Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Artık masaya vurma zamanı!
Alt 02.05.2012, 10:13   #11
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Artık masaya vurma zamanı!

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçen burada bir arkadaşın yorumunda okumuştum..Abdullah Yılmaz Sivasta sevilmeyenen bir hakem olması ve idda edildiği gibi Sivas maçlarında Sivasspora haksızlık ettiğini hemen hemen her kardceşim dile getiriyor .Ama okuduğum yorumda Abdullah Yılmazla son 9 maçın istatistiği Sivasspor lehine görünüyor...''9 maçta 6 galibiyet,1 beraberlik,2 mağlubiyet almış''Eğer bu istatistik doğruysa bu hakeme neden kızılıyor anlamadım..

Dostum burda sen düzgün mesajlar yazıyosun diye cogu kez bursaspora ve ertugrul saglama sert yazılar yazmamış biri olarak söylüyorum ; eger maçları izlemeden istatislik üzerinden gelip neden laf söylüyosunuz gibi yorumlar yapacaksan git texas forumunda dolaş. Bu hakem bizi denizlide küme düşürecekti nerdeyse. Her maçında 10 kişi tamamlıyoruz maçı.

Ayrıca senin bursasporun uefayı garantileyince ligin son maçında oldugu gibi yatmaya devam ediyor. Olsun kimseye diyet borcumuz yok kendi ipimizi kendimiz çekecegiz hakemlere ragmen evimizde istanbul ve eskişehiri yenince hakkımız olan grup birinciligini alacagız. Önce evinin önündeki çöpleri bi süpür sonra çevreyle ugraş derim!

Bol yatışlar bursaspor!
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2012, 00:49   #12
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dostum burda sen düzgün mesajlar yazıyosun diye cogu kez bursaspora ve ertugrul saglama sert yazılar yazmamış biri olarak söylüyorum ; eger maçları izlemeden istatislik üzerinden gelip neden laf söylüyosunuz gibi yorumlar yapacaksan git texas forumunda dolaş. Bu hakem bizi denizlide küme düşürecekti nerdeyse. Her maçında 10 kişi tamamlıyoruz maçı.

Ayrıca senin bursasporun uefayı garantileyince ligin son maçında oldugu gibi yatmaya devam ediyor. Olsun kimseye diyet borcumuz yok kendi ipimizi kendimiz çekecegiz hakemlere ragmen evimizde istanbul ve eskişehiri yenince hakkımız olan grup birinciligini alacagız. Önce evinin önündeki çöpleri bi süpür sonra çevreyle ugraş derim!

Bol yatışlar bursaspor!
İstatisliği veren ben değilim burada yazmış bir arkadaşın yorumunu paylaştıım sadece ve dewamında bu istatistik Sivassporun lehine süregelen bir hal almış..Hal böyleyken bu hakeme neden serzeniş ediliyor diye çok basit bir soru sordum .(Cevabını bilmediğim için) Ayrıca ben sizin dediğiniz gibi ''maçları izlemeden neden yorum yapıyorsunuz''diye bir cümle bir tabir kullanmadım..Lütfen önceki yorumumu tekrar okuyunuz..Benim Bursasporuma gelince bu forumda kendi takımımı pek konuşmak istemem ama Bursasporun avrupayı garantileyip dörtlü uefa grubunda maçlara asılmaması yedek ağırlıklı kadroyla çıkması oldukça doğal ve oldukça normal..Hangi takım olursa olsun arkadaki yeteneklerini görebilmek için bunu yapar zaten...Süpürülecek bir kapı olduğunu sanmıyorum..İllada süpür diyorsanız ben bunun için burada değilim..Ama her daim takımımızın yanındayım..
Alt 03.05.2012, 10:56   #13
mertarcan
Acemi Yiğido

mertarcan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 mertarcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

[SIZE="7"]

Bu sezondan çıkarılacak çok şey var. Bence bazıları şunlar:

1- Dar kadronun yarattığı sıkıntı (15-16 kişi ile sezonu tamamladık)

2- Yararlanamadığın oyuncuları alıp kadroyu şişirme yanlıştığı (Mendonça, Rada vb. alakasız adamları almak hata idi. Devre arası gönderdiklerimizi de ilave edelim)

3- İyi bir kaleci şart.

4- Savunman iyi olmak zorunda. Savunma, stoper başta tüm takım ile yapılır.

5- Bu kadar gol yersen ayvayı da yemişsin demektir.

6- Yerel TV' ler haftada bir akşam saçma sapan spor programı yaptıklarını sanarak Sivasspora destek olamazlar. Diğer şehirlerin TV lerine lütfen bir baksınlar. Bırakın Süper ligi alt ligdeki şehirlerin Yerel TV lerine uydudan bir baksınlar.

7- Mecnun Başkan yoksa "Yönetim " hiç yok, bu kadar silik bir yönetimle bu kadarı bile çok iyi.

8- Uyuyan bir şehir sahipsiz bir şehir için çok iyi sayılabiliriz. Antepten, Kayseriden, Antalyadan ekonomik olarak gerideyiz ama futbol olarak yine iyi durumdayız.

9- Lig TV ye bu kadar mahkum kalan Federasoyunun, kulüplerin haklarını koruması mümkün değil. 4 büyükler dışında tüm takımlar eziliyor, heskes buna seyirci kalıyor. Ayrıca saçama sapan saatlere maç koyuyorlar sadece Lig TV istiyor diye.

10- Herşeye rağmen Rıza Hocaya ve tüm futbolculara teşekkür ederiz, seneye daha iyi bir performans bekleriz. En az Türkiye kupasını almalıyız ve ligi 5. bitirmeiyiz.

Tüm YİĞİDO lara selam ve sevgilerle...
[/SIZE]
mertarcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mertarcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.05.2012, 15:46   #14
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

satılmiş şikeci trabzon ve hakemlerini istemiyoruz
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2012, 16:17   #15
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İstatisliği veren ben değilim burada yazmış bir arkadaşın yorumunu paylaştıım sadece ve dewamında bu istatistik Sivassporun lehine süregelen bir hal almış..Hal böyleyken bu hakeme neden serzeniş ediliyor diye çok basit bir soru sordum .(Cevabını bilmediğim için) Ayrıca ben sizin dediğiniz gibi ''maçları izlemeden neden yorum yapıyorsunuz''diye bir cümle bir tabir kullanmadım..Lütfen önceki yorumumu tekrar okuyunuz..Benim Bursasporuma gelince bu forumda kendi takımımı pek konuşmak istemem ama Bursasporun avrupayı garantileyip dörtlü uefa grubunda maçlara asılmaması yedek ağırlıklı kadroyla çıkması oldukça doğal ve oldukça normal..Hangi takım olursa olsun arkadaki yeteneklerini görebilmek için bunu yapar zaten...Süpürülecek bir kapı olduğunu sanmıyorum..İllada süpür diyorsanız ben bunun için burada değilim..Ama her daim takımımızın yanındayım..

Geçen sene Korcan hatalı gol yedigi için 8 ay civarı hapis yattı. bunun adını şike koydular. Ancak garantiyelen takımın genç oyuncu deneyecegim bahanesiyle direnç göstermemesi şike olarak degerlendirilmiyor! Burası enteresan bi ülke.. Fener muhtemel puan kesintisinde uefa ya kalacak sampiyonlar ligi gidecek o zaman kupadan gidecek uefaya ve ben görecegim bursasporun bu yatışının sonunu...
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2012, 16:46   #16
aRsima58
Yiğido

aRsima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 aRsima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben anca gülerrim buna kalekilidin sahibi sivaslı sivasspora yardım edenmi var bursasporla sivassporu karşılaştıramayız çünkü maddi durumdan bizden üstünler stadyumumuzda kçük sivasspora değer veren yok biz burda konuşlaım duralım rıza hocanın hiç suçu yok adam neyapsın elindeki bütce belli adam gitsin messiyimi alsın sivasspora gelmek istemiyor futbolcular sivasta bi bar bile yok adamlar nerd e takılsın grosicki adam haklı sivasta 1 aalır bjk de 6 alır bende olsam oynamam tabi yani bu işler böyle beyler kendimizi kandırmayalım şuanda partimizde sivaslı vekil bile yok sivasın arkası yok !!!
aRsima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2012, 23:48   #17
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçen sene Korcan hatalı gol yedigi için 8 ay civarı hapis yattı. bunun adını şike koydular. Ancak garantiyelen takımın genç oyuncu deneyecegim bahanesiyle direnç göstermemesi şike olarak degerlendirilmiyor! Burası enteresan bi ülke.. Fener muhtemel puan kesintisinde uefa ya kalacak sampiyonlar ligi gidecek o zaman kupadan gidecek uefaya ve ben görecegim bursasporun bu yatışının sonunu...
''Yatıyor'' tabirini ben ve siz birlikte kullanıyoruz..Yani bu her ikimizinde ortak görüşü..Ama bu gün gördükki Bursa Eskişehiri yenerek İbb nin ardında 1 puan farkla ıkıncı sıraya yükseldi..Eğer kalan maçlarınıda alırsa grup birincisi olma şansıda yüksek..Buradan bizim yatıyor diye kullandığımız tabirde yanıldığımız ortaya çıkıyor..Aslında bunları bir kenarı bırakarak ben bir senaryo yazacağım yorumunu buradaki tüm kardeşlerim yaparsa memnun olurum...Bu ist takımlarını kayırmak için play off lar yapıldıya ( alt grubun birincisiyle üst grupta başarı sağlayamamış takım büyük ihtimalle ist takımı olacak) final maçı oynanacak..Şimdi Bursa kupayı alsın veya almasın fener sampıyonlar ligi on eleme oynadığı için Avrupaya Kupa adı altında gidecek..Play offlarda(warsayalım Bursa 1. oldu) yıne buyuk ıhtımalle bjk ıle fınal oynayacak..Burada bjk yensede yenılsede sanırım avrupaya gidiyor.. (Yanılıyorsam daha ıyı bılena arkadaslar müdahale etsin lütfen) yani olay şu bence ..Adamlar ne yapıp ne edip ist takımlarını yensede yenilsede avrupaya yollayacaklar..Bütün sistem bu yönde kurulmuş..Öte yandan Sivas Eskişehir İBB Bursa elli tane maç yapacak cıkıp final oynayacak ta avrupaya gidecek...Bu tamamiyle bence kayırma kayırılma düzenidir.. Sahada akıtılan gönüllerden akıp giden sevdalara yazık ki ne yazık....

Etiketler
artık, masaya, vurma, zamanı