07.04.2012, 22:59
|
|
|
Usta Yiğido
2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı
sevindim ama birazda burukluk yaşadım samsuna yazık oldu. keşke geçen hafta şu ibb yi yenseydikte bunlara gerek kalmasaydı. kendimi onların yaerine koyuyorum da çok kötü birşey ama napalım futbol bu...:/
|
katılıyorum, çünkü 2 yıl öncesinde kıl payı kümede kaldığımız günleri asla unutmadım...samsun en azından şehir takımı ve seyircisi nedeniyşe ve geçmiten gelen olumlu iletişimimiz nedeniyle sevdiğim takımdı ama biz de can derdindeydik mecbur kazanmamız lazımdı...
maç değerlendirmesine gelecek olursak: samsun bugün kümede kalmayı hakedecek basklı canını dişine takan bir oyun asla oynamadı...maçta 20 dakikayı çıkaralım ilk golü yedikten sonraki 10 dakika ve 1-1 iken samsunun baskı kurduğu 60 ve 70.dakikalar arasını çıkaralım baştan sona bizim üstünlüğümüzle geçen ve pozisyon ve oyun olarak bizim hakkımız olan bir maçtı...burdan o ukala Grosickiye ve beceriksiz Suareze bir çift sözüm var....siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz, eğer bugünkü bu iyi oyunu sizin ukalalığınız ve beceriksizliğiniz yüzünden 3 puanı alamasaydık ne oalcktı? Ey Grosicki efendi kaç haftadır sahada yoksun, hep kendine oynuyorsun oyundan alınınca da artsilik yapıyor küsüyorsun...Ya kendine gelirisn ya da birisi getirir; kimse bulunmaz hint kumaşı değildir!!! Peki ya Suarez sen? o çizgiden o golü nasıl kaçırdın, boş kale daha nereye atacaksın? Bir santrafor şanssız olabilir ama böyle abuk sabuk bir vuruş tekniğiyle dokunup boş kaleye atacağı topu kaçırmaz bunu kaçırması zordur ve sen bu zoru başardın bravoo sanaa!!! Ya o dönen toptan sonra son dakikalarda golü yesek 2-2 bitse ve playy dışında kalsak ne oalcaktı? Sezon sonu oturulup bu 2 adam hakkında ciddi ciddi düşünülmeli diyorum...Eneramo ve Ermana helal olsun bu sezona Sivasspor adına damga vurdular Kadir de çok iyiydi ve durdu durdu ondan hiç beklemediğim bir teknikle erman müthiş bir gol pası verdi...Navratil süper profesyonel istikrar abidesi...Ayrıca murat akçayı adeta öldürmeye gelen o samsunlu murata da yazıklar olsun diyorum ikiniz de aynı işten para kazanıyorsunuz belki de murat uzunca bir süre ağır bi sakatlık geçirecek...hakem efendi de net kırmızı olan o poziyona sarı verdi...bize yine maşallah leblebi gibi çıkardı kartlarını....Özetle eğer bu sezonki iyi oyuun ve performansa ilk 8 e giremseydik çok yazık olurdu...Samsuna üzüldüm keşke belediye ya da ts böyle elimize düşşseydi de parçalasaydık ama futbolun gerçeği bu, teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Yiğidolar...
|