Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 3.LİG RUHU!!!
Alt 18.03.2012, 14:32   #11
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: 3.LİG RUHU!!!

1 RAKİP TAKIMLARIN KORKA KORKA GELDİĞİ MAÇLAR AKLA GELİRDİ.. TARAFTARIMIZ SAHAYA ATLAYACAK TELLERİ KIRACAK KADAR FANATİK VE SİVAS SEVDALISIYDI

1 RAKİP TAKIMLAR KORKARAK SİVASA GELMESİN TELLERİ KIRICAK SAHAYA İNECEK KADAR FANATİK OLMADANDA GAYET GUZEL FUTBOL KEYİFLİ OLABİLİR

2 BİZİM O TARAFTARLAR GİTMİŞ YERİNE KOYUN KAFALI, ÇEKİRDEK YEME HASTALIĞINA TUTULMUŞ, VURDUMDUYMAZ SEYİRCİ BOZUNTULARI GELMİŞ...

2 BEN STADDA HİÇ ÇEKİRDEK YEMEDİM DİYEN YALAN SÖYLER FANATİK OLMASADA BİLETİNİ ALMIŞ STADA GELMİŞ İNSANLARA BU SÖZLER YİGİDOYA YAKIŞIK ALMAZ
3''Sözüm ona Sivas maçını izlemeye gelen birçok vurdumduymaz ve sahne dekoru seyirci bozuntularına diyecek lafım yok

3 BİLETİNİ ALIP GELEN HER BİREYİN SİVASSPORA DESTEK OLDUGUNU UNUTMAMAK LAZIM

4 Ne gülüyorsunuz dedim dönüp tersledim tamam kardeşim sen bağırmana devam et bişey diyen yok diyor! Orda ağzıma geleni söylüyorum lafı dokundurrak konuşuyorum adamlarda çıt yok!

4 YANİ STADDA KÜFÜR OLMASIN DİYE YALANDAN UGRASILIYOR DEMEKKİ SİZİN GİBİ BİRİ AGZINA GELENİ YOKTAN YERE SÖYLÜYEBİLİYOR SANKİ BUNU YAPMAYANLARDA KOYUN KAFALI GERİ ZEKALIMIŞ GİBİ GÖSTERİYORSUNUZ

statda durdugun yerde bagırıp sag sola saldırıp heyecan arayan ona buna satasanlar FANATİK oturup sesizce izleyen koyun kafalı KUSURA KALMA KARDEŞ SENİN İSTEDİĞİN GİBİ BİR SİVASSPOR TARAFTARI OLACAKSA HİÇ OLMASIN RAKİPLER TARAFTARDAN KORKMASIN SAHA İÇİNDEKİLERDEN KORKSUN TARAFTAR GELEN RAKİPLERE KARANFİL VERSİN EN İYİ SEKİLDE AGIRLASIN BİZLERE YAKISAN BUDUR
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda selimdelen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
3lİg, ruhu