son 5 mactır one gectimiz tum maclardan 3 puan alamadık oncelkile buna bir çözüm bulunmalı..
kondisyonmu eksikliği var rehavetmi...yoksa konsantre eksikliğimi var bunu acilen lorantı çözmeli pu maclardan 3 puanla ayrılsaydık şampiyonluğa oynacak bir durum olurdu.
bizim takımda bir rehavet var ama bunu kimse çözemiyor.
Normaldir rehavet hali bu kadar başarılı sonuçla sonrası bütün takımlarda olduğu gibi düşüşler başlar. Önemli olan bu düşüşlerden ders alıp ileriki haftalarda veya sezonda bu düşüşü minimuma indirmek. Zaten düşüş olmasaydı zirveye aday olurdunuz. İşte Anadolu takımlarının eksikliği bu bir zmanlar Gençlerbirliği şimdi ise Sivas ve Kayseri. Buraya kadar zirveyi kovalayıp son 5 maçtır kötü sonuçlarla zirveye havlu atmak. Ayrıca maçta ufak tefek olaylar çıkmış. Arkadaşımızın başına bir şişe gelmiş sanırım umarım bunlar Anadolu dostluğunu bozmaz. Öncelikle sakin olmamız lazım.
hep ayni senaryo bi gol atiyoruz onun üstüne yatmaya calisiyoruz olurmu bu yaziklar olsunn böyle giderse sezon sonunda yerimiz 16. oluruz,gol bulunca bi gol daha bulalim demiyoruz olmaz bu yaa sinir oldum valla
valla bilmiyorum bu işin sonu ne olacak ama büyük taraftar kitlesine erişebilmemiz için basarı sart yoksa büyüklüğünü nasıl isbat edip diğer 4 büyüğün arasına girecegiz.parasal anlamda güçlü olursan o zaman büyük olursun,bu da forma satışı,stad geliri gibi şeylerle mümkün ama bu gidişle forma satılmaz maca da gidilmez.inşallah bu gidişe bi dur diyen olur.saygılarla
ÖLÜ TOPRAĞIMI SERPİLDİ BU OYUNCULARIN ÜSTÜNE ANLAYAMADIM EVİNDEKİ MACI ALAMIYACAKSIN HANĞİ MACI ALACAKSIN KARDEŞİM BİZLERİ BU KADAR ÜZMEYE HAKKINIZ YOK DİYORUM BİZLER SİZİNLE SEVİNEN SİZİNLE ÜZÜLEN FUTBOL SEVDALISIYIZ AMA SON ALTI HAFTADIR HEP ÜZDÜNÜZ YETERRRRRRRRR
arkadaslar söylediklerinize katiliyorum ama acele ediyosunuz gibi geliyo bana ikinci yariyi bekleyin takviye olucak mesela kayseri gecen sene ligden düsmekten son anda kurtuldu bizim ilk senemiz bence büyük bi basari
bu maçıda kazanamazsak yazık vallahi:( umarım takım düzelir 3 puana hasretiz bu kadar iyi giderken ne oldu bize böyle bi hafta daha puan kaybetsek 9 a kadar yolumuz war:S ayrıca konyalılarda büyük terbiyesizlik yaptılar 2 saat onları bekledik polislere dua etsinler yakışmadı onlara bizi kışkırtmak