Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yeni Forma İstiyoruz!
Alt 06.07.2012, 18:09   #1
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Yeni Forma İstiyoruz!

Alıntı:
bulutbey27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
realmadrid barcelona manchester united yıllardır aynı formayı giyiyor ne olacak değişince
hey Allah ım ya yav kardeş siz ve birkaçınız herşeye muhalafet olmayı alışkanlık haline getirdiniz. yukarıda yazdım niye değişmesi gerektiğini. ayrıca real barça daha yeni formalarını tanıttılar. ve her sene yeni tasarımlarla forma yaptırıyorlar. sen biliyon da mı konuşuyon yoksa bilmiyonda sırf muhalefet olmak için mi yazıyon. manu ya gelince onlar takımlarının bi geleneği olarak o formayı giyiyorlar sürekli. yani bir klasik olmuş artık onlar için.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.07.2012, 18:13   #2
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 896 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

2-3 gün evvel stadın önündeki mağazaya uğradım. eldeki formalar geçen sezon forması. yeni sezon formalarının birkaç haftaya geleceğini söyledi görevli. birkaç hafta sonrası için sivas'ta olmayacağımı söyleyip en azından gelmişken birşeyler almış olmak için t-shirt alıp çıktım. her sene aynı terane! illa insanlar izinlerini bitirip gittikten sonra bizimkiler yeni sezon formasının satışına başlayacak... bazı şeylerin değişmesi gerekiyor!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.07.2012, 18:17   #3
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2-3 gün evvel stadın önündeki mağazaya uğradım. eldeki formalar geçen sezon forması. yeni sezon formalarının birkaç haftaya geleceğini söyledi görevli. birkaç hafta sonrası için sivas'ta olmayacağımı söyleyip en azından gelmişken birşeyler almış olmak için t-shirt alıp çıktım. her sene aynı terane! illa insanlar izinlerini bitirip gittikten sonra bizimkiler yeni sezon formasının satışına başlayacak... bazı şeylerin değişmesi gerekiyor!
işte kardeşim ''bulutbey'' gibi kafalar olduktan sonra hiç bişey değişmez.(yukarıda)
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2012, 18:25   #4
engin2609
Tecrübeli Yiğido

engin2609 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 engin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
hem ürün çeşitliligi yok hemde geçen senenin malzemelerini satmaya çalısıyolar dediigin gibi bazı şeylerin degişmesi gerekiyor heleki bu storeyi yonetenlerin
engin2609 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2012, 09:34   #5
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
haklısın kardeşim Forma değiştirmek önemli değil önce kafaların değişmesi lazım..yüzlerce ürün satışa sunsan neye yarar pazarlamasını yapamadıktan sonra.daha iki gunluk takımların bıle ınternet üzerinden tüm türkiye ye satış yapabiliyorken sivasspor daha storesinin kilidini bile acamıyor.ben bursa da yaşıyorum bebeğime ve küçük oğluma gecen yıl ızıne geldıgımde biçok sey alayım dedım ne alaka ıse gıttıgım her gun store yı kapalı buldum.bılet satıs noktasındakı bayan en yakın zamanda yenı urunlerın satısa sunulacagını soyledı ama aradan gecen 12 aya ragmen hala ne urun var ne ınternette satıs var..bu eylul de yıne sıvasa ızıne gıdecegım sonuc yıne husran olacak..kımse eleştırıyoruz dıye polemık yaratmasın bunlar uzucu seyler....
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2012, 12:39   #6
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 525 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gardaşlar yeni forma iyi olur ama biz istanbalulda eskisinide bulup alamıyoruz maçlarda hep çakma formalarla gidiyoruz yeni formadan ziyade istanbul gibi buyuk kentlere sivas store açılmasını bu sayede hem kulubümüz para kazanırken hemde biz sivaslılar olarak orjinal forma sahibi olabiliriz çocuklarımızada çakma sivas spor forması yerine orjinal forma alarak daha çok sempati duymasını sağlaya biliriz .
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
forma, yeni, İstiyoruz