Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer 2012
Alt 21.07.2012, 18:17   #851
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 576 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer 2012

bu sivas düşer diyen arkadaşlar geçen sene normal sezonu 6. bitirmiş bi takımımız var bu kadrodan sadece 2 futbolcuyu kaybettik. Şimdi sorarım size biz geçen sene küme düşecektik de bizi sadece Kıvanç ve Eneramo mu 5. yaptı ??? Yapmayın Allah aşkına bir çok süper lig takımlarında olmayan bir orta sahamız var tek eksiğimiz bir tane ileride top tutabilecek bir forvet...Bir çok arkadaş kale demiş ama bakın görün bu sene Korcan adından çok söz ettirecek 200 bin tl ye aldıgımız kaleciyi çok büyük paralara geri satacagız.Defans konusuna gelince geçen sene ye göre daha az gol yeriz diye düşünüyorum...Rıza hocamız her röportajında takım savunması üzerinde duruldugunu söylüyor ayrıca bu sene defans da ki dörtlü de geçen senye göre daha uyumlu olacaklardır...

Kısacası bu sezon ilk 4 de oluruz diye düşünüyorum umarım yanılmam...
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda psychology58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.07.2012, 18:44   #852
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Burak Çimen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sizdeki mantığı anlamıyorum, Sivas size kalsa her sene düşecek... Bir rahat birakin bu takımı ya!
Agızına sağlık kardaş! İyi sölemişşin. Bu takım geçen sene hakem hataları olmasaydı ilk 4. içindeydi bu takımı eleştirenlere söylüyorum. Ben sivasspordan başka bir takım asla tutmadım ve tutmayacağım memleketimle gurur duyuyorum!
BU TAKIM SAHİPSİZ DEĞİL BUNU BÖYLE BİLİN !!!!!
Alt 21.07.2012, 20:28   #853
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasspor bu kadro ile superliğden düşer arkadaşlar.
Beyler arkadaş futboldan nasıl hiçbir şey anlamadığını ispatlarsın ona bir örnek vermiş.
Alt 21.07.2012, 20:40   #854
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ozledımeskıyı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beyler arkadaş futboldan nasıl hiçbir şey anlamadığını ispatlarsın ona bir örnek vermiş.
futboldan sadece sizler anlıyorsunuz ben sivassporun amatör liğdeki kadrosu bile daha iyi idi monaca macını seyrettim mahalle takımı gibi oynuyorlar organize olamıyorlar böyle takımmı olur benim ümidim yoktur bu takımdan bu sene düşer diye düşünüyorum..
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.07.2012, 21:58   #855
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
futboldan sadece sizler anlıyorsunuz ben sivassporun amatör liğdeki kadrosu bile daha iyi idi monaca macını seyrettim mahalle takımı gibi oynuyorlar organize olamıyorlar böyle takımmı olur benim ümidim yoktur bu takımdan bu sene düşer diye düşünüyorum..
Hazırlık maçları çok fazla belirleyici kriter olmuyor...Sezonun ilk 7 haftasından sonra takımın gerçek yüzünü görebiliriz diye düşünüyorum..Ayrıca Sivassporun düşmeye oynadığı sezon bile düşmeyeceğini çok iyi biliyordum..Ama bu yıl transferleri izliyoruz..Kasımpaşa gibi bir kulup bile kendi çizgisini aşmış durumda...Aslında Sivasspor için benim nacizhane önerim Rıza Hocanın acilen hücum futbolu oynatmaktan vazgeçmesi gerekiyor...Defansı bir zamanlar gs nin yaptığı gibi orta sahada kurmaya çalışıyor..Geçen sezon verdiğimiz örneklerin hepsi aynıydı..Defansın arkasına atılan on topun sekizi gol oldu...Rıza hoca yeni sezonda bunu yapmaması gerekiyor..Bununda bence iki önemli sebebi var İlki bu yıl takımlar daha bilinçli...ikincisi Rıza hocanın elindeki kadro bunun için elverişli değil...
Alt 21.07.2012, 22:11   #856
YİĞİDO EMİR 58
Yiğido

YİĞİDO EMİR 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 520 YİĞİDO EMİR 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hazırlık maçları çok fazla belirleyici kriter olmuyor...Sezonun ilk 7 haftasından sonra takımın gerçek yüzünü görebiliriz diye düşünüyorum..Ayrıca Sivassporun düşmeye oynadığı sezon bile düşmeyeceğini çok iyi biliyordum..Ama bu yıl transferleri izliyoruz..Kasımpaşa gibi bir kulup bile kendi çizgisini aşmış durumda...Aslında Sivasspor için benim nacizhane önerim Rıza Hocanın acilen hücum futbolu oynatmaktan vazgeçmesi gerekiyor...Defansı bir zamanlar gs nin yaptığı gibi orta sahada kurmaya çalışıyor..Geçen sezon verdiğimiz örneklerin hepsi aynıydı..Defansın arkasına atılan on topun sekizi gol oldu...Rıza hoca yeni sezonda bunu yapmaması gerekiyor..Bununda bence iki önemli sebebi var İlki bu yıl takımlar daha bilinçli...ikincisi Rıza hocanın elindeki kadro bunun için elverişli değil...
istersek bu kadroyla çıkalım hiç transfer filan yapmayalım bizim gücümüz çok daha başka sadece futbolcuyla alakalı değil olsa çoktan düşerdik ilahi gücümüz var bizim arkadamızda milyonlarca sivaslı var herkes düüşer sadece biz düşmeyiz SİVASSPOR BAŞKADIR bizim şehrimizde yüce zatların kabirleri var onlar yeter o yüzden biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz nası bursada türbeler varsa bizdede var biz düşmeyi aklımızdan hiç geçirmedik o sezonlar ibretlikti sadece
YİĞİDO EMİR 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda YİĞİDO EMİR 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.07.2012, 22:17   #857
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 740 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Hazırlık maçıyla 34 haftalık bir ligi kıyaslayıp sonuca vardığın için futboldan anlıyorsun kusura bakma yanlış tespit koymuşum
Alt 21.07.2012, 22:51   #858
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

doğubey siteyi terk etti herhalde
Alt 21.07.2012, 23:00   #859
RsT4
Yiğido

RsT4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 506 RsT4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

fenerbahçe de 2 hazırlık maçını beraberlikle bitirdi o zaman fenerbahçe de bu sene düşer saçmalamayın ya iyi gün taraftarı olmayın
RsT4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı RsT4'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.07.2012, 23:24   #860
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

bilemiyorum ama insallah yanilirim arkadas malesef hakli biz kabullenmek istemiyoruz kadromuz super lig için zayif
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
2012, alacak, atmadi, bittibitiyor, buldu, burhan, bİr, carew, Çikiyor, daha, durum, futbolcu, geliyor, golcüsünü, gözdesi, her, kafadan, ndouassel, neden, ses, transfer, transferde, transferler, yeni, yenİ, yiğidolar, yiğidonun, İmza