Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Milli takımda oynamak istiyorum
Alt 04.07.2012, 21:26   #1
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Milli takımda oynamak istiyorum

Yillardir formani giyen futbolcu hak ettigim yerde oynamak istiyorum deme lüksünü kendinde buluyor ve koskoca camiaya hakaret ediyor (öyle demedi basin sisirdi demeyin videosuna bakmisim aynen o cümleleri kullaniyor)
forumda da bir kisi varsin ciksin o da desin sen kim milli takim. Ben hala ayni fikirdeyim hakeret ve küfür icermiyor. Standart bir uslup olmasada herkesin uslubu kendini baglar..
Neyse akifesk'in avukati degilim kendi fikrimi söyledim. Fazlada uzatmaya gerek yok, söyleyecegimi söyedim zaten.
Bundan sonraki yazilacaklara cikacagim icin cevap veremeyecegim simdilik/bugünlük benden bu kadar...
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Çılgın Türk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.07.2012, 14:56   #2
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yillardir formani giyen futbolcu hak ettigim yerde oynamak istiyorum deme lüksünü kendinde buluyor ve koskoca camiaya hakaret ediyor (öyle demedi basin sisirdi demeyin videosuna bakmisim aynen o cümleleri kullaniyor)
forumda da bir kisi varsin ciksin o da desin sen kim milli takim. Ben hala ayni fikirdeyim hakeret ve küfür icermiyor. Standart bir uslup olmasada herkesin uslubu kendini baglar..
Neyse akifesk'in avukati degilim kendi fikrimi söyledim. Fazlada uzatmaya gerek yok, söyleyecegimi söyedim zaten.
Bundan sonraki yazilacaklara cikacagim icin cevap veremeyecegim simdilik/bugünlük benden bu kadar...
Lan herzaman yazdim , birdaha yaziyorum , oyuncunun ne dedigine bakarsan hayatta Sampiyon olamayiz biz. Futbolcu ister olumlu ister olumsuz , ister iddali ister iddasiz konussun, oyuncunun ne dedigi önemli degil , oyuncunun sahada gösterdi performans ve Sivassporuma emegi herseyden önemli.

Son olarak madem saygi istiyorsunuz , ozaman Sivassporlu iseniz Yigido Oyuncularimizdan ve Hocamizdan saygi duyun.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.07.2012, 18:15   #3
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lan herzaman yazdim , birdaha yaziyorum , oyuncunun ne dedigine bakarsan hayatta Sampiyon olamayiz biz. Futbolcu ister olumlu ister olumsuz , ister iddali ister iddasiz konussun, oyuncunun ne dedigi önemli degil , oyuncunun sahada gösterdi performans ve Sivassporuma emegi herseyden önemli.

Son olarak madem saygi istiyorsunuz , ozaman Sivassporlu iseniz Yigido Oyuncularimizdan ve Hocamizdan saygi duyun.
Lan diye konuşursan o muhabbet de yalnız kalırsın dostum..
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda akifesk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.07.2012, 18:22   #4
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Forum yöneticileri Lan serbestse söyleyin bizde ona göre cevap yazalim yeni yetme bebelere

Bak cocuk, herkes senin gibi düsünmek zorunda degil (büyüyünce anlarsin)
Her fikre saygi duymasini ögreneceksin (büyügünce anlarsin)
Futbolculara ona buna tapmayacaksin, avukati olmayacaksin, onlar gerekli görürse kendilerini savunurlar, hepsi gelip gecici. kalici olan seylere tap bence (büyüyünce anlayacaksin)

Sahada sana göre iyi perfans göstermis olabilir akifeske göre yeterli degildir.
Herkes kendi gözleri ile görür (büyüyünce anlarsin)

Hadi simdi cik PES oynamaya git...
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Çılgın Türk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.07.2012, 19:46   #5
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Forum yöneticileri Lan serbestse söyleyin bizde ona göre cevap yazalim yeni yetme bebelere

Bak cocuk, herkes senin gibi düsünmek zorunda degil (büyüyünce anlarsin)
Her fikre saygi duymasini ögreneceksin (büyügünce anlarsin)
Futbolculara ona buna tapmayacaksin, avukati olmayacaksin, onlar gerekli görürse kendilerini savunurlar, hepsi gelip gecici. kalici olan seylere tap bence (büyüyünce anlayacaksin)

Sahada sana göre iyi perfans göstermis olabilir akifeske göre yeterli degildir.
Herkes kendi gözleri ile görür (büyüyünce anlarsin)

Hadi simdi cik PES oynamaya git...
Ne büymesinden bahsediyorsunuz anlayamadim ben yeri oldugu zaman elestiririm yeri oldugu zaman överim yeri oldugu zaman sevinirim yeri oldugu zaman üzülürüm ve yeri oldugu zaman övünürüm.

Ayrica madem ben sizlerden saygi duyacam ozaman sizde benim düsünceme saygi duyun.

Ayrica akifesk degilmiydi bu yönetim de is yok amatör diyen. Zit pit herseyi elestiren , ne güzel Transfer yapiyoruz begenmiyorsunuz.

Allah hepinize birde iyi düsünmeye positif düsünmeyi nasip etsin, ben ümitliyim bu takimdan ve inancliyim. Messi gibi Sup'Erman'IMIZ var Ronaldo gibi Grosicki'miz var , Ribery gibi Aatif Chahechouhe'miz var, Pirlo gibi Kadir'imiz var.

Birde Ibrahimovic gibi Forvet buldum'mu bu is tamamdir. Allah Sivassporumuzun yüzününü 2012-2013 yilinda kara cikarmasin insallah.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
istiyorum, milli, oynamak, takımda