Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza ÇALIMBAY
Alt 12.02.2012, 14:40   #1
Atila_K_58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Atila_K_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Rıza ÇALIMBAY

bu takimi kuran oynatan riza calimbaydir. basda kimse inanmadi basarili olacagina ama zamanla gösterdi. Her sene ilk 5 hedefimiz olmali . bunu 3-5 sene ard arda yapabiliyorsak ozaman yeni hedef sampiyonlar ligi olmali ve buda gerceklesirse (insallah olacak önümüzdeki yillarda) ozaman hedef sampiyonluk olmalidir.
Ben anderlecht ve shaktar maclarinda staddaydim ve 3-4 macda herseyin nasil terse döndügünü agzim acik izledim . Tüm stad takimimizi islikladi rakip takimi ayakda alkisladilar (shaktar amcinda özelikle) .bunlara birde trabzon ve diyarbakirspor macieklenince aninda o basarili 2 yil unutuldu. iste bu hatalar bizlere ders olmali takimizi 3-5 maglubiyete hemen terk etmememiz gerekir.
Benim oturdugum semtin bi 3 lig takimi var 12.000 kisilik stadi her 2. pazar tiklim tiklim doluyor ve eglenceli sekilde egleniyor insanlar . bu takim ne 2 lige cikti nede düsdü ama taraftari taraftarligini yapiyor. Bizde eksik olan bu , aci ama gercek - benim gözlemim.

yaz tatilinde insalah sivasima tekrar gelecegim

herkese saygilar diliyorum
Atila_K_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Atila_K_58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
açalım, açık, anlaşmıştım, beni, beşiktaşla, Çalimbay, Çalımbaya, Çalımbay’ın, canlı, heyecanladıran, hoca, hocaya, karnesi, kİmdİr, mektup, parantez, riza, rıza, sivasspor, stad, var, yayında