gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı
Maçın muhtemel oyuncu kadroları ve oyun yapısına bakarsak;
Mersin'in sahaya Sehiç, Erhan Güven, Çağdaş, Boum, Mustafa Keçeli geri dörtlüsü ve önlerinde Zurita'nın yeri garanti gibi. Daha önde ise Tisdell,Bueno,Nduka,Moritz,Bet o beşlisinden üçü oynar altı yabancı sınırı nedeniyle.Oynayamayanın yerine ise alternatif Türk oyuncuları var. Sivassporumuzun ise Nihat,Uğur,Navratil,Rajnoch,Zi ya,Kadir, Mehmet Nas(Kıvanç), Grosicki, Erman, Cerny(Pedriel), Eneramo biçiminde çıkacağını sanıyorum.
Hiç kolay maç olmayacaktır. Öncelikle çok iyi bir kalecileri var ama defansın uyumu zayıf. Grosicki soldan Erhan Güven'i perişan edecektir. Sağdan ise Cerny'den bindirmeler bekliyorum. Eneramo'yu Çağdaş ve Boum ikisi birlikte ancak tutabilirler. Dolayısıyla golümüzü dönen toplardan ya da serbest atıştan buluruz ki Erman veya Cerny diyorum. Sivassporumuzun kanat savunmasında Tisdelle karşı Uğur'un,Ndukaya karşı ise Ziya'nın dikkatli olması gerek. Navratil,santrforlarını döndürmeyecek, Rajnoch ise Moritz'e top yaptırmayacak. Kupa maçında golü,göbekten Zurita,Moritz,Beto işbirliği ve paslaşmalarıyla yemiştik. Kadir ve Mehmet Nas'ın ortayı iyi kapaması lazım.
BJK'yi yenmiş ve sahalarında oynayacak olmaları açık oynamalarını sağlarsa, bu işimize gelir ve kontratak taktiğiyle araya ve defans arkasına hızlı toplarla maçı çözebiliriz. Rakip kontrollü oynarsa çok açılmaya gerek yok bence,yenemiyorsak yenilmeyelim..
|