Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 12.04.2012, 23:06   #11
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Hoca bu maçta taktik hataları yaptı;takımı yanlış oynattı;bu kadar açık oynamaya ne gerek vardı...Papaz her zaman pilava yemez..;bu maç sadece 90 olmadı 120 dak. lık maçtı;eğer daha kontrollü;5 li orta sahayla sahaya çıkılsaydı ilk yarı bu kadar çok fark olmazdı..Rakip alan daraltarak sivasspora oynama şansı vermedi;sivasspor rakibe aynı şekilde karşılık veremedi;rakibe çok fazla boş alan bırakıldı;Raynoch gibi çok tecrübeli bir oyuncuyla başlamamak büyük hataydı;kaleciye bu maçta fazla bir şey diyemiyorum;çünkü gollerin neredeyse tamamını karşı karşıya yedi;belki ilk golü çıkarabilirdi am diğerlerinde fazla yapacak bir şeyi de yoktu...Faty-Navratil ikilisi başka maçlarda da denenmiş ama hiç başarılı olmamıştı;hayatımda bu kadar uyumsuz ikili görmedim... M. Nas kanat yerine orta sahada oynatılsaydı belki takıma daha fazla faydalı olurdu..Ben olsam maça Enaramo-Pedriel ikilisi ile başlardım..Erman ilk yarı sahada hiç gözükmedi...2. yarı biraz kıpırdadı...Zaten söylenecek fazla bir şey de yok;bizim takım şimdiden tatile çıkmış....Artık bu maçı unutup lige dönmek gerekiyor...Umarım sivasspor bir daha böyle oynamaz...Oynarsa hiçbir maçtan puan alamaz ve 0 çeker...

riza hoca her maca böyle taktikle cikiyor ilerde bas ortasahada rakipin önünü kes
peki kaptirdigin toplari alamayinca ve hizli forvet olunca ne oluyor
her mac 1-0 yenik basliyoruz
al seyredin tüm maclarimizi mersin ve istanbuldaki gs maclari haric
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda abdullah58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, hepsini, kovacan, maçı