Çok güzel bir haber. Hem de hemşehrimiz olması çok güzel. Nizamettin ilk geldiğinde çok iyi performans ortaya koymuştu. Bir sakatlık geçirdi sanırım geçen yıl. Sonradan tekrar düzeldiyse iyi olur gibi görünüyor bu transfer.
Bu Konuda sivasdergi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
arkadaşlar nizamettin sanırsam sivaslı hem de Hanlı köyünden olması lazım, transfer girişimi olursa bize gelmesinde sorun olacağını sanmıyorum...dün sohbet esnasında arkadaşlara yine söylemiştim bu transfer dönemi de hareketli geçecek diye...eneramo ve kamilin ayrılma ihtimalleri var bunlara hazırlıklı olun derim...şu an yurt dışında hem yabacı hem de yerli gurbetçi oyuncular izleniyor...yabancılar için eneramo ve kamilin bölgelerindeki isimlere yönelik çalışmalar var...sezon takımdan en az 5-6 oyuncu gidecek...atilla, rada, sandro, sencky benim duyduklarım...bunlara 1-2 isim daha eklenebilir...transfer dediğim gibi hareketli olacak..yerli olsun yabancı olsun rıza hoca mutlaka transfer yaapcaktır...burda eneramo ve kamilin durumları kritik..eneramonun özellikle fransadan izlendiğini duydum....kamil avrupada bir kulube avrupa şampiyonasından dolayı gitmek istiyor...özetle durum yine hareketli...haberler sağlam ve kesin olmadan konu açmayacağım...net bilgileri alır almaz konu açarım, herkese saygılar...
Nizamaettin transferi son anda bir sorun çıkmazsa yüzde 90 bitmiştir...Birkaç güne duyum aldığım diğer isimleri konu açıp paylaşacağım...Nizamettin bize gelirse ortasahada Kadirin yanında ikinci bir savaşan oyuncu olur..ayrıca top kullanma özelliği de iyi...
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...