Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.05.2012, 21:35   #41
KaRiZmA YiĞiDo
Acemi Yiğido

40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 KaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
fatih585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hakemin berbat yönetimini bir kenara koyup değerlendirirsek; gerçekleri daha rahat görmüş oluruz diye düşünüyorum. Maçın başından sonuna kadar,oyunu hep rakip takım yönlendirdi. Top ayaklarındayken, çoğunlukla ayağa etkli paslarla,oyunu kanatlara yayıp, her defasında etkili ataklar geliştirdiler. Zaten baktığımız zaman stoperleri dışında bütün oyuncuları teknik,adam eksilten ve ayağa pas oyununu iyi uygulayan bir takım İ.bb. Bu maçta da bizim takım top ayağındayken çok ürkek, ayağa pası genelde olduğu gibi yine hiç uygulayamadığından, geriden gelişigüzel ve anlamsızca ileriye top şişirirerek rakibe topu hediye ederek,rakibin ekmeğine yağ sürmüş oldu. Objektif bir gözle bakarsak; rakip, oyuncu kalitesi olarak bizim takımdan çok çok daha kaliteli ve teknik bir takım. Takımımızın defans ve ön libero pozisyondaki oyuncuların hiçbiri ilk 5'girmek için yeterli değil. Buna rağmen hakemlerin inanılmaz hataları olmasaydı. İlk 4'e girecektik. Uzun lafın kısası; 18-20 kişilik kadro kalitemiz ve aldığımız puanlarla başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Bundan dolayı; Rıza hocamızı tebrik ediyorum. İnşallah yönetim yeni sezonda beleş değilde, iyi futbolcular için kesenin ağzını açar; ve hocamızda iyi ve teknik oyuncuları takımımıza kazandırır.
POLYANACILIK DİYE BUNA DERLER.ÇOK GÜLDÜRDÜM BENİ ALLAH'DA SENİ GÜLDÜRSÜN BİRADERİM.
KaRiZmA YiĞiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2012, 21:43   #42
KaRiZmA YiĞiDo
Acemi Yiğido

40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 KaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISI

Benden Buraya kadar Artık Bir süre yorum yapmayacam.Sinirlerim alt üst oldu,herşey bitti,oldu olacak eskişehir'e de yenilin olsun bitsin nasıl olsa siz liği kafada bitirmişsiniz,ha 3. ha 4.ne far ederki?Ne hevsle gittim maç izlemeye,ama saç baş yolmaktan başka bir şey yapamadım.Çok Yazık böyle bir takımı olduğu için utanıyor insan RUHSUZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRR
KaRiZmA YiĞiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2012, 21:49   #43
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

1 hafta onceki maçın kopyası,mac yıne berabereyken penaltı kaçırdık ve yıne yenildik,
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2012, 21:52   #44
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Takimda buyuk bir dusus var korcan haric hepsi berbat kabiliyetsiz hocanin artik saglam ayakta kalan ve ligin her macini ciddiye alan bir takim kurmasi lazim seneye kume dusururler bunlar
Alt 02.05.2012, 21:53   #45
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

İyi oynamadık yenildik. Maçı hakeden daha fazla isteyen taraf kazandı.
Alt 02.05.2012, 22:19   #46
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

artık gelecek sezon için hazırlıgımızı yapmalıyız güzel heyecanlı bir sezon geçirdik ama sonu gelmedi maalesef basit hatalar fauller hakem hataları beceriksizlikler vsvs daha boyle bi suru şey yazabılırız yapacak bi şey yok herkezın emegıne saglık...inş gelecek sezon daha iyi olur
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2012, 22:41   #47
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

bu belediyenin taraftarı olsaydı kesin düşman olurduk. abi bu ne illet bir takım ya. kendi evinde sadece 4 maç kaybet ikisi belediye
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2012, 22:42   #48
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Sivassporumuz artik kalan iki macida en iyi sekilde tamamlayarak Sezonu kapatsin ve gelecek Sezonun planlarina baslansin.

Bu Sezon malesef cok sikintili bir dönem gecirdik, Hakem hatalarinin disinda Sivassporlu Futbolcularin Piskolojini bozacak Haberler ve yalan haberler de yapilmi malasef , Mecnun Baskanimiz'in serbest birakilmasi tertemiz oldugunun gec kanitlanmasi da Sivasspor icin dezavantajdi. Ama herseye raamen cok güzel maclari cikardigimizi düsünüyorum Sivassporumuzu buralara kadar getiren ve takima sahib cikan Hemsomuz ,Teknik Direktörümüz : RIZA CALIMBAY HOCAMIZA TESEKKÜR EDIYORUM.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.05.2012, 23:17   #49
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

bence kalan maclarda genc oyuncularimizi deneyip yeni sezon hazirliklarina baslamaliyiz,bu sezon baslangicinda ilk 3 haftayi dusunuyorumda simdi buralarda olmamizi basari olarak goruyorum butun takimi ve riza hocayi basarilarindan dolayi kutluyorum
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2012, 23:37   #50
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

İstedikleri zaman rakibe sahayı dar ederler gs ye arenayı dar etti fenere burda dar etti bursayı perişan etti hani nerde bu futbolcular kafada bitirmiş adamlar ligi zaten belli avrupa kupalarına kalırlarsa tabi lig onlar için erken başlayacak bir ay daha memleketlerinde tatil yapmak varken neden futbol oynasınlarki (hepsi için geçerli değil bu sözlerim ) rıza hocamı çok severim ama oyunu okuyamıyor oyuncu hamleleri çok yalnış kadiri yedekte bekletiyor grosicki gibi bir ruhsuzu oynatıyor kıvanc gibi futbolcuyu çıkarıyor faty denen eşeği alıyor radayıda alsa şaşırmazdım zaten defansın açık veriyor kıvanç gibi hızlı basan bir futbolcunu çıkarıyorsun faty gibi ağır bir oyuncuyu alıyorsun mehmet nasın yaşı geçmişte olsa onun kadar tecrübeli çok koşan ne yaptığını bilen bir futbolcun yedekte bekliyor
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı