Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yigidolar Mecnununa Kavuşuyor
Alt 06.03.2012, 12:06   #1
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yigidolar Mecnununa Kavuşuyor

05.Mart.2012, 20:28 Gazete İzci

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise cezaevi süreci, şike iddianamesi ve Sivasspor'daki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise cezaevi süreci, şike iddianamesi ve Sivasspor'daki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Şike davasında 8 ay sonra tahliye olan Mecnun Otyakmaz ''Kara bir propagandaya maruz kaldık ve cevap hakkımız yoktu'' dedi. Tahliyenin ardından Sivas'ta kahraman gibi karşılanan başkan, ''iddianamedeki iddialar tamamen senaryo. Sahaya yansıyan bir şey olduğuna inanmıyorum'' diye konuştu.

'CEZAEVİNDE MAHKEME KURDUK'

8 aylık cezaevi sürecini anlatan Otyakmaz, ''En rahat olduğum insanlar futbolcularımdı. O yüzden aramızdaki konuşmalar daha samimiydi'' dedi. Kaleci Korcan ile ilgili iddialara ilişkin soru üzerine Otyakmaz, ''Mahkeme tutuklama kararı verdi. İddialar çok ciddiydi. Biz tutuklama kararıyla birlikte önce bir şok yaşadık. Ardından, cezaevindeki koğuşta kendi aramızda küçük bir mahkeme kurduk ve durumu değerlendirdik. Ben orada Korcan'la konuştuktan sonra ona inandım'' ifadelerini kullandı.

BAŞKANLIĞA BİR DAHA ADAY OLMAYACAĞIM

Sivas'ta kendisini karşılayan kalabalığın, en büyük mutluluğu olduğunu belirten Otyakmaz, '' Ben asıl tahliyeyi o karşılamada yaşadım'' derken, Haziran ayında yapılacak kongrede Sivasspor başkanlığına aday olmayacağını sözlerine ekledi.
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
kavuşuyor, mecnuna, mecnununa, yigidolar