Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
 ÖNCELiKLE TANIMADIIN kişilerle senin gibiler filan diye konuşmamayı öğrenmelisin burası özgür platform herkes fikrini yazar ayrıca ankaragücünün düşmesini istemeyen biriyim bunu diğer yazılarımda rahatlıkla görebilirsin mesele ankaragücü değil mesele siyasetin futbolun iliklerine kadar
girmesi ben 35 yıldır futbolu bilirim hangi takımların kimler aracılıyla lige alındıını küme düşürüldüğünü küme düşecekken kurtarıldıını iyi bilirim heleki belediye seçimlerinde kaybetme olasılığı olan beldeleri iktidarın güçlü olduu yerlere bağlayan zihniyet varsa düşüncelerimin sonuna kadar arkasındayım 
|
birini lige devlet almıştı demişsin ben onun için yazdım o yazıyı yukarda verdiğim linklerde bizim niye lige alındığımızın sebebleri var seyredersen görürsün...
senin gibiler derkende haberin amacı zaten o ankaragücüne piyango diye koca puntolarla başlık atılmış haberin içeriğinde ankaragücünün adı geçmiyo amaç ne işte böyle hedef kitle oluşturmak..
ankaragücünü devlet aldıydı yine kurtaracak ankaragücü şöyle devletin takımı böyle devletin takımı.. falan filan bi ton laf söylenecek ama kimse bilmeyecek ankaragücü zaten kendisi istemiyo öyle bişeyi şike yapanlar düşsün bizde hakkımızla düştük zaten alttan gelen takımlar alınterlerinin karşılığını alsınlar...