Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Başlığını Siz Koyun
Alt 17.03.2012, 21:03   #1
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Başlığını Siz Koyun

Sevgili Kardeşlerim:
Uzun süredir burada sizinle birlikteyim..Bir çok kardeşim samimiyetimin ve taraftarlığımın farkına vardığınıda sezebiliyorum..Hiç bir zaman burada Bursaspor propagandası yapmak için bulunmadım.Bilakis Bursasporumdan sonra en çok değer verdiğim ve amacına ulaşmasını istediğim Sivassporun başarısı taraftar anlamında bütünleşmesi için yorum yaptım konuştum dinledim...Bazen bir olguyu oluşumu hareketi amacı anlatmak için milyonlarca cümle kurarsınız ama başaramazssınız bazende iki satır bir şey söylersiniz amacına ulaşır ..Altta vereceğim link taraftar olmanın yaşadığın şehrirnin takımını tutmanın gerçek taraftar olmanın aşkın özetini anlatan videodur..Kardeşlerimden ricam o dur ki lütfen sonun akadar izlesin...Her izlediğimde gözlerim dolar takımına aşık her kişinin de dolacağına adım gibi eminim...Biz bu yolda ne yapmışız neler yaşamışız hepsi var burda..Umarım doğru yerde doğru konuyu açıyorumdur Malum burada ilk açtığım konuda budur.. Affınıza sığınarak...Buyrun...

http://www.youtube.com/watch?v=1aj404q4ek8
Cevap: Başlığını Siz Koyun
Alt 17.03.2012, 21:09   #2
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 802 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Başlığını Siz Koyun

Arkadaşlar ilk 4-5 dakika Bursanın tanıtımını geçerek izleyiniz ..Anlatmak istediğimiz ondan sonra başlıyor ..Saygılar...
Alt 17.03.2012, 21:16   #3
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1030 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

O dalga bursadan yavaş yavaş dalgalanıyor sivas a gelmesi epey bir zaman alacak gibi sabırsızlıkla bekliyorum yiğido gardaşlarım bunları hak ediyor da nerde o günler diyorum
yigidolar06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigidolar06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2012, 21:23   #4
migroArmis
Usta Yiğido

O dalga gelecekse Sivasa gelecek .O potansiyele Bursadan sonra sahip en yüksek kent Sivastır.Ama her yerdeki Sivaslı kardeşlerimin uyanıp bu oluşumu başlatması gerek..
Alt 17.03.2012, 21:33   #5
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Ozaman 13 yasindaydim biz gurbetci Sivassporlui olarak Bursasporun Sampiyon olmasini cok istemistim ve cok sevindim Anadolu Takimi Sampiyon oldu diye.

Yanliz Anadolu takimlarina cok büyük haksizliklar yapiliyor aha Yildirim Demirören geldi hic birsey degismedi hakemler hatalari yine yasaniyor vs vs...... Bursasporlu Taraftarlarda herzaman takimini desteklediler onlarin büyük rol oynadigini düsünüyorum 2009/2010 Yilindaki Sampiyonlukta.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2012, 22:07   #6
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Keşke sivasta taraftar olsa istanbul takımlarını destekleyeceklerine sivasspora sahip çıksalar ah bilseler ne büyük nimet şehrinin takımı süper ligte türkiyede birsürü şehir takımı varken biz süper ligteyiz bunun kıymetini bilmeliyiz sesleniyorum burdan ey sivaslılar lütfen takımımıza sahip çıkalım bırakın istanbul takımlarına destek vermeyi sivassporumuzu bi yerlere getirelim desteğiniz olduğu zaman o büyütlmüş takımlardan daha iyi bir takım olacak haydi yiğidolar destek zamanı.
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kara'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2012, 22:15   #7
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SEVGİLİ KARDEŞİM BEN MAALESEF BİR LİG TV ABONESİ OLARAK BU PROGRAMLARI GÖZLERİM DOLARAK İZLERİM HEP ACABA NEDEN SİVASSPOR TARAFTARI İLE İLGİLİ BİR DEPLASE PROGARAMI YAPMAZLAR Kİ DERDİM AMA MAALESEF KİMLE NE ZAMAN YAPACAKLAR Kİİİİ
Alt 17.03.2012, 22:46   #8
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1030 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

İşim icabı balıkesirdeyim bankasyaya çıkmak için şampiyonluk mücadelesi veriyorlar bir balıkesire bakıyorum birde sivasa sivasıda bursayla eskişehirle ve diyer illerle kıyaslıyorum biz bu ligi hak ediyormuyuz diyede kendi kendime sormuyorumda değil taraftarlarımız bu konuyu biraz düşünsünler bakım
yigidolar06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigidolar06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2012, 22:58   #9
58hsn58
Tecrübeli Yiğido

58hsn58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 568 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI

Videoyu izlemedim ama, gercekten cok uzuluyorum... Bunu hep soyledim yine soylicem, bir elin nesi var, iki elin sesi var... Gelin yigidolar hep beraber ayni telden calalim, bak ozaman sesimiz nasil duyuluyor... Kac kez gordum formlarda bunu yapacaz sunu yapacaz diye, sonuc fos cikiyor. Bu isler bir iki kisiyle olmuyor. Tum sivasspor severleri ayni seyleri konusmali, dusunmeli ve icraat haline getirmeli ki ortaya guzel bir sonuc ciksin... Haydi yigidolar hep beraber el ele...
58hsn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58hsn58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2012, 23:05   #10
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Bursalı kardeşim,b sitede seningibi gercçekten bilginçli insanlara ihtiyaç var. O görünleri izledim,Sivas hiç bir zaman böyle bir coşku yakalamayaz. İşte bugünkü ordu maçında gerceği bir defa daha gördük 60 kişilik ordu seyircisi bizi susturdu,çünkü toplam tezahürat süremiz belkide 15 dakkayı geçmedi,tabi bunada tezahürat denirse
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı favori58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
başlığını, koyun, siz