izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel bir yazı ve tespit olmuş yine. Güzel de bir konuya değinmiş yazarımız ama, ben bu saatten sonra STAD YAPILMASINI İSTEMİYORUM. Bu konuda da ciddiyim. Göz boyamak gibi birşey yapıyorlar zaten, yapılmasın ki bizim taraftarımız da başka stadları görünce, "bak elalem stadlarını dolduruyor onlara 35.000 - 40.000 kişilik stada yapılıyor" deyip belki önümüzde ki 3-5 yıl içinde stadı her maçta doldururuz, o zamana kadar da belki bizi sürekli kandıran hükümet değişir yeni gelenler de istenilen stadı yaparlar.
Yoksa bu 25.000 kişilik stadı kucağımıza verecekler bir 45 yıl daha bu yapılacak 25.000 kişilik stadla İDARE EDECEĞİZ. Ben istemiyorum, DAHA İYİSİ YAPILANA KADAR EN İYİSİ BU ELİMİZDE Kİ'dir..
Başkanımızın dediği gibi bizim şehrimize AVRUPA maçları, TÜRKİYE Milli maçları, Türkiye Kupası Finali, milli maçlar verilebilmesi için bir kere ŞEHRİMİZİN hazır olması lazım. En az 3 tane 5 yıldızlı otel, gezi ve turistik yerler, lüks restaurantlar, Alış Veriş Merkezleri, Eğlence yerleri olması lazım. Kriterleri sağlayamadan birtek "STADINIZ 35.000 KİŞİLİK, ALIN SİZE AVRUPA KUPASI MAÇI" demez FIFA, UEFA, TFF... Bir kere şehir her anlamda hazır değil. Yeterli yolların yok, 4 ve 5 yıldızlı otellerin yok, gelen konukları ağırlayacağın, gezdireceğin yerlerin yok. Yok, yok, yokk !..
Sonra da kalkıp 35.000 kişilik stad istemeyelim, önce şehre bakalım. Sayın Bakanlarımız, milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanımız, STO başkanımız, sanayicilerimiz, işadamlarımız, STK'lar !... Duyun bu insanları, duyun sesimizi. Önce iş, sonra sosyal statümüzü istiyoruz. Milletvekili sayımız her geçen gün düşerken, aslında sosyal statümüz küme düşüyor. Hepiniz, hepimiz birtek SİVASSPOR'un BAŞARISININ ARKASINA SIĞINDINIZ BÜTÜN HERŞEYİ TOZ PEMBE GÖRÜYORSUNUZ, GÖSTERİYORSUNUZ.
Alın stad sizin olsun. TOKİ denilen asalak şehrimizin en değerli yerini almasın, göstermelik stad da yapmasın, önce şehire baksın büyüklerimiz. 25.000 kişilik stadın yapılmasına, bu peşkeşe izin verecek her kim olursa olsun, ben kişisel olarak hakkımı helal etmiyorum.
.
|