Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Söz Başkan'da
Alt 28.05.2012, 15:03   #51
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Söz Başkan'da

“Beşiktaş Kulübü ne yapacağına karar vermeli“

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktörleri Rıza Çalımbay ile ilgili basında çıkan haberler hakkında SPORTİVİ'ye açıklamalarda bulundu.

İşte Mecnun Otyakmaz'ın SPORTİVİ'ye yaptığı açıklamalar;

Beşiktaş Kulübü'nden konu ile ilgili basın açıklamaası beklediklerini belirten Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz; "Beşiktaş Kulübü, takımın başına Rıza Çalımbay'ı getirmeyi düşünüyorsa ve bu konu da ciddiyse eğer bunu biran önce gerçekleştirmeli derim ben. Çünkü bizim yapacak çok önemli işlerimiz var. Bizim işimize engel oluyorlar. Bu yüzden bunu olumlu ya da olumsuz olarak biran evvel çözümlendirirlerse hepimiz rahata kavuşmuş oluruz. Hocamızın sözleşmesinde Beşiktaş Kulübü, teklif ederse gider diye bir madde yok. Rıza Hoca'nın iki tane kulübü var. Bir tanesi doğduğu yer, bir tanesi de doyduğu yer. Biri Beşiktaş, biri Sivasspor. Eğer Beşiktaş isterse de bizim onları yokuşa sürmek gibi bir derdimiz asla yok. Rıca hocamızın mutluluğu bizim için herşeyden önemli. O yüzden Beşiktaş Kulübü'nden tek isteğim bunu biran evvel sonuca getirsinler ve biz de gelecek sezon için çalışmalarımıza istekli bir şekilde kaldığımız yerden devam edelim." dedi.

Basında çıkan bu haberler yüzünden konsantrasyonlarının bozulduğunu söyleyen Otyakmaz; "Bu dedikodular bizim dengemizi alt üst etti. Biz şu anda önümüzdeki sezonun programını yapıyoruz ama bu haberleri gördükçe ve okudukça tedirgin oluyoruz. Rıza Hoca ile uzun süre çalışmak istiyoruz. Şimdilik sözleşmesini 1 yıllık uzattık ama eğer o da isterse bu uzun yıllar devam edebilir. Ama eğer olurda beşiktaş Kulübü Rıza Çalımbay'a bir teklifte bulunursa, Rıza hocamız bu kararı kendi verecektir." diyerek sözlerini bitirdi.

http://www.sportivi.com.tr/futbol/be...eli-h6738.html
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2012, 15:10   #52
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yukardaki yazinin özeti: BJK artik karar versin, bu is uzamasin, gidecekse gitsin, kalacaksa kalsin!!
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.05.2012, 15:17   #53
YİĞİDO EMİR 58
Yiğido

YİĞİDO EMİR 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 YİĞİDO EMİR 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MECNUN ODYAKMAZ BÜYÜK BAŞKANSIN
YİĞİDO EMİR 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2012, 15:21   #54
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Şu anda herşeyden önemli olan şey beşiktaşın menfaati..rıza hoca gözü yollarda beşiktaştan haber bekliyor.çıkmış sözleşmede bana sözlü olarak söz verildi diyor

Rıza hoca beşiktaş kendisine ihtiyaç duyduğu anda emrine amade şekilde bekliyor.Bir Allahın kulu da çıkıp " hemşerim seninle 1 sene kapı gibi sözleşmemiz var nereye ?? " demiyor. Bir karar versin deniyor

Komik duruma düştük şu dakikadan sonra benim rıza hocaya sempatim inancım kalmadı.Gönderin gitsin .

Sivasspor kimsenin ne oyuncağı ne de boşta kaldığında sığınacak limanı değildir...
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KaanK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.05.2012, 15:39   #55
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
KaanK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu anda herşeyden önemli olan şey beşiktaşın menfaati..rıza hoca gözü yollarda beşiktaştan haber bekliyor.çıkmış sözleşmede bana sözlü olarak söz verildi diyor

Rıza hoca beşiktaş kendisine ihtiyaç duyduğu anda emrine amade şekilde bekliyor.Bir Allahın kulu da çıkıp " hemşerim seninle 1 sene kapı gibi sözleşmemiz var nereye ?? " demiyor. Bir karar versin deniyor

Komik duruma düştük şu dakikadan sonra benim rıza hocaya sempatim inancım kalmadı.Gönderin gitsin .

Sivasspor kimsenin ne oyuncağı ne de boşta kaldığında sığınacak limanı değildir...
bu kadar açık yazıdan bu sonucu çıkardıysan yazık be kardeşim. hala fitnelik peşindesiniz hala ortalığı bulandırma derdindesiniz. biraz aynaya bakın ve hatalarınızı görün lütfen.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2012, 15:50   #56
Rallim58
Gast

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yukardaki yazinin özeti: BJK artik karar versin, bu is uzamasin, gidecekse gitsin, kalacaksa kalsin!!
Bu da kısaca; "Davul bizde tokmak Orman'da" mı? oluyor.

Ağlanacak halimize güleriz...
Alt 28.05.2012, 15:53   #57
baru
Acemi Yiğido

22 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 527 baru FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ofozturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu kadar açık yazıdan bu sonucu çıkardıysan yuh be kardeşim. hala fitnelik peşindesiniz hala ortalığı bulandırma derdindesiniz. biraz aynaya bakın ve hatalarınızı görün lütfen.
İyi de güzel hemşerim başkanın bu açıklaması şık duruyor mu sence.Fitneyle ne alakası var.Rıza Hoca bizle anlaşmış gelecek senenin programı yapılıyor.Dur bakalım sen ne yapıyorsun hoca diyen yok.Sivassporun geleceği Beşiktaşa mı endekslenecek.Ben RIza Hocaya çok saygı duyar ve severdim.Tam bir Anadolu evladıdır.Ama bu son yaptıklarını kendisine yakıştıramadım.Anlaşmışsan yuvam dediğin Sivassporla susar işine bakarsın.
Bu iş çok çirkinleşmeye başladı.Bu saatten sonra Rıza Hocaya nasıl saygı duyar taraftar.
baru isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı baru'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.05.2012, 16:15   #58
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
ofozturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu kadar açık yazıdan bu sonucu çıkardıysan yazık be kardeşim. hala fitnelik peşindesiniz hala ortalığı bulandırma derdindesiniz. biraz aynaya bakın ve hatalarınızı görün lütfen.
Yukarıdaki yazı hakikaten çok açık daha nasıl bu kadar saf bakabiliyorsun olaya ?? Ortada kocaman bir camiayı yoksayan bir tutum var bizim hangi fitneliğimizen bahsediyorsun ?? Başka yerde sözleşmeye böyle madde koy, hocan gözü yollarda haber beklesin adama gülerler.gözünün yaşına bakmadan kapının önüne koyarlar gözünüzü açın biraz
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.05.2012, 16:32   #59
hasanim58
Tecrübeli Yiğido

295 Mesajına 575 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 hasanim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu konu acildiginda dusuncelerimi hemen yazmadim ve hic bir yorum yapmadim dereyi gormeden paca sivanmazmis bi dinleyip anlamak lazim cogu riza hocaya camur atti gidecekse gittin falan diyenler oldu simdi bakalim ne diyecekler... uzun zamandir boyle comak sokanlar sivassporun dengesini bozmak icin ama biz aldiris etmememiz lazim sonucu gormeden yigidolugumuza yakisan yorumlar yazmaliyiz karalamadan once cunki karaladigimi ne kadar silsekte izi kaliyor
hasanim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hasanim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.05.2012, 16:41   #60
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

ateş olmayan yerden duman cıkmaz demekki bir şeyler varki böyle dedikodu cıkartıyorlar..
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aciklama, açıklama, başkanda, başkandan, geldi, geldİ, söz