Cevap: Maçı Değerlendirelim
Yorum mu? Neyin yorumunu yapalım ki? Bu takımda 1 dakika bile PEDRİEL'in yeri olmadığını düşünürken onda bu kadar ISRAR EDEN Rıza hocayı anlayabilmek için beynimin bütün hücrelerini zorluyorum. Ama yine de bulamıyorum sanırım bende sorun var. Hocayı eleştirmiyorum sadece yaptığı bunca güzel şeyi PEDRİEL ve Mehmet NAS ısrarı ile kendi elleriyle yıkıyor, yok ediyor ya ben bunuda anlayamıyorum.
Oyuncu değişikliklerinde de hatalar vardı. FATY'nin ne işi vardı? Mehmet Nas neden oyuna girdi, KIVANÇ çok mu yorulmuştu? Peki girdi ne zaman oynayacak? CERNY neden oyunda yoktu? Ben bunları da anlayamıyorum.
Demek ki biz bu futbolu anlamıyoruz arkadaş, o zaman kafa yormayalım, yorum yapmayalım.
Aslında fena da oynamıyorduk ta ki PEDRİEL denilen kız bozması, hafif tüy siklet, dolaşan ruh, ulu manitunun o golü kaçırıncaya kadar. O yüzden o dakikaya kadar olan bölüm için herkese teşekkürler. Burada Ziya'nın, Eneramo'nun ve Kadir'in emekleri heba oldu gitti.
Yine de Süper Ligin en keyifli futbolunu biz oynuyoruz, gerçi biz futboldan anlamıyoruz (!) ama sanırım öyle !..
.
|