gocundun. Ya kardeşim,ben onu bunu bilmem,Aptullah abinin dediği gibi eğer birisi Sivaslıyım diyorsa ve stada gittiğinde,yada sorulduğunda başka takımı tutuyorsa o şerefsizdir,alçaktır,adidir,ba şka bir şey istiyormusunuz
Helal olsun sana Aptullah abi gerçek yiğidolar hep seninle aynı şeyleri düşünüyor
Bugünkü yazsında küfürden yediğimiz yüksek para cezasına dikkat çekmiş..Memlekette köşe yazarları ağzından küfrü düşürmezse,statta delikanlı gençlik hiç düşürmez..Eleştiriye tahammül zaten yok..hemen "sen de İstanbul'u tutuyorsun" deyip kafanızı kumlara gömün bakalım..
Alt 06.01.2012, 18:00   #36
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş sana katılmamak mümkün değil doğruları gören doğruları yazan herkese helal olsun
apdullah beyin yazısına gelince zaten hep apdullah bey abalıya vuruyor karabükde bilet parası bulamayıp dışarda kalan taraftarımıza banamı sordunuzda geldiniz diyen yönetim
fenerbahçe maçında fenerbahçe taraftarına bilet bulmakla aziz yıldırım abilerini memmun etmekle meşguldüler
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.01.2012, 18:26   #37
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş sana katılmamak mümkün değil doğruları gören doğruları yazan herkese helal olsun
apdullah beyin yazısına gelince zaten hep apdullah bey abalıya vuruyor karabükde bilet parası bulamayıp dışarda kalan taraftarımıza banamı sordunuzda geldiniz diyen yönetim
fenerbahçe maçında fenerbahçe taraftarına bilet bulmakla aziz yıldırım abilerini memmun etmekle meşguldüler

Ne bilet parası bulmamaktan bahsediliyor Allah aşkına! İnternet kafeye,kahveye gitmeyen,fiyatı en az 5-6 tl olan sigara içmeyen ve en az 200 tl'lik tefonu olmayan varmı acaba? Neden bahsediyorsunuzz biraz gerçekleri görün.
Uuzun lafın kısası,Aptullah Yiğit'in içimizdeki hanlere yazdığı yazıdan alınanlar ona laf söylenler kesinlikle İstanbul takımlarının yalakalığı yapanlar
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2012, 18:30   #38
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1495 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Ne bilet parası bulmamaktan bahsediliyor Allah aşkına! İnternet kafeye,kahveye gitmeyen,fiyatı en az 5-6 tl olan sigara içmeyen ve en az 200 tl'lik tefonu olmayan varmı acaba? Neden bahsediyorsunuzz biraz gerçekleri görün.
Uuzun lafın kısası,Aptullah Yiğit'in içimizdeki hanlere yazdığı yazıdan alınanlar ona laf söylenler kesinlikle İstanbul takımlarının yalakalığı yapanlar
Ben sizin uzun süredir takipçinizim... Çırpınışlarınızı takdir ediyorum. Ama bir laf vardır : Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir... Artık halkımızın bu tarz uygulamalarına alıştık, en iyisi sal çayıra mevla kayıra... Yapacak bir şey yok...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2012, 19:14   #39
Metal Gear
Usta Yiğido

Alıntı:
Kafanızı hep gömün kuma,hep karşınızdakini yalakalıkla suçlayın ama bu gerçeği değiştirmez..

Etiketler
delikanlı, sivaslılar