Cevap: Yigidolar Mecnununa Kavuşuyor
05.Mart.2012, 20:28 Gazete İzci
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise cezaevi süreci, şike iddianamesi ve Sivasspor'daki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise cezaevi süreci, şike iddianamesi ve Sivasspor'daki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Şike davasında 8 ay sonra tahliye olan Mecnun Otyakmaz ''Kara bir propagandaya maruz kaldık ve cevap hakkımız yoktu'' dedi. Tahliyenin ardından Sivas'ta kahraman gibi karşılanan başkan, ''iddianamedeki iddialar tamamen senaryo. Sahaya yansıyan bir şey olduğuna inanmıyorum'' diye konuştu.
'CEZAEVİNDE MAHKEME KURDUK'
8 aylık cezaevi sürecini anlatan Otyakmaz, ''En rahat olduğum insanlar futbolcularımdı. O yüzden aramızdaki konuşmalar daha samimiydi'' dedi. Kaleci Korcan ile ilgili iddialara ilişkin soru üzerine Otyakmaz, ''Mahkeme tutuklama kararı verdi. İddialar çok ciddiydi. Biz tutuklama kararıyla birlikte önce bir şok yaşadık. Ardından, cezaevindeki koğuşta kendi aramızda küçük bir mahkeme kurduk ve durumu değerlendirdik. Ben orada Korcan'la konuştuktan sonra ona inandım'' ifadelerini kullandı.
BAŞKANLIĞA BİR DAHA ADAY OLMAYACAĞIM
Sivas'ta kendisini karşılayan kalabalığın, en büyük mutluluğu olduğunu belirten Otyakmaz, '' Ben asıl tahliyeyi o karşılamada yaşadım'' derken, Haziran ayında yapılacak kongrede Sivasspor başkanlığına aday olmayacağını sözlerine ekledi.
|