Cevap: Maçı değerlendirelim
Hava şartlarının karlı olmasına rağmen stada gelen taraftara teşekkürkler, önceki Karabük maçına göre çoşkuluydu taraftar.A.Gücü, içinde bulunduğu sıkıntılar sebebi ile moralsiz şekilde çoğunluğu paf takımından gelen oyuncularla sahaya çıktı, daha maçın ilk dakikalarında A.Gücü, cerny'nin kale çcigisinden uzaklaştırdığı posizyonu gol yapsaydı, sonuç bu şekilde olmayabilird,.Sivasspor her zamanki gibi aynı oyunla rakibini yendi, Rıza Hocanın kurduğu o dinamik sistem sayesinde her ne mevki olursa olsun o maçta oraya kimi monte etmişse oraya uyum sağlanıyor ve takım oyunu oynanıyor.Ben bu maçta Navratile özellikle parantez açıyorum, defansın sigortası, her top onda toplanıyor, mükemmel bir formu var, ciddiyeti aynı, gün ilerledikçe daha da iyi iler yapacaktır.Genç oyuncularımızdan azami verimlilik sağlamak için onlara sürekli forma şansı verilmeli.Cihan özkara, Kaan gibi oyuncular yavaş yavaş vitrine çıkıyor.Sivasspor ilk 4 olacaktır, bu artık hayal değil.A.Gücüne başarılar diliyorum, umarım ligde kalırlar, H.Kutlunun yaptıgı açıklama takımın ne kadar zor durumda olduğunu gösteriyor, A.Gücünün ıslak forma ile sahaya çıkan oyuncularına bu fedakarlıkları için teşekkürler, umarım düşmez A.Gücü,bir takım bu kadar aciz hale getirilemez, masa başı oyunlarla...