Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor'da Gekas sesleri
Alt 21.05.2012, 23:39   #1
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor'da Gekas sesleri

Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
önemli olan her gördüğünü buraya yapıştırmak değil birader bunu bı mezıyet sanma. doğruluk payı vardır yazarsın.. balon haberlerle sayfayı kırletmenın mantığı ne ..
balon haber olduğunu nerden biliyorsun şuan bana kanıtla balon haber olduğunu üyeliğimi kapatıp dahada siteye girmiyeceğim...
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.05.2012, 23:44   #2
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
balon haber olduğunu nerden biliyorsun şuan bana kanıtla balon haber olduğunu üyeliğimi kapatıp dahada siteye girmiyeceğim...
yönetim her gün çıkan balon haberlerı yalanlacak degıl dımı.. niye inat edıyosun doğru degıl bu haber sende bılıyrsun..
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.05.2012, 23:47   #3
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
yönetim her gün çıkan balon haberlerı yalanlacak degıl dımı.. niye inat edıyosun doğru degıl bu haber sende bılıyrsun..
arkadaşlar neden atışıyorsunuz anlamıyorum sabah ola hayrola yarın fanatikte haberin devamını görürüz ne olduğuda anlaşılır resmimi değil mi o zaman görürsünüz grek yok tartışmaya
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.05.2012, 23:49   #4
babapiton
Usta Yiğido

Alıntı:
belki doğrudur belki yanlıştır orasını bilemem buraya bir fanatiğin iddaa sını paylaştım ve İmzalar atılmadan veya yönetim rıza hoca anlaştık demeden burda transfer haberi yayınlara aynı tutum ve yorumlarınla karşı çıkman dileğiyle...iyi geceler adamı forumdan soğutuyosunuz
Alt 21.05.2012, 23:53   #5
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
belki doğrudur belki yanlıştır orasını bilemem buraya bir fanatiğin iddaa sını paylaştım ve İmzalar atılmadan veya yönetim rıza hoca anlaştık demeden burda transfer haberi yayınlara aynı tutum ve yorumlarınla karşı çıkman dileğiyle...iyi geceler adamı forumdan soğutuyosunuz
birader sana denk geldı belkı k bkma. ama bende en doğru haberı öğrenmek için buraya bakıyorum fanatıkten kopyala yapıştırları görunce yalancı medyanın sıtelerınden farksız oluyor burasıda. iyi geceler.
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2012, 00:21   #6
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
kardeş eğer burda lafın banaysa biliyorsun kesin olmadan transfer haberi yazmıyorum....yalnız bu defa mesajla bana duyduğun isimleri ısrarla yaz diyenler olduğu için çeşitli isimler yazdım ama bunların duyum olduğunu da belirttim..NİCULAE konusunda ise yüzde 90 bizde demiştim sadece parasal ve ailevi bazı konular var demişitm...Eğer ki son anda bu transferde olumsuz birşey olduysa onu da öğrenir ve yazarım...Bundan da gocunmam ve utanmam sonuçta ben en kesin bilgiyi burdaki arkadaşlara ulaştırma derdindeyim...
Alt 22.05.2012, 10:29   #7
babapiton
Usta Yiğido

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

kardeş eğer burda lafın banaysa biliyorsun kesin olmadan transfer haberi yazmıyorum....yalnız bu defa mesajla bana duyduğun isimleri ısrarla yaz diyenler olduğu için çeşitli isimler yazdım ama bunların duyum olduğunu da belirttim..NİCULAE konusunda ise yüzde 90 bizde demiştim sadece parasal ve ailevi bazı konular var demişitm...Eğer ki son anda bu transferde olumsuz birşey olduysa onu da öğrenir ve yazarım...Bundan da gocunmam ve utanmam sonuçta ben en kesin bilgiyi burdaki arkadaşlara ulaştırma derdindeyim...
DoguBey aklımın ucundan bile geçmedin bu sayfada yazdığım tüm yorumları okursan anlarsın arkadaş bu yazıları bilgi kirliliği olarak görüyor da...sen yanlış anlama
Bu Konuda babapiton'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.05.2012, 23:27   #8
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DoguBey aklımın ucundan bile geçmedin bu sayfada yazdığım tüm yorumları okursan anlarsın arkadaş bu yazıları bilgi kirliliği olarak görüyor da...sen yanlış anlama

Eyvallah kardeşim, yanlış anlaşılma olmuş demek ki...Sen de hakkını helal et, istemeden seni incittiysem kusura bakma, sonuçta burada hepimiz Sivasspor için uğraşıyoruz..Arada böyle yanlış anlaşılmalar ve kırgınlıklar olsa da önemli olan bunu erken farkedip işi uzatmadan çözmek...Tekrar kusura bakma ve bilgi paylaşımların için de teşekkürler...
Alt 22.05.2012, 23:32   #9
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Eyvallah kardeşim, yanlış anlaşılma olmuş demek ki...Sen de hakkını helal et, istemeden seni incittiysem kusura bakma, sonuçta burada hepimiz Sivasspor için uğraşıyoruz..Arada böyle yanlış anlaşılmalar ve kırgınlıklar olsa da önemli olan bunu erken farkedip işi uzatmadan çözmek...Tekrar kusura bakma ve bilgi paylaşımların için de teşekkürler...

Ben sana dedim sana değil dedim yok dedim etme dedim tutma dedim ama dinletemedim

Şaka bi yana yalnış anlaşılma oldu babapiton
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kara'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
boral, doĞru, dokayı, emre, gekas, gözdeleri, halinde, icin, istiyoruz, junior, listesi, peşinde, sesleri, sezonu, sivasspor, sivasspor’a, sivassporda, sİvasspor, temas, tranfer, transfer, uğur, yiğido, yiğidonun, İle, İşte, önerileriniz, Özel